4.81/5 sur 507 avis
Behandeling

PRX-T33: de biorevitaliserende behandeling

PRX-T33 is een biorevitaliserende behandeling op basis van trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide. Deze behandeling helpt de huid te verdichten, de glans van de teint te herstellen en de kwaliteit van de huid te verbeteren. 

Hoe werkt de PRX-T33-behandeling?

De PRX-T33-oplossing bevat 33% TCA en 67% waterstofperoxide. TCA is een fruitzuur dat veel wordt gebruikt bij de samenstelling van peelings. Het werkt echter niet op dezelfde manier in PRX-T33 als in een gewone peeling.

Met PRX-T33 dringt deze combinatie van TCA en waterstofperoxide snel door in de lederhuid (een van de lagen van de huid) en activeert een regeneratieproces van de opperhuid (de buitenste laag van de huid) op een niet-invasieve manier, zonder agressieve exfoliatie. 

De behandeling kan, in tegenstelling tot een peeling, op elk moment van het jaar worden uitgevoerd, omdat ze niet fotosensibiliserend is en geschikt is voor alle huidtypes.

Met andere woorden: u krijgt alle voordelen van een peeling zonder de nadelen.

Wat zijn de indicaties voor deze behandeling? 

Deze biorevitaliserende behandeling gaat de verslapping van de aangezichtsweefsels tegen en werkt als een bioverjongingsmiddel voor de huid, waardoor ze er beter uitziet. PRX-T33 kan ook worden gebruikt voor het verminderen van striae, littekens veroorzaakt door waterpokken en acne of melasma.

Het wordt ook aanbevolen als aanvullende behandeling bij laser- en radiofrequentiebehandelingen om de resultaten te optimaliseren en als aanvulling op een protocol met anti-aging injecties zoals hyaluronzuurfillers of draadlift.

Wat zijn de contra-indicaties voor deze behandeling?

Een biorevitaliserende peeling wordt afgeraden in de volgende gevallen:

  • Als de huid geïrriteerd is, vatbaar voor seborroïsche dermatitis of huiduitslag (herpes),
  • Patiënten die allergisch zijn voor kojinezuur (risico op jeuk) en latex,
  • Patiënten die onder behandeling zijn (Roaccutane, fotosensibiliserende geneesmiddelen, enz.), 
  • In geval van zwangerschap of borstvoeding.

Wat zijn de voordelen van PRX-T33?

Het is een niet-invasieve behandeling. Het biedt niet-ablatieve chemische stimulatie. Dit betekent dat het de bovenste laag van de huid niet beschadigt. Het is een volledig pijnloze behandeling.

Het is ook een behandeling die naast andere behandelingen kan worden uitgevoerd, waardoor de resultaten worden geoptimaliseerd.

PRX-T33 is niet fotosensibiliserend, zodat de behandeling in elk seizoen en ongeacht het bruinen van de huid kan worden uitgevoerd.

De resultaten zijn onmiddellijk. 

Er ontstaan geen blauwe plekken of roodheid, zodat de patiënt zijn of haar dagelijks leven kan oppakken zonder enig teken van cosmetische behandeling.

Hoe verloopt een Coolsculpting®-behandeling?

De eerste stap van deze biorevitaliserende behandeling is het reinigen en drogen van de huid van de behandelde zone. PRX-T33 wordt op de huid aangebracht door het in te masseren tot het volledig is geabsorbeerd. Het product wordt 2 tot 4 keer na elkaar aangebracht. Vervolgens wordt de huid schoongemaakt en afgespoeld met een doordrenkt wattenschijfje. Tot slot wordt er een hydraterende en voedende crème aangebracht.

In de dagen na de behandeling moet een hydraterende crème worden aangebracht op de behandelde gebieden, 2 tot 3 keer per dag om de effecten van PRX-T33 te optimaliseren. Een biorevitaliserende behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

De resultaten:

De behandeling zorgt voor een onmiddellijk verbeterde uitstraling! De huid is voller, zachter en stralender. Het is de ideale behandeling voor een belangrijke gebeurtenis: huwelijk, verjaardag, doopfeest, enz. Voor een optimaal resultaat zijn vaak meerdere biorevitaliserende behandelingen nodig. Het aantal sessies varieert naargelang het behandelde lichaamsdeel (aangezicht, decolleté, enz.) en de aanvankelijke huidconditie. 

Voor het aangezicht worden 1 tot 5 behandelingen aanbevolen met 14 dagen tussen elke behandeling. Tijdens de eerste consultatie zal de arts u aangeven hoeveel behandelingen nodig zijn, afhankelijk van uw behoeften en vooral van uw huid.

Wat is de prijs?

BehandelingenPrijs
Per behandeling€ 190
Arrangement van 3 behandelingen€ 510
Arrangement van 5 behandelingen€ 800 + een gratis behandeling
Onze centra
Eerste gratis consult offerte !
Maak een afspraak in een van onze centra

RESERVEER UW EERSTE GRATIS CONSULT

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg