Behandeling

De LaseMD™

Is het mogelijk om in een paar minuten tijd opnieuw een perfect mooie huid te hebben die bovendien zo zacht aanvoelt als een babyhuidje? Het antwoord is ja, dankzij LaseMD! Al vanaf de eerste sessie is de kwaliteit van de teint en de huidtextuur zichtbaar verbeterd. Deze behandeling richt zich specifiek op het verminderen van de zichtbaarheid van tekenen van huidveroudering, lijntjes, ongewenste pigmentatie, acne enz. Het gecombineerde gebruik van de fractionele laser en ampullen met geconcentreerde werkstoffen zorgt voor optimale resultaten.

De indicaties van de laserbehandeling

 • Heliodermie.
 • Stralende teint.
 • Epidermale pigmentletsels.
 • Melasma.
 • Actinische keratose.
 • Acnelittekens.
 • Puisten.
 • Ruwe huidtextuur.
 • Verwijde poriën.
 • Oogcontour.

Wat is het?

De thuliumlaser richt zich op het vocht in de opperhuid, zonder daarbij de vochtarme hoornlaag aan te tasten. Er wordt dus een vochtreservoir gevormd zodat de werkstoffen in de opper- en lederhuid kunnen worden opgenomen.

Voor de laserbehandeling met LaseMD wordt gebruikgemaakt van een fractionele thuliumlaser. De laserstralen creëren eerst microthermische zones om de bovenste huidlagen te herstellen, gevolgd door de creatie van microkanalen die ervoor zorgen dat de penetratiegraad van het cosmeceutische product wordt geoptimaliseerd. De werking is hierdoor vele malen krachtiger dan die van traditionele cosmeticaproducten. De laserbehandeling is geschikt voor alle huidtypes en is zowel in de winter alsook in de zomer mogelijk. U kunt uw dagelijkse bezigheden na de behandeling gewoon weer oppakken.

Voor een optimale doeltreffendheid van de laserbehandeling tegen huidaandoeningen en tekenen van huidveroudering raden we aan de behandeling te combineren met huidverzorgingsproducten die op uw huid zijn afgestemd.

De cosmeceuticals van LaseMD

De gecombineerde behandeling met lasertechnologie en de hieronder vermelde werkstoffen werd speciaal ontwikkeld om onzuiverheden tot in de diepste huidlagen te behandelen.

Ascorbinezuur

Vitamine C is een natuurlijke antioxidant die de aanmaak van collageen stimuleert, voor een gezond uitziende huid. Ascorbinezuur wordt gebruikt om de huid tegen zonnestralen te beschermen, eventuele schade te verminderen en is een onmisbare werkstof in de strijd tegen huidveroudering.

Retinol

Retinol, ofwel vitamine A, is een werkstof die het ontstaan van zichtbare tekenen van huidveroudering vertraagt en de huidkwaliteit diep in de huid verbetert.

Tranexaminezuur

Tranexaminezuur bevordert de genezing van wonden en het herstel na een blessure of een chirurgische ingreep. Het kan ook worden gebruikt voor de behandeling van aandoeningen zoals melasma.

Resveratrol

Met een zuiverheidsgraad van 95% is resveratrol een natuurlijk polyfenol dat uv-gerelateerde huidproblemen, zoals huidveroudering veroorzaakt door licht, tegengaat.

Hoe verloopt een behandeling?

Een sessie duurt slechts 6 tot 20 minuten, afhankelijk van de aandoening en het te behandelen gebied. LaseMD is veilig en behandelt de huid gelijkmatig. De werkstoffen die op de huid worden aangebracht, dringen diep in de microkanalen door en zorgen voor een uitstekende opname en verspreiding. De speciale formules van de huidverzorging van LaseMD-cosmetica zorgen ervoor dat het werkstofcomplex van het product goed beschermd blijft tot het in de huid binnendringt. Dat houdt in dat de poedervormige werkstoffen tijdens de laserbehandeling m.b.v. centrifugatie met een waterige substantie wordt gemengd, waardoor een krachtig serum ontstaat dat op de huid wordt aangebracht en daar diep in door kan dringen.

Tijdens de behandeling kan er een licht tintelend gevoel optreden. U kunt onmiddellijk na de behandeling uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

De resultaten

Deze behandeling, waarvoor de nieuwste geavanceerde technologie wordt toegepast, combineert de doeltreffendheid van laserstralen met de geconcentreerde werkstofcomplexen van de speciale verzorgingsproducten. De producten bevatten hoge concentraties werkstoffen die de huid tot in de diepere huidlagen herstellen. Deze verjongingskuur bestaat uit drie tot vijf behandelingen, met 2 weken tussen de behandelingen. Na de kuur is uw huid als herboren en heeft opnieuw een jeugdige uitstraling. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes. U kunt uw huid zowel in de winter als in de zomer laten behandelen. Dit is de ideale manier om donkere pigmentvlekken te vervagen, grove poriën te verfijnen en ernstige vormen van acne tegen te gaan.

Contra-indicaties:

 • Zwangerschap
 • Borstvoeding

Prijzen

Aantal behandelingenPrijs
1 behandeling€ 360
Onze centra
Eerste gratis consult offerte !
Maak een afspraak in een van onze centra

RESERVEER UW EERSTE GRATIS CONSULT

Selecteer uw regio

BelgiëBelgië

FrankrijkFrankrijk