4.79/5 sur 601 avis

Afvallen zonder operatie: is het mogelijk?

De eerste optie die in je opkomt, na het proberen van alle diëten om overtollige kilo’s te verliezen, is door een operatie te gaan.  Als je die route niet wilt gaan en een niet-invasieve optie wilt doorlopen, blijf dan bij ons. We zullen je DE revolutionaire manier laten zien om af te vallen zonder operatie!

Wat zijn de oorzaken van gewichtstoename?

We realiseren ons dit niet per se, maar veel dingen spelen een rol bij onze gewichtstoename. Het komt door de ophoping van vet in het lichaam, dat te veel vet wordt en zich op verschillende plaatsen in het lichaam vestigt, wat gewichtstoename veroorzaakt.

  • Slechte voeding: de belangrijkste factor bij gewichtstoename. Overmatige hoeveelheden eten en voedsel met een te hoog vet- en suikersgehalte, veroorzaakt een vrij grote gewichtstoename (hoewel soms vrijwillig voor atleten, maar het is anders ).
  • Gebrek aan sportactiviteit: sedentair zijn maakt ook deel uit van een slechte en verwaarloosde levensstijl, omdat een persoon die niet regelmatig aan lichaamsbeweging doet, overtollig vet in zijn lichaam niet kan elimineren.
  • Slechte levensstijl: het wordt ook gekenmerkt door de consumptie van stoffen die zeer schadelijk zijn voor ons lichaam, zoals alcohol, tabak maar vooral gebrek aan slaap.
  • Psychologische oorzaken: zoals depressie of constante stress. Inderdaad, een persoon in depressie vindt enige troost in voedsel en ontwikkelt een alomtegenwoordig hongergevoel dat wordt gekenmerkt door voedseldrang. Stress veroorzaakt een hormonale onbalans, het lichaam dat deze suikers niet langer in energie kan synthetiseren, verzamelt ze uiteindelijk in vetweefsel.

Wat is de nieuwe manier om af te vallen zonder operatie?

LAZEO heeft opnieuw DE methode in beslag genomen om u in staat te stellen gemakkelijk en snel gewicht te verliezen. Er wordt veel gesproken over een revolutionaire methode: hier is de maagballon van het ALLURION-programma! Het is een nieuw programma gericht op de bestrijding van obesitas, dat meer dan 8 miljoen Fransen treft. Het is een niet-chirurgische behandeling die gewichtsverlies door verzadiging mogelijk maakt. Het is een ballon die goed spreekt, gevuld met fysiologisch serum, dat zich in de maag nestelt om een deel ervan in te nemen. Dit helpt om voedselporties te verminderen en snacks te vermijden.

Sinds de lancering hebben 100.000 patiënten het gebruikt.

1.300.000 kg ging verloren en dit alles in meer dan 60 landen.

  • Hoe gaat het programma?

De patiënt moet eenvoudig een capsule inslikken die de leeggelopen ballon bevat die is verbonden met een dunne buis. Eenmaal goed in de maag geplaatst, wordt het fysiologische vocht door de katheter in de ballon gegoten om het op te blazen.

De procedure is vrij snel omdat deze ongeveer 15 minuten duurt en geen algemene of andere anesthesie vereist.

  • Voor wie?

Een volwassene met overgewicht of matig of ernstig zwaarlijvig kan profiteren van dit programma. De BMI moet van tevoren worden berekend om te bepalen of deze kan worden beïnvloed en moet gelijk zijn aan of groter zijn dan 27. Daarom wordt vooraf overleg gepleegd met de gastro-enteroloog.

  • Hoe effectief?

Met dit programma kunt u in slechts 16 weken 10 tot 15% van uw totale gewicht verliezen! We weten ook dat 95% van dit gewichtsverlies 1 jaar na de eliminatie van de ballon wordt gehandhaafd. Het effect is dus echt op de lange termijn en niet alleen op de eerste 16 weken. Daarnaast wordt gedurende de 6 maanden van het programma een echte follow-up aan de patiënt gegeven.

LAZEO biedt ook andere niet-invasieve methoden om gewicht te verliezen en je lichaam een nieuwe vorm te geven. We hebben het duidelijk over EMSCULPT NEO, de enige behandeling ter wereld die de spieren van de buik en billen ontwikkelt. Maar ook cryolipolyse om gelokaliseerd vet te verliezen door kou.

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg