4.81/5 sur 507 avis
Behandeling

Baby Face™ by Lazeo

Wil u opnieuw een perfect mooie huid hebben die bovendien zo zacht aanvoelt als een babyhuidje? Dat is mogelijk met de gloednieuwe LaseMD Ultra™-behandeling, ook wel Baby Face genoemd. Deze laser is effectiever, sneller en completer dan de oude versie, de LaseMD™. De behandeling is speciaal ontworpen om verschillende huidproblemen aan te pakken (huidverjonging, rimpels, actieve acne, pigmentletsels, roodheid en de huidtextuur) dankzij de geoptimaliseerde combinatie van de behandeling met de fractionele thuliumlaser en ampullen met specifieke geconcentreerde werkstoffen.

Wat is het?

LaseMD Ultra™ is een niet-ablatieve 1927nm thuliumlaser. Hij is zeer anders dan de traditionele resurfacinglasers en behandelt oppervlakkige letsels en onregelmatigheden met zijn subablatieve fractionele technologie. Het is een innovatieve medische laser die de technologie van de subablatieve fractionele laser combineert met een apparaat voor het aanbrengen van cosmeceutische werkstoffen in de vorm van ampullen. Baby Face is een behandeling op maat. We passen de instellingen van de laser aan en bepalen samen de cosmeceutische werkstof die het best bij uw behoeften past.

De cosmeceuticals van de LaseMD Ultra™

 • Ascorbinezuur (vitamine C): om de huid een boost te geven en te laten stralen. Het is een onmisbaar ingrediënt in een preventieve anti-aging behandeling.
 • Tranexaminezuur: om melasma, hyperpigmentatie en roodheid te behandelen. Verbetert het algemene uiterlijk van de teint.
 • Retinol (vitamine A): ideaal als anti-aging werking en om actieve acne te behandelen.
 • Resveratrol: om een vette huid en overtollig talg te behandelen. Verzacht roodheid en helpt huidveroudering te voorkomen.

De indicaties van de laserbehandeling

De behandeling met de LaseMD Ultra is vooral aangewezen om pigmentvlekken en -letsels zoals melasma en zonnevlekken (heliodermie) te corrigeren en om onregelmatigheden op het huidoppervlak te behandelen, zoals acnelittekens.

Maar ook:
• Uitstraling van de teint,
• Actinische keratose,
• Inflammatoire acne,
• Textuur en ruwheid van de huid,
• Verwijde poriën,
• Oogcontour.

Hoe verloopt een behandeling?

Verloop van de behandeling:

 1. In de eerste plaats hebt u een afspraak met de arts voor een informatieconsultatie en een diagnose van het gezicht. De arts legt u het precieze verloop van de behandeling en de gevolgen ervan uit.
 2. Hij of zij kiest vervolgens de cosmeceutische ampul met een hoge concentratie aan werkstoffen.
 3. Een behandeling met de LaseMD Ultra duurt gemiddeld tussen de 20 en 30 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied. Er wordt meerdere keren met de laser over het gezicht gegaan om de doeltreffendheid van de behandeling te maximaliseren en een homogeen resultaat te verkrijgen.
 1. Na de behandeling wordt een crème aangebracht op het behandelde gebied om ervoor te zorgen dat de ingrediënten goed worden opgenomen en om de huid te beschermen.
 2. U krijgt een ampul mee die u tijdens de 2 weken na de behandeling 2 tot 3 keer op uw huid moet aanbrengen om de voordelen te optimaliseren.

De resultaten

Er kan lichte roodheid worden opgemerkt in het behandelde gebied in de dagen na de behandeling. U hoeft niet thuis te blijven, u kunt uw dagelijkse bezigheden onmiddellijk na de behandeling weer oppakken.

Deze onmisbare verjongingskuur is geschikt voor alle fototypes. U kunt er zowel tijdens de winter als tijdens de zomer van genieten.

Met een kuur van drie tot vijf behandelingen met telkens een tussenpoos van twee weken krijgt de patiënt(e) weer een stralende teint in de loop van de weken.

Contra-indicaties:

 • Zwangerschap
 • Borstvoeding

Prijzen

BehandelingenPrijs
Baby Face | boost – Zonder ampul voor behandeling€ 250
4 behandelingen Baby Face | boost – Zonder ampul voor behandeling€ 800
Baby Face – Met ampul voor behandeling€ 360
5 behandelingen Baby Face – Met ampul voor behandeling€ 1500
Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg