4.81/5 sur 507 avis
Behandeling

SkinPen-Precision

De Lazeo-centra, die altijd voorop lopen op het gebied van innovatie, bieden een nieuwe anti-agingbehandeling aan: SkinPen® Precision, een medisch microperforatieapparaat van het merk Novelskin. Het is ontworpen om de kwaliteit van de huid doeltreffend en snel te verbeteren: littekens, pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Er werden al meer dan 500.000 behandelingen uitgevoerd in 35 landen! 

Het is het eerste en enige mechanische remodelleringsapparaat ter wereld dat is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration). Dit apparaat, dat gebaseerd is op collageeninductietherapie, behandelt effectief heel wat indicaties: de belangrijkste effecten zijn het verminderen van acnelittekens en pigmentvlekken en het verbeteren van de kwaliteit van de huid. 

Het SkinPen® Precision-systeem bestaat uit een motorunit en een opzetstuk met 14 steriele micro-naalden voor eenmalig gebruik. SkinPen® Precision is zeer nauwkeurig, variërend van 0,25 tot 2,5 mm, en past zich aan de diepte van alle huidtypes aan, afhankelijk van de indicatie die u wilt behandelen. 

Deze behandeling is geschikt voor alle fototypes en kan tijdens elk seizoen worden uitgevoerd. 

Indicaties:

 • De behandeling van acnelittekens 
 • Het verminderen van rimpels rond de ogen en de mond 
 • Het verwijderen van rimpels en fijne lijntjes op het aangezicht en de hals 
 • Het verminderen van pigmentvlekken (melasma, lentigo…) 

Hoe verloopt de behandeling? 

Voorbehandeling:  

20 minuten voor het begin van de behandeling moet een verdovende crème worden aangebracht op het te behandelen gebied voor meer comfort. 

Tijdens de behandeling:  

De arts verwijdert de verdovende crème met behulp van een antiseptische oplossing en verdeelt vervolgens uw aangezicht in 4 behandelingsgebieden. Hij begint met het voorhoofd, de wangen, de kin, het gebied rond de mond en ten slotte de neus.  

De arts brengt gebied per gebied een dunne laag Skinfuse®Lift HG aan om de behandeling met het handstuk gemakkelijker te maken. 

Nabehandeling:  

U krijgt een kit met de Skinfuse®Lift HG die u tijdens de eerste 24 uur na de behandeling moet aanbrengen. Aangezien de microperforaties tijdens de eerste 18 tot 24 uur open blijven, mag u niets anders dan de Skinfuse®Lift HG aanbrengen. De volgende dag moet u de herstellende gel Skinfuse®Rescue uit de kit aanbrengen om de huidbarrière te herstellen. 

Resultaat

Het aangezicht varieert van roze tot felrood, afhankelijk van de behandelde indicatie. Ontsteking is te verwachten en onder controle te houden en het behandelde gebied zal 24 tot 48 uur rood zijn en geleidelijk afnemen. Sociale contacten vermijden is niet nodig. U kunt uw normale activiteiten hervatten. 

Voor een optimaal resultaat moet u rekenen op 3 tot 6 behandelingen van 30 minuten met een tussenpauze van telkens 30 dagen, afhankelijk van de indicaties. Na verloop van tijd wordt de huidtextuur fijner en egaler, zijn uw rimpels en fijne lijntjes gladgestreken en uw acnelittekens verminderd. 

Contra-indicatie:  

 1. Actieve huidkanker op de behandelde gebieden  
 1. Hemorragische aandoeningen of hemostatische stoornissen  
 1. Open wonden 
 1. Geïrriteerde huid op het behandelde gebied (inflammatoire acne, eczeem, psoriasis, seborroïsche dermatitis) 
 1. Allergie voor roestvrij staal en anesthesie 
 1. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven
BehandelingenPrijs
1 behandeling€ 250 
Forfait voor 4 behandelingen€ 890

Veelgestelde vragen

 • Is de behandeling pijnlijk?

  De verdovende crème maakt de behandeling comfortabel voor de patiënt. De pijn varieert echter van patiënt tot patiënt, afhankelijk van gevoeligheid en tolerantie.

 • Welke bijwerkingen zijn er?

  De huid zal na de behandeling rood en droog zijn en het kan dat uw huid vanaf de tweede dag zal vervellen.

 • Is de SkinPen geschikt voor de donkere huid?

  Ja, de SkinPen is geschikt voor alle huidtypes en kan tijdens elk seizoen worden uitgevoerd.

 • Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

  Dat hangt af van persoon tot persoon. De arts zal u op basis van uw indicaties vertellen welke behandeling het meest geschikt is, maar dit kan variëren van gemiddeld 3 tot 6 behandelingen.

Onze centra
Eerste gratis consult offerte !
Maak een afspraak in een van onze centra

RESERVEER UW EERSTE GRATIS CONSULT

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg