4.81/5 sur 507 avis
Behandeling

EMSculpt®

U hoeft u niet langer in het zweet te werken om er gespierder uit te zien en vet te verbranden…

EMSculpt® is de enige behandeling ter wereld die effectief uw buik- en bilspieren versterkt en tegelijk plaatselijk vet vermindert. Het apparaat zendt elektromagnetische golven met hoge intensiteit uit (HIFEM-technologie) waardoor u snel uitstekende resultaten kunt bereiken. In slechts 4 behandelingen heeft u een nieuw figuur zonder zware ingrepen. Een echte innovatie en revolutie op het vlak van lichaamscontouring. 96% van de behandelde patiënten is tevreden met de resultaten die zijn verkregen voor de buikspieren.

EMSculpt® wordt beschouwd als de enige techniek voor bilvergroting zonder operatie.

EMSculpt® is een volledig nieuwe technologie op het vlak van lichaamsbehandelingen. Deze tweeledige behandeling richt zich op fysiologische verschillen die andere afslankbehandelingen momenteel niet kunnen toepassen. Hierdoor is deze methode ideaal voor mensen die op zoek zijn naar spierontwikkeling en vetverbranding in moeilijk te behandelen gebieden.

Hoe werkt het?

EMSculpt® wekt zeer sterke (supramaximale) spiercontracties op door middel van elektromagnetische golven, die niet kunnen worden bereikt met gewoon sporten. Tijdens de spiercontracties wordt het spierweefsel gedwongen om zich aan deze extreme omstandigheden aan te passen. Als reactie hierop wordt de interne structuur diep in de spier door het lichaam aangepast, wat leidt tot spieropbouw en vetverlies. De EMSculpt® is geschikt voor alle soorten patiënten, zowel sportieve als niet-sportieve mensen, aangezien het vermogen van het apparaat aan elk individu kan worden aangepast.

Bovendien zorgt het hoge energieverbruik van het lichaam ervoor dat de vetcellen afgevoerd worden: in de loop van de weken verliest de patiënt het vet dat zich in deze twee gebieden bevindt.

Een EMSculpt®-sessie duurt dertig minuten, waarbij 20.000 spiercontracties worden opgewekt. 20.000 spiercontracties komen overeen met 20.000 squats of crunches!

Klinische studies hebben aangetoond dat er na 4 EMSculpt®-sessieseen spiertoename van 16% en een vetafname van 19% is.

Het verloop van een behandeling

Tijdens de behandeling die ongeveer 30 minuten duurt plaatst de arts de applicators op het te behandelen gebied en selecteert vervolgens de intensiteit van de contracties op basis van de wensen en tolerantie van de patiënt. Hij/zij voelt dan een lichte tinteling die gepaard gaat met een diepe spanning, zoals tijdens een intensieve planksessie.

De behandeling is veilig en niet schadelijk.

Na een EMSculpt®-behandeling

De patiënt kan zijn/haar dagelijkse bezigheden direct na een EMSculpt®-behandeling weer oppakken. Er zijn geen sociale beperkingen aan deze behandeling verbonden. De patiënt kan spierpijn ervaren die vergelijkbaar is met die na een sporttraining.

De bijwerkingen en contra-indicaties zijn minimaal:

De dagen na de behandeling kunt u eventueel last hebben van spierpijn. Een lichte verandering in de spijsvertering als gevolg van de belasting van het lichaam.

Deze behandeling is niet geschikt voor mensen met pacemakers of metalen lichaamsimplantaten. Ook is deze behandeling ten strengste verboden voor zwangere vrouwen.

De resultaten

De EMSculpt®-methode bestaat uit 4 sessies van 30 minuten over een periode van 2 weken. Het is mogelijk om direct na de sessie spierverbetering te voelen, maar optimale resultaten worden binnen 2 tot 4 weken na de behandeling merkbaar en kunnen in de weken daarna zelfs vergroten. De resultaten verschillen per persoon en levensstijl.

LAZEO is trots om één van de eerste vijf medische centra in Frankrijk te zijn die de EMSculpt®-behandeling aanbiedt.

Let op!

De EMSculpt® DE BTL is een unieke technologie, die is goedgekeurd door de zeer strenge FDA (Food and Drug Administration), de hoogste Amerikaanse instantie die belast is met de toelating van geneesmiddelen en medische technologieën op Amerikaanse bodem. Het is dus een veilige methode die al enkele jaren het onderwerp is van serieuze klinische studies.

Het is absoluut noodzakelijk om de naam van het apparaat te controleren voordat u een soortgelijke behandeling uitvoert en om mogelijke complicaties te voorkomen.

De prijzen van een EMSculpt®-behandeling

BehandelingenPrijs
1 behandeling€ 250

DUALSCULPT-AANBIEDING: Als u met een vriend(in) komt om alleen uw buik te behandelen, betaalt u ieder de helft van de behandelingsprijs. Voorafgaande consultatie aanbevolen.

Veelgestelde vragen

 • Voor wie is de EMSculpt geschikt?

  De EMSculpt is ideaal voor iedereen die de spiermassa van zijn/haar buik en billen wil verstevigen. Er zijn heel weinig contra-indicaties behalve het dragen van een pacemaker of een koperen spiraaltje.

 • Hoe snel zijn de resultaten zichtbaar?

  De effecten van EMSculpt zijn direct na de sessie voelbaar en worden maximaal één maand na het einde van de 4 sessies goed zichtbaar.

 • Is het een pijnlijke behandeling?

  Een EMSculpt-sessie is niet pijnlijker dan een intensieve buikspiersessie. De arts verhoogt de kracht van het apparaat naarmate de sessie vordert en past deze aan de gevoeligheid en weerstand van elke persoon aan.

 • Zijn de resultaten blijvend?

  Ja, zolang u een gezonde levensstijl aanhoudt en doorgaat met sporten om uw spieren te blijven trainen.

Onze centra
Eerste gratis consult offerte !
Maak een afspraak in een van onze centra

RESERVEER UW EERSTE GRATIS CONSULT

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg