4.81/5 sur 507 avis
Behandeling

Baardtransplantatie

De baard wordt gezien als een teken van viriliteit en mannelijkheid. Veel mannen zijn trots op hun ongeschoren look terwijl ze er toch elegant blijven uitzien. Of het nu een modeverschijnsel of een echte lifestyle is, een ongelijke of lichte baard kan leiden tot complexen. In onze nieuwe Lazeo-kliniek bieden we een baardtransplantatie aan met dezelfde FUE-techniek als voor haartransplantatie.

Hoe werkt het?

Bij een baardtransplantatie verwijderen (oogsten) we haar uit de nek door middel van micro-incisies die geen littekens achterlaten. In dit specifieke gebied is de haargroei continu, zodat we zonder problemen grafts kunnen weghalen om ze in de baard te implanteren.

De verschillende stadia van een baardtransplantatie

  1. Oogst van de grafts: de arts oogst de haartjes één voor één in de nek. Dit haar lijkt op baardhaar en kan op dezelfde manier worden verzorgd.
  2. Uittekenen van de toekomstige baard: de arts zal dan de toekomstige baard uittekenen. Dit gebeurt volgens uw wensen en de mogelijkheden m.b.t het aantal geoogste grafts.
  3. Herimplantatie van de grafts: de implantatie van de grafts ter hoogte van de baard gebeurt handmatig en het haar wordt met een naald ingebracht. Maakt u zich geen zorgen, dankzij een plaatselijke verdoving voelt u niets.

Goed om te weten

Een baardtransplantatie is een lange procedure: eerst worden handmatig duizenden follikels achter uit de nek gehaald en vervolgens geïmplanteerd op de plaats waar de baard moet komen. Dit duurt een paar uur. De procedure wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd zodat u geen pijn voelt.

De resultaten

De definitieve resultaten zijn 6 maanden na de implantatie zichtbaar. Een nieuwe behandeling is niet nodig. De baard zal vol zijn en kan zelfs geschoren worden als u dat wenst. De baard groeit op natuurlijke wijze terug en er zullen geen littekens zichtbaar zijn. Het vaker scheren van uw baard kan ook gunstig zijn, aangezien deze steeds dikker terug zal komen.

Onze centra
Eerste gratis consult offerte !
Maak een afspraak in een van onze centra

RESERVEER UW EERSTE GRATIS CONSULT

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg