4.81/5 sur 507 avis
Behandeling

Behandeling tegen een dubbele onderkin met Coolsculpting

Heeft u last van een onderkin? U kunt er vanaf komen!

Veel mensen zijn tevreden met hun uiterlijk. Voor anderen is esthetische geneeskunde een ideaal alternatief om hun zelfvertrouwen terug te winnen zonder een scalpel te hoeven gebruiken, die vaak tot zeer pijnlijke nawerkingen leidt.

Een dieet en lichaamsbeweging zijn niet altijd voldoende om vet kwijt te raken. Het kan zelfs de gezondste diëten en levensstijlen weerstaan.

Coolsculpting® Elite is de meest doeltreffende behandeling voor het verwijderen van vet in de onderkin zonder operatie. Als u last heeft van een onderkin en deze toch blijft ondanks uw inspanningen om deze kwijt te raken, is Coolsculpting® Elite een veilige en niet-invasieve optie.

Wat veroorzaakt een dubbele onderkin?

Een onderkin kan verschillende oorzaken hebben: 

 • Genetica
  Genetica is het geërfde biologische proces waardoor onze ouders hun lichamelijke en andere kenmerken aan ons doorgeven. Voor sommige mensen is een onderkin dus een genetische eigenschap waar ze moeilijk van afkomen.
 • Overgewicht
  Bijna 49% van de Franse bevolking heeft overgewicht of obesitas. Het belangrijkste kenmerk van overgewicht of obesitas is hardnekkig vet. Vetophopingen op bepaalde delen van het lichaam, met name onder de kin, waardoor er een dubbele onderkin ontstaat.
 • Postuur
  Een slechte lichaamshouding heeft niet alleen gevolgen voor uw lichamelijke gezondheid, maar kan ook een onderkin veroorzaken. Als u uw nek lange tijd omlaag houdt, verandert de ovaal van uw aangezicht en kan een onderkin groter worden.
 • Veroudering
  Collageen is het eiwit dat het meest voorkomt in ons lichaam. Naarmate we ouder worden, produceert ons lichaam niet meer zoveel collageen, waardoor de elasticiteit afneemt.

Hoe werkt Coolsculpting bij de onderkin?

Coolsculpting® Elite is een cryolipolyse-apparaat dat vet verwijdert door middel van koude. Met zijn gecontroleerd koelsysteem worden de vetcellen op milde wijze vernietigd zonder het huidoppervlak te beschadigen. Het lichaam verwijdert zo op natuurlijke wijze de dode cellen, waardoor de aangezichtscontour vorm krijgt. Over het algemeen is één behandeling voldoende om goede resultaten te krijgen.

Tijdens de behandeling wordt een gelpad aangebracht op de te behandelen zone om de huid te beschermen tegen de koude. Vervolgens wordt een applicator op de zone geplaatst die het vet opzuigt en gedurende 45 minuten een temperatuur van -11 graden levert, waardoor de vetophopingen worden vernietigd. Drie applicators zijn nodig om de onderkin te behandelen. 

Nadat de applicator is verwijderd, wordt de nog bevroren zone gedurende twee minuten gemasseerd om de met koude behandelde cellen op te breken.

Deze behandeling is niet-invasief, zodat u uw dagelijkse activiteiten onmiddellijk na uw behandeling weer kunt opppakken.

De resultaten van de behandeling

De resultaten zijn niet onmiddellijk zichtbaar. Het metabolisme moet de vernietigde cellen binnen enkele weken na de behandeling elimineren. De resultaten beginnen één maand na de behandeling zichtbaar te worden en zijn optimaal na drie maanden.

Er zijn lichte en tijdelijke bijwerkingen, waaronder een lichte zwelling in de behandelde zone, roodheid of jeuk.

Zijn er bijwerkingen van deze behandeling? 

De bijwerkingen van de behandeling zijn meestal minimaal. Ze kunnen onder meer bestaan uit blauwe plekken op de behandelde zone, roodheid, lichte tintelingen of warmte en tijdelijke gevoelloosheid. Patiënten ervaren zelden aanhoudende pijn. 

Na twee of drie weken zou het zakje met vet moeten beginnen te krimpen. 

Is deze behandeling pijnlijk?

Er is een licht trekkend en verkoelend gevoel aan het begin van elke CoolSculpting-behandeling, maar dit verdwijnt snel. Het meest ongemakkelijke gedeelte van de behandeling is de massage van de zone nadat de applicator is verwijderd, maar dit is een noodzakelijke stap die niet mag worden overgeslagen. Als de behandeling voorbij is, kan er wat lichte jeuk ontstaan omdat het weefsel opwarmt.

Voor- / Nafoto’s van de Coolsculpting voor de onderkin

Prijzen voor Coolsculpting-behandeling voor de onderkin

De gemiddelde prijs van deze behandeling bij Lazeo bedraagt € 1.500 voor 3 applicators om een homogeen en duurzaam resultaat te krijgen. 

Onze centra
Eerste gratis consult offerte !
Maak een afspraak in een van onze centra

RESERVEER UW EERSTE GRATIS CONSULT

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg