4.79/5 sur 601 avis
Behandeling

Hollywood Peel™

Krijg een frisse, stralende huid zonder oneffenheden! Focus op de Hollywood Peel.

Wat is de Hollywood Spectra Peel?

De Hollywood Spectra (HS) is een ND:Yag Q-Switch-laser met een uniek vermogen, gecombineerd met een resonator. Dankzij zijn 4 golflengtes en zijn fractionele handstuk specifiek voor fotoverjonging kan de laser veel indicaties behandelen.

Het is het enige toestel waarmee de wereldwijd gekende Hollywood Peel™ kan worden uitgevoerd. De laser is zodanig ontworpen dat hij een volledige behandeling biedt: zowel aan de oppervlakte door de meest oppervlakkige laag van de huid te verdampen als diepgaand.

Dankzij het peelingeffect is het een uitstekende manier om sneller en efficiënter een opfrissing te krijgen dan met andere lasers. Het is een eenvoudige, veilige en effectieve behandeling die uniforme resultaten geeft. De laser behandelt alle huidtypes (vet tot droog/mannen en vrouwen) van alle leeftijden en tijdens alle seizoenen.

Indicaties:

 • pigmentletsels en beschadiging door de zon (hyperpigmentatie, sproeten, enz.),
 • littekens en acnelittekens,
 • rimpels, fijne lijntjes,
 • verwijde poriën,
 • roodheid,
 • huidtextuur.

Verloop van een behandeling:

 1. Een eerste consultatie is noodzakelijk om het te behandelen gebied te onderzoeken. De arts kan u met name informeren over de procedure en de aanpassingen uitvoeren die nodig zijn voor de behandeling.
 2. De arts brengt gedurende 12 minuten een topische fotoactiverende lotion aan (CARBON PEEL™). De lotion is samengesteld uit actieve kool en verzachtende minerale oliën.
 3. Vervolgens wordt de laser een eerste keer gebruikt op het hele gezicht, dat lichtjes opwarmt om de collageenvezels te doen samentrekken en de vorming van nieuw collageen te stimuleren.
 4. Bij een tweede passage exfolieert de laser alle onzuiverheden van het gezicht. Hij verpulvert de nanokooldeeltjes om alle doden cellen van de opperhuid en de bacteriën te verwijderen.

De resultaten:

Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar. Uw huid is een beetje rood, maar dat is tijdelijk. In slechts 20 minuten krijgt u een frisse, stralende teint. Uw huid is weer glad en jong.

Voor verwijde poriën en grote puistjes moet u echter 2 weken geduld hebben om resultaat te zien (dat vervolgens toeneemt met de sessies). Het is aanbevolen om de dagen na de behandeling zonnebescherming met SPF 50 te gebruiken.

Contra-indicaties:

 • Recente bruining,
 • Fotosensibiliserende behandeling (antibioticum, isotretinoïne, immunosuppressiva, enz.)
 • Gebruik van een crème op basis van retinol of retinoïnezuur,
 • Zwangerschap,
 • Borstvoeding.
GEBIEDPRIJS
Gezicht170€
Gezicht, nek en decolleté270 €
Handen140 €

Veelgestelde vragen

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg