4.79/5 sur 601 avis

Behandeling van hyaluronzuur: Wat zijn de voordelen?

Hyaluronzuur is zeer populair voor zijn rol in anti-aging interventies in de esthetische geneeskunde. Van nature aanwezig in ons lichaam, veel cosmetische merken nu producten op de markt op basis van hyaluronzuur voor zijn diepe hydratatie-agent.

De huid is het eerste wat we zullen zien en het is de weerspiegeling van veel dingen die ons vertegenwoordigen. Ongeacht uw huidtype, is het belangrijk om het te verwennen, vooral omdat het tijdens uw leven verandert.

De voordelen van behandelingen met hyaluronzuur zijn niet langer te bespreken en zullen uw bondgenoot zijn om u in staat te stellen om er voor te zorgen en ze niet te verwaarlozen.

Wat is hyaluronzuur?

Trendy en viraal op sociale netwerken, je kon niet missen dit product dat alle sterren worstelen om een jonge verschijning en een stralende teint te houden. Hyaluronzuur is een molecuul dat van nature in de huid aanwezig is. De constante productie stelt ons in staat om de huid gehydrateerd, luscious en glad te houden. Op 30-jarige leeftijd versnelt het proces en neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Een factor die verantwoordelijk is voor bepaalde esthetische veranderingen op het gezicht en het lichaam, zoals het uiterlijk van rimpels, fijne lijntjes of een doorzakte huid.

Waarom zou je het nemen?

Hyaluronzuur vult de ruimte tussen de cellen van de huid, waardoor het een glad, gebogen uiterlijk krijgt. Het zorgt voor hydratatie, soepelheid en stevigheid aan de weefsels van de dermis. In cosmetica wordt het gebruikt in diverse producten zoals crèmes, gels, maskers, melk, serums, dankzij de vochtinbrengende, anti-aging en spankracht eigenschappen. Rijk aan water en bekend om de huid te verlijmen en de voren te wissen als gevolg van huidveroudering.

“Geef onze huid een boost om opnieuw te doen wat het al weet te creëren”

Het voordeel? Hyaluronzuurmoleculen zijn natuurlijke moleculen die door het lichaam niet worden herkend als een vreemd lichaam, dus ze worden na verloop van tijd geëlimineerd.

Waarom hyaluronzuurbehandelingen gebruiken in uw dagelijks leven?

Hyaluronzuur vult de ruimte tussen de cellen van de huid, waardoor het een glad, gebogen uiterlijk krijgt. Het zorgt voor een intense hydratatie, soepelheid en stevigheid van de weefsels van de dermis. Deze hoge hydratatie is te wijten aan het feit dat het 1000 maal zijn gewicht in water kan behouden. Het kan dus zowel voor een droge als voor een gevoelige huid werken.

In cosmetica is het waarschijnlijk een van de meest bekende ingrediënten voor huidverzorging en wordt het gebruikt in diverse producten zoals moisturizers, gels, maskers, melk, serums, dankzij de vochtinbrengende, anti-aging en spankracht eigenschappen.

Maar ook antiverouderingsproducten op basis van hyaluronzuur, die een liftend effect hebben. Alle crèmes op basis van hyaluronzuur en andere soorten producten op deze basis zijn rijk aan water en staan erom bekend dat zij de huid voller maken en de door huidveroudering veroorzaakte rimpels wegwerken. Huidverzorgingsproducten op basis van zuur zijn ook zeer effectief voor de oogzone, aangezien de huid rond de ogen zeer dun is en vaak gevoelig is voor uitdroging. Een crème met hyaluronzuur kan daarom worden aanbevolen om dit gebrek aan hydratatie te voorkomen.

Tot slot is het belangrijk op te merken dat het moleculaire gewicht kan variëren afhankelijk van het geselecteerde cosmetische product. Dat wil zeggen dat producten die hyaluronzuur met een laag molecuulgewicht bevatten gemakkelijker de huid doordringen en de vernieuwing ervan stimuleren.

Hoe gebruik ik een behandeling met hyaluronzuur?

Het is belangrijk om alles te weten over het gebruik van uw hyaluronzuur behandelingen om hun voordelen te maximaliseren. Anders zou het totaal tegenovergestelde effect kunnen hebben en zou je met een nog drogere huid kunnen eindigen dan voorheen.

Hier zijn enkele tips en trucs die we voor u hebben gevonden!

Het gebruik zal afhangen van het type zorg dat u in uw routine zult integreren. Voor hyaluronzuur moisturizers, eenvoudig het toepassen wanneer u gewoonlijk uw huid bevochtigt. Idealiter moet dit twee keer per dag gebeuren en altijd na het reinigen, scrubben of het toepassen van een serum. Juist als u een serum met hyaluronzuur gebruikt, moet het worden aangebracht na het reinigen van de huid en als het nog een beetje nat is. De moisturizer zal net na komen om een volledige routine te hebben en resultaten te maximaliseren. Het is ook belangrijk om uw zorg van binnen naar buiten toe toe toe te passen.

In het algemeen werkt hyaluronzuur goed met alle huidverzorgingsproducten, zodat u de rest van uw routine niet opnieuw hoeft te bezoeken.

Zijn behandelingen met hyaluronzuur gevaarlijk?

Gebruikt sinds de vroege jaren 2000 als injecteerbaar om rimpels in de esthetische geneeskunde op te vullen, is hyaluronzuur gekend om minder allergeen te zijn dan collageen en zijn capaciteit om snel (6 tot 18 maanden) op te lossen verhindert om het even welk risico van duurzaam esthetisch incident. Als bepaalde bijwerkingen kunnen optreden na een injectie (oedeem, roodheid, jeuk, onregelmatigheden, allergieën, enz.), hyaluronzuur is absoluut veilig in cosmetische producten, omdat het niet diep doordringt en alleen op het oppervlak van de huid werkt. Des te meer reden om hyaluronzuur in uw routine te adopteren.

Wat zijn de voordelen van hyaluronzuur in de esthetische geneeskunde?

En als u verder wilt gaan… Ontdek onze toonaangevende behandelingen en verzorgingsproducten op basis van vernet hyaluronzuur. Ontdek alle voordelen van dit product dankzij injecties.

  • Injecties van hyaluronzuur: Verminder rimpels veroorzaakt door de natuurlijke veroudering van de huid. Verschillende delen van het gezicht kunnen worden behandeld, zoals kraaienpootjes, frontale rimpels, leeuwenrimpels, nasogene voorpoten, rimpels van bitterheid en ook handrimpels.
  • Mesotherapie: Stimuleert de elasticiteit van de huid door de teint te verenigen, waardoor de huid een echte glans krijgt dankzij micro-injecties van hyaluronzuur. Het werkt ook effectief tegen haaruitval. Een revitaliserende cocktail die hyaluronzuur bevat, wordt rechtstreeks in de dermis van de hoofdhuid geïnjecteerd om zijn hergroei te bevorderen.
Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg