4.81/5 sur 507 avis
Behandeling

Hyaluronzuur: Voluma

Tegenwoordig overwegen specialisten in esthetische geneeskunde alle mogelijke oplossingen voor een jongere uitstraling en zullen ze de volumes en vormen van het aangezicht van de patiënt eerst goed analyseren.

Een jong aangezicht heeft eerder een driehoekige vorm, de jukbeenderen zijn prominent en de kin is puntig. Naarmate we ouder worden, heeft het volume van de jukbeenderen de neiging om naar de wangen af te zakken.Het aangezicht krijgt hierdoor een strenge en droevige uitdrukking.

visage_volume

Het is dus zinvol om de volumes te corrigeren om het aangezicht zijn jeugdige uitstraling terug te geven. Wij maken gebruik van een ultravullend hyaluronzuur om huidverslapping te corrigeren, de jukbeenderen volume te geven en de atrofie van de wangen tegen te gaan.

Volumetrische verjonging, ook wel Voluma genoemd, bestaat uit het herstellen en hertekenen van de volumes en lijnen van het gezicht.

Indicaties voor volumeherstel

Er bestaan producten van het type Voluma® op de markt die in de gewenste gebieden geïnjecteerd worden waaraan u meer volume wilt geven. Deze producten zorgen voor natuurlijke resultaten en kunnen tot wel 24 maanden meegaan. Door het volume van de jukbeenderen en wangen te herstellen, corrigeren we dus op natuurlijke wijze een lichte vorm van huidverslapping. Met dit product kunnen we ook de holte van de slapen corrigeren.

Hyaluronzuur is het injecteerbare antirimpelmiddel dat, na botulinumtoxine, de esthetische geneeskunde het meest heeft gerevolutioneerd. Het heeft de geweldige eigenschap dat het op den duur door het lichaam wordt opgenomen. Het is in feite een essentiële stof die van nature al in de huid aanwezig is en bijdraagt tot de hydratatie van de huid. Omdat het perfect door het lichaam opgenomen en verdragen wordt, is er geen voorafgaande test nodig en kan het meteen vanaf de eerste behandeling geïnjecteerd worden. Hyaluronzuur heeft een revitaliserende werking en bevordert de stimulatie van de collageensynthese waardoor het gezicht een ware boost krijgt.

Resultaten

Vragen en antwoorden

  • Hoe verloopt een remodellerende aangezichtsbehandeling?

    De arts zal het gebied eerst verdoven (zoals bij de tandarts). U zult dus niets voelen tijdens de injectie. Vervolgens wordt het product met behulp van een canule geïnjecteerd. Dit is een naald met een ronde punt die het risico op blauwe plekken aanzienlijk verkleint. Binnen een half uur zijn de aangezichtscontouren en volumes hersteld en verlaat u onze praktijk met een zichtbaar jonger aangezicht! Houd er echter rekening mee dat er rode plekken op de injectieplaatsen kunnen verschijnen. Deze kunt u gemakkelijk camoufleren met een goed dekkende foundation.

  • Welke resultaten kunt u verwachten?

    Onmiddellijk na de behandeling merken onze patiënten dat de contouren van hun aangezicht voller en ronder lijken, wat resulteert in een gladde en verjongde uitstraling. Bovendien hebben de meeste patiënten de aangezichtscontouren van hun jeugd terug.

  • Wat is de prijs van de injecties voor de remodellerende aangezichtsbehandeling?

    De prijs van de injecties voor de remodellerende aangezichtsbehandeling varieert en is afhankelijk van verschillende factoren waaronder het type product dat wordt gebruikt, het te verrichten werk en de te behandelen gebieden. Bij Lazeo gebruiken we voor deze behandeling uitsluitend Juvederm Voluma, het referentieproduct op het gebied van kwaliteit. Ter indicatie: de prijs van een hyaluronzuurinjectie is vanaf € 380.

Aanvullende gebieden en behandelingen

Onze centra
Eerste gratis consult offerte !
Maak een afspraak in een van onze centra

RESERVEER UW EERSTE GRATIS CONSULT

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg