4.79/5 sur 601 avis
Behoeften

Dunne lippen

Volle lippen: een teken van schoonheid en jeugd

Lippen worden sinds mensenheugenis beschouwd als een van de belangrijkste en meest aantrekkelijke kenmerken van ons aangezicht. Ze weerspiegelen onze emoties en onze vitaliteit; volle lippen worden geassocieerd met jeugd en schoonheid. Lippen worden ook geassocieerd met verleiding en liefde; daarom is het belangrijk om er goed voor te zorgen.

Rond de 20 zijn de lippen op zijn mooist. Zo associëren we weelderige en goed gevormde lippen met de onstuimigheid van de jeugd. De samenstelling van onze lippen en het omliggende weefsel verandert echter als onderdeel van het natuurlijke verouderingsproces. Soms kunnen de lippen asymmetrisch zijn, wat in de loop van de tijd steeds zichtbaarder wordt.

Tussen de 30 en 40 jaar spelen factoren zoals schade door te veel zonlicht, genetica en roken een overheersende rol bij het ouder worden van de lippen, waardoor ze er treurig of hangend uitzien. Zowel de contouren van de lippen als de cupidoboog worden dunner; waardoor ze ook een minder gedefinieerde look krijgen.

Er zijn talloze oplossingen om de esthetiek van uw lippen te behouden: 

U goed hydrateren gedurende de dag.
Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar hydratatie is een belangrijke factor in de gezondheid en vitaliteit van onze huid, inclusief de lippen!
Hydratatie begint met het drinken van 1,5 liter tot 2 liter water per dag. Ons lichaam moet inderdaad constant gehydrateerd worden om zijn jeugd te behouden. Water is niet alleen belangrijk voor de huid, het is van vitaal belang voor het goed functioneren van ons hele lichaam.
Hydrateer vervolgens de lippen dagelijks goed met een lippenbalsem.
Deze zullen de lippen helpen zichzelf te beschermen tegen aanvallen van buitenaf en zullen een vettig laagje op de huid achterlaten, een beschermende barrière tegen oxidatie.

Lippen remodelleren met hyaluronzuurfillers: 

De meeste lipverbeteringen worden verkregen met behulp van natuurlijke biologisch afbreekbare fillers op basis van hyaluronzuur, speciaal ontwikkeld voor de lippen en die natuurlijke en blijvende resultaten geven.

De huid van uw lippen is extreem dun, waardoor ze bijzonder kwetsbaar zijn voor veroudering. Bepaalde hyaluronzuurfillers helpen lijntjes glad te strijken, uitgedroogde lippen te verminderen en droge, vermoeide lippen te laten glanzen. Anderen geven meer volume om de lippen vorm te geven en de cupidoboog te definiëren, en om dunne lippen op een heel natuurlijke manier subtiel te omlijnen.

We gebruiken alleen biologisch afbreekbare vulstoffen die zijn ontworpen met het oog op veiligheid en efficiëntie. Tijdens uw eerste consultatie met onze gekwalificeerde artsen bespreken we een behandelplan voor het vullen van de lippen dat bij u past.

Net zoals de jukbeenderen, slapen en donkere kringen met het ouder worden aan volume verliezen, worden lippen mettertijd dunner en verliezen hun sensualiteit. Er ontstaan ook fijne lijntjes en marionetplooien, die de lippen vervormen en hun gladde, jeugdige textuur ontnemen.

Vanaf uw dertigste beginnen de lippen:

 • dunner te worden
 • zich uit te drogen
 • zich te verschrompelen
 • hun initiële vorm te verliezen
 • de contouren worden minder duidelijk
 • asymmetrisch te worden

Jonge lippen zijn volle, gladde, goed gevormde lippen ten aanzien van de contouren, en zonder rimpels.

Lippen remodelleren

Om de lippen voller te maken en opnieuw vorm te geven, zal de arts injecties met hyaluronzuur aanbevelen die dik genoeg zijn voor een goede fixatie en een goed gedefinieerd volume.

Hyaluronzuur is een resorbeerbare filler en wordt perfect verdragen door het lichaam, omdat we het ook produceren om de huid jong te houden.

Door het product te injecteren met een microcanule, worden de lippen op een natuurlijke manier:

 • voller gemaakt
 • opnieuw gevormd ter hoogte van de contouren
 • geremodelleerd en opnieuw in balans gebracht
 • gehydrateerd en verzacht
 • glad gestreken
 • verjongd

De injecties met hyaluronzuur zorgen voor een sensuele mond, volle lippen, met een jeugdige uitstraling.

Prijs: tussen € 360 en € 430, afhankelijk van het gewenste volume van de lippen. 

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg