4.79/5 sur 601 avis
Behandeling

Bilvergroting met Hyacorp

Een bilvergroting zonder operatie? Dat kan!

Om hun figuur de gewenste vorm te geven, kiezen steeds meer mensen voor chirurgie en bilimplantaten. Maar er zijn ook veel mensen die de stap naar een operatie niet durven zetten en de voorkeur geven aan een minder ingrijpende alternatieve behandeling: Hyacorp, een hyaluronzuurinjectie met volumegevende eigenschappen. Hieronder vindt u meer informatie over de behandeling.

Hoe werkt Hyacorp?

Hyaluronzuur is een van nature in ons lichaam aanwezige stof die mee verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de huid. HYAcorp is een esthetische medische behandeling om het volume van de billen te vergroten zonder operatie.

HYAcorp is een hyaluronzuurinjectie van niet-dierlijke oorsprong, die speciaal werd ontwikkeld voor het hermodelleren van het figuur en de billen. Dankzij de visco-elastische en hydrofiele eigenschappen wordt de stevigheid en soepelheid van de huid verhoogd. Dit is dan ook een perfecte behandeling om de grootte en de vorm van de billen te veranderen.

Omdat het product uit moleculen bestaat die van nature in het lichaam aanwezig zijn, is het risico op afstoting nihil. En dat maakt Hyacorp ideaal om uw billen zonder zware en dure cosmetische ingrepen een nieuwe vorm te geven.

Verloop van een behandeling

We beginnen met een intakegesprek en een informatieve consultatie. Vervolgens voert de arts een klinisch onderzoek van de billen uit om vast te stellen of HYAcorp al dan niet geschikt is.

Nadat de arts heeft bepaald dat een behandeling met HYAcorp mogelijk is, bepaalt hij/zij de te injecteren hoeveelheid en informeert de patiënt over de procedure door eventuele vragen te beantwoorden.

Tijdens het toedienen van de injecties ligt de patiënt op de buik. Het te behandelen gebied wordt ontsmet en vervolgens met het product geïnjecteerd. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en kunnen worden aangepast aan het gewenste effect. Tot slot wordt de huid gemasseerd voor een egaal resultaat.

Een behandeling neemt doorgaans tussen de 45 minuten en 1,5 uur in beslag. Het vervolg is vrijwel pijnloos. Op de injectieplaatsen kunnen echter blauwe plekken en zwellingen ontstaan, die na 5 tot 7 dagen vanzelf verdwijnen. De patiënt kan zijn/haar dagelijkse activiteiten onmiddellijk hervatten, met uitzondering van sporten, dat de eerste twee weken na de behandeling moet worden vermeden.

Wat zijn de contra-indicaties?

HYAcorp kent een aantal contra-indicaties:

  • Auto-immuunziekte,
  • Ernstige huidinfectie,
  • Zwangerschap en borstvoeding.

Bovendien wordt het gebruik van HYAcorp-injecties ook in het geval van gluteale ptosis afgeraden, omdat het de huidverslapping zou verergeren in plaats van verbeteren.

Wat is de prijs?

Aantal injectiesPrijs
Injectie van 10ml€ 230
Vanaf de 10e injectie€ 200

Wat is het resultaat?

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, kunnen tijdens de behandeling worden aangepast aan het gewenste effect en stabiliseren zich in de dagen na de behandeling. Het eindresultaat wordt over het algemeen binnen 3 tot 4 weken bereikt, zonder dat er grote veranderingen optreden. Het is mogelijk om meerdere retouches uit te voeren, maar meestal is één behandeling voldoende voor een mooi gevormd en natuurlijk resultaat.

Het effect is echter wel tijdelijk en blijft tussen 12 en 24 maanden zichtbaar, afhankelijk van de patiënt.

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg