4.79/5 sur 605 avis
Behandeling

Hydrafacial® Behandeling

Wereldwijd wordt elke 15 seconden een HydraFacial uitgevoerd. Dat is zeer veel en staat ongeveer gelijk aan 2 miljoen behandelingen die vorig jaar wereldwijd zijn gegeven. Dit is meer dan het totale aantal injecties met botulinumtoxine dat in 2017 in de Verenigde Staten is toegediend.

Ontdek een zeer reëel fenomeen met onmiddellijke resultaten.

Wat is het?

HydraFacial is zoveel meer dan alleen een gezichtsbehandeling.Het is een ervaring. Een moment van plezier. En een vertrouwensboost.Het is gebaseerd op de unieke filosofie van ‘Skin Health for Life’. Maar het gaat ook om veel meer dan een mooie, gezonde huid. Als onze huid mooi is, voelen we ons van binnen goed.Dit is het verschil dat u krijgt met een HydraFacial: totaal welzijn.

HydraFacial maakt gebruik van gepatenteerde vortextechnologie om de huid diep te reinigen en botanische ingrediënten met voedingsstoffen zoals hyaluronzuur, paardenkastanjezaadextract, rode-algenextract, koper-, zink- en magnesiumpeptiden effectief af te geven daar waar ze het meest heilzaam zijn. Daarnaast biedt HydraFacial ook krachtige antioxidanten ter bestrijding van schade veroorzaakt door vrije radicalen – vervuiling, zon en stress – die de huid kunnen aantasten en het verouderingsproces kunnen versnellen.

Dus waarom zou u voor een langdurig gezonde huid en een stralende teint voor een gewone gezichtsbehandeling gaan, als u ook voor een HydraFacial kunt kiezen?

De beoogde resultaten voor de Hydrafacial behandeling:

 • Elasticiteit en stevigheid
 • Gelijkmatige teint en vitaliteit
 • Huidkorrel
 • Bruine vlekjes
 • Vette en verstopte huid
 • Verwijde poriën.
 • Rimpels en kraaienpootjes

De stappen van de Hydrafacial-behandeling

STAP 1: REINIGING EN PEELING

Er wordt een reinigingsserum op uw gezicht aangebracht terwijl de spiraalvormige punt dode huidcellen verwijdert. Dit bereidt de patiënt voor op de volgende stappen van de behandeling. Onze meervoudige huidoplossing reinigt de huid diep en verzacht talg, oliën en onzuiverheden om extracties te vergemakkelijken. Een cosmeceutische doorbraak in huidverjonging, gemaakt voor alle huidtypes.

STAP 2: LICHTE PEELING

Een laag percentage glycol- en salicylzuuroplossing maakt vervolgens de onzuiverheden en vuil vrij die zich in de poriën hebben vastgezet. Maakt u zich geen zorgen, de peeling van glycolzuur / salicylzuur is zacht genoeg om onaangename tintelingen tot een minimum te beperken.

STAP 3: EXTRACTIE

Met behulp van vacuümzuiging verwijdert het HydraFacial MD®-apparaat vervolgens onzuiverheden en vuil direct uit de porie. Nooit meer knijpen en klopjes op het gezicht!

Als u het soort persoon bent dat graag ziet wat er uit uw verstopte poriën komt, dan is dit het deel van de behandeling waar u dol op zult zijn. In plaats van handmatige extracties uit te voeren, gebruikt de technicus een geavanceerd hulpmiddel dat werkt als een stofzuiger. Het zuigende geluid dat het maakt is griezelig bevredigend, maar het beste (of het ergste?) is het reservoir van het apparaat dat precies laat zien wat er is weggenomen is – en dat is meer dan u zou denken.

STAP 4: ONMIDDELLIJKE HYDRATATIE

Nu uw huid weer schoon is, levert HydraFacial MD® peptiden en antioxidanten voor onmiddellijke hydratatie. U kunt ook een anti-rimpel- of anti-acnebooster toevoegen die geschikt is voor uw huid.

Contra-indicaties

Voorafgaand aan de behandeling zorgt de arts ervoor dat de patiënt geen contra-indicaties heeft voor Hydrafacial:

 • Allergie voor aspirine, glycolzuur en algen
 • Behandeling tegen acne, zoals Roaccutane
 • Huidziekte zoals herpes, koortslip, eczeem, psoriasis enz.
 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Epilepsie en auto-immuunziekte

De resultaten

Onmiddellijke hydratatie en een stralende boost die meerdere dagen aanhoudt.

De prijs van de Hydrafacial®-behandelingen bij Lazeo

BehandelingenDe behandeling
De 3 korting
Signature HydraFacial®:
De Signature-behandeling zorgt voor een stralendere huid en behandelt vermoeidheid met een serum dat is geconcentreerd in antioxidanten en hyaluronzuur.
Duur van de behandeling: 30 minuten.
€ 150 405
Hydrafacial® Boost :
Kies tussen een behandeling die donkere vlekken aanpakt en de teint zichtbaar verheldert in slechts een paar sessies of een anti-aging booster die kleine rimpels en expressielijntjes vermindert.
Duur van de behandeling: 30 minuten.
€ 200 € 540
HydraFacial® x Oxyface :
Geniet van de voordelen van Oxyface en Hydrafacial. Beleef een unieke ervaring en laad je batterijen van binnenuit weer op.
Duur van de behandeling: 50 minuten.
€ 250 € 675
Onze centra
Eerste gratis consult offerte !
Maak een afspraak in een van onze centra

RESERVEER UW EERSTE GRATIS CONSULT

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg