4.81/5 sur 507 avis
Behandeling

Oxyface®

Eva Longoria, Naomi Campbell, Katy Perry, Justin Timberlake, enz. Al deze celebrity’s tonen trots hun stralende gezicht. Maar hoe komen ze aan die mooie glow? En wat als het geheim gewoon een dosis zuurstof is?

We ademen voortdurend zuurstof (of O2) in. Dit is een noodzakelijk chemisch element voor het lichaam om energie te produceren. Een mens heeft gemiddeld 400 liter zuurstof nodig om het lichaam op een natuurlijke manier te laten functioneren. Zonder voldoende zuurstof in het bloed kunnen onze organen gevaar lopen.

Ook de huid is een orgaan dat zuurstof nodig heeft om zichzelf te vernieuwen. Zodra de huid ademt en zuurstof opneemt, begint een transformatieproces:

  • zuurstof wordt omgezet in energie in de mitochondriën, de plek waar de cellen ademen om
  • collageen te kunnen produceren. Collageen is een van nature voorkomend eiwit en is verantwoordelijk voor de soepelheid van de huid.

Wat is Oxyface®?

Onze gezichtsbehandeling werd ontworpen om de huid zuurstof te geven, te zuiveren, te verhelderen en te laten stralen. Oxyface® is een innoverende behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van onder een bel geprojecteerde zuurstof. Zo worden 3.000 keer meer anionen geproduceerd dan in eender welke andere natuurlijke omgeving.

Oxyface® kan tot 90% zuivere O2 produceren waardoor de huid beter cellen kan regenereren en de tekenen van huidveroudering kan bestrijden. Dankzij de overproductie van anionen door Oxyface® wordt de huid geregenereerd en heeft ze minder last van de tekenen van veroudering.

De behandeling is meer dan een gezichtsverzorging: het is ook een moment van ontspanning en introspectie!

Oxyface® wordt in onze Lazeo-klinieken uitgevoerd door deskundige artsen en biedt onze patiënten een herbronnend moment in slechts 40 minuten.

Het verloop van de behandeling

De stappen van de Oxyface-behandeling:

  1. Nadat de behandelaar de huid diepgaand gereinigd heeft, begint hij of zij met de microneedlingfase die microkanalen in de huid maakt waardoor de gebruikte producten beter worden opgenomen.
  2. Dan volgt de verstuiving van een mesotherapiecocktail in combinatie met zuurstof onder hoge druk om de huid te voeden en te hydrateren.
  3. Vervolgens wordt een hydraterend masker aangebracht op het gezicht.
  4. De patiënt wordt daarna onder een zuurstofbel geplaatst waar anionen in overvloed worden verspreid met het doel de cellen te regenereren. Tegelijkertijd verspreidt Oxyface® licht van verschillende golflengtes om de imperfecties van de huid (acne, rimpels, roodheid, enz.) met lichttherapie te behandelen.

De voordelen van lichttherapie

Elke kleur behandelt een probleem:

  • Blauw licht steriliseert het huidoppervlak en voorkomt infecties, acne en littekens.
  • Groen licht vermindert huidverkleuringen en werkt in op mee-eters.
  • Geel licht laat de roodheid van de huid vervagen.
  • Rood licht verbetert de genezing en de bloedsomloop.

Naarmate de behandeling vordert, wordt de huid bevrijd van spanningen en verbetert de kwaliteit ervan. De huid regenereert zich, wat leidt tot de productie van collageen. Het collageen werkt daarna in op de tekenen des tijds: rimpels en fijne lijntjes.

Spectaculaire resultaten

Oxyface® biedt onmiddellijk resultaat.

Naarmate de behandeling vordert, wordt de huid bevrijd van spanningen, verbetert de kwaliteit van de huid, vervaagt roodheid, wordt de regeneratie van weefsels en bloedvaten geactiveerd. Dit alles stimuleert de productie van collageen, waardoor rimpels en fijne lijntjes maar ook vlekjes verminderen.

Voor een optimaal resultaat wordt een behandeling om de drie weken aanbevolen.

En dit alles bezorgt u een frisse neus, alsof u terugkomt uit de bergen of van een boswandeling.

U voelt zich volledig uitgerust en uw huid is ontgift.

De contra-indicaties

Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven

Huidziekte zoals herpes, koortslip, eczeem, psoriasis enz.

Epilepsie en auto-immuunziekte

De prijs van de Signature Oxyface

BehandelingenPrijs per behandelingPrijs voor 3 behandelingenPrijs voor 5 behandelingen
Oxyface€ 130 € 350 € 520
Hydrafacial x Oxyface€ 250 € 675 € 1.000

Onze centra
Eerste gratis consult offerte !
Maak een afspraak in een van onze centra

RESERVEER UW EERSTE GRATIS CONSULT

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg