Lazeo Antwerpen

Centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde

EEN AFSPRAAK MAKEN
Adres &
Openingstijden
Neem
contact op
Een afspraak
maken
Avis
patients

De teams van LAZEO Antwerpen heten u welkom in een gezellige sfeer, op een zeer veilige manier en met inachtneming van de sanitaire maatregelen.

Het eerste consult is gratis bij LAZEO Antwerpen!

EEN AFSPRAAK MAKEN

Lazeo Antwerpen

Adres
Frankrijklei 26
2000 Antwerpen
Openingstijd
Dinsdag13:00 tot 19:00
Woensdag10:00 tot 19:00
Donderdag10:00 tot 19:00
Vrijdag10:00 tot 19:00
Zaterdag09:00 tot 19:00

  Professionaliteit

  De Lazeo-klinieken voldoen aan de hoogste normen inzake veiligheid van de patiënt. Ze zijn ruim en modern en bieden maximaal comfort. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde artsen en professionals die door ons zijn opgeleid, met een ultrapersoonlijke aanpak voor elke patiënt. De klinieken zijn uitgerust met enkele van de meest geavanceerde en veilige apparatuur ter wereld.

  Mening van klanten

  5/5 63 verzamelde beoordelingen.
  • Eerste laserbehandeling gehad en enorm tevreden! Je krijgt alle nodige info en je wordt goed op je gemak gesteld. De laserbehandeling was bij mij zo goed als gevoelloos. De consultatie vooraf is ook heel geruststellend, je wordt goed ingelicht over de prijzen, mogelijkheden en het verloop. De praktijk zelf is kraaknet. Ik kijk uit naar de komende behandelingen en het eindresultaat, maar ik ben alvast zeer enthousiast over afgelopen sessie!
  • Al vierde keer geweest voor ontharing van de oksels en vijfde keer voor de bikinilijn. Ongelooflijk! Bijna geen haartjes meer! Zo fijn ! Je wordt steeds vriendelijk ontvangen en de behandeling is aangenamer door de koude lucht die de pijn verzacht. Nog heel even en geen haartjes meer bij ! Zoooo blij!
  • Zeer fijne ervaring. Personeel is zeer vriendelijk en houdt rekening met je verlangens. Ze kijken ook per persoon wat voor hun beter zou werken of beter is voor de huid, de instructies zijn allemaal heel duidelijk. Voor een goede prijs, goede service en een uitstekend resultaat is dit zeker een aanrader!
  • Heel propere zaak met professioneel personeel. De laserontharing wordt zeer goed gedaan. Ik ben nu al blij met het resultaat. Ook fijn dat ze acties hebben zodat je met korting een behandeling kan laten uitvoeren.
  • Super te vrede over mijn resultaat! Ik heb een hydrafacial behandeling gehad, mijn huid is nog nooit zo glowy geweest. Super vriendelijk personeel, leggen alles uit en luisteren goed.

   Ze praten over ons

    Selecteer uw regio
    BelgiëBelgië
    FrankrijkFrankrijk