Lazeo Antwerpen

Centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde

EEN AFSPRAAK MAKEN
Adres &
Openingstijden
Neem
contact op
Een afspraak
maken
Avis
patients

De teams van LAZEO Antwerpen heten u welkom in een gezellige sfeer, op een zeer veilige manier en met inachtneming van de sanitaire maatregelen.

Het eerste consult is gratis bij LAZEO Antwerpen!

EEN AFSPRAAK MAKEN

 • Waarom kiezen voor laserontharing in het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Antwerpen?

  De verwijdering van het haar van de laser is een zeer efficiënte techniek van de haarverwijdering die helpt om ongewenst haar permanent van de hand te doen. Laser ontharingssessies zijn snel en pijnloos, waardoor ze een ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar het verwijderen van ongewenst haar.
  Het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Antwerpen beschikt over de nieuwste generatie machines die geschikt zijn voor alle haartypes en huidtypes. Dankzij de meest geavanceerde technologie en de expertise van onze professionals kunnen wij u de best mogelijke resultaten bieden. Wij zetten ons in om u tijdens uw behandeling te begeleiden.
  Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact op met ons centrum.

 • Hoe verloopt een injectiesessie in het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Antwerpen?

  In het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Antwerpen bieden wij u een brede waaier van kwaliteitsbehandelingen om u beter in uw vel te voelen: lipvergroting, neuscorrectie zonder chirurgie, botulinum toxine-injecties tegen rimpels… De injecties worden uitgevoerd door een arts, die vóór de sessie met u samenwerkt om de diagnose te stellen die overeenkomt met uw huidtype en uw behoeften.
  Injecties zijn erg populair omdat ze je in staat stellen om direct probleemgebieden te benaderen en ze effectief en onmiddellijk te corrigeren. Onze ervaren cosmetische arts zal een fijne naald gebruiken om het gekozen product rechtstreeks in het te behandelen gebied te injecteren, onder lokale anesthesie om geen pijn te voelen. Na uw sessie kunt u uw dagelijkse activiteiten onmiddellijk hervatten zonder enige bijwerkingen, behalve een beetje kneuzing.
  De resultaten zijn meestal zichtbaar in de volgende dagen en kunnen tot zes maanden of langer duren, afhankelijk van het type geïnjecteerd product en het type huid.
  Als u meer wilt weten over onze injecties, neem dan contact met ons op. We zullen u graag alle informatie geven die u nodig hebt om de beste beslissing te nemen over uw schoonheid en welzijn.

 • Hoe bereikt u het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Antwerpen?

  Het Centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde Lazeo Antwerpen ligt aan de Frankrijklei 26 in het centrum van Antwerpen, tegenover de Opera.
  Het ligt dicht bij de Meir en op 10 minuten lopen van het centraal station van Antwerpen.
  De dichtstbijzijnde metrohalte bij het hotel is “”Metro Opera”” op de lijnen 3, 5, 9 en 15. De tramhalte Opera ligt recht tegenover het centrum op tramlijn 1. De dichtstbijzijnde bushaltes bevinden zich op het Franklin Rooseveltplein, op 3 minuten lopen van het centrum. De bushalte “”Antwerpen Roosevelt”” wordt bediend door de lijnen 20, 21, 32 en 191.
  U kunt parkeren in de parkeergarage Indigo Opera op 3 minuten van het centrum.

Lazeo Antwerpen

Adres
Frankrijklei 26
2000 Antwerpen
Openingstijd
Maandag 10:00 tot 19:00
Dinsdag 00:00 tot 00:00
Woensdag 10:00 tot 19:00
Donderdag 10:00 tot 19:00
Vrijdag 10:00 tot 19:00
Zaterdag 10:00 tot 19:00

  Professionaliteit

  De Lazeo-klinieken voldoen aan de hoogste normen inzake veiligheid van de patiënt. Ze zijn ruim en modern en bieden maximaal comfort. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde artsen en professionals die door ons zijn opgeleid, met een ultrapersoonlijke aanpak voor elke patiënt. De klinieken zijn uitgerust met enkele van de meest geavanceerde en veilige apparatuur ter wereld.

  Mening van klanten

  4.5/5 78 verzamelde beoordelingen.
  • Ik ben vaker geweest en ben altijd tevreden geweest tot mijn laste sessie. Toen ik gebeld had hierover werd er tegen mij gezegd dat het normaal is dat al me haar niet uitgevallen is. Ik heb onderzoek gedaan en ken een laseres, en het blijkt dat het helemaal niet zo hoort.
  • Vandaag was de derde ontharingsessie (meerdere zones tegelijk) en ik heb nog weinig haartjes over. Gladde zachte benen al sinds mn eerste sessie in maart. Super tevreden. Alle keren geholpen door Manon. Ze is heel vriendelijk en professioneel. En maakt je behandeling heel aangenaam. Ze neemt elke sessie goed door wat je wel en niet mag tussen de behandelingen in. Ze neemt geen risico's, 1 zone was te bruin geworden wegens teveel zon en we hebben samen besloten na de vakantie verder te gaan. Ik raad zeker aan om je sessies bij manon te boeken.
  • Heel onprofessioneel! ❗️IK HEB HAAR OP PLEKKEN WAAR IK NOOIT EERDER HAARTJES HAD, EXTRA HAARGROEI GEKREGEN DOOR FOUTIEVE LASEREN ❗️ Ik heb nog 40€ te goed omdat ik van zone ben veranderd maar heb hier zomaar geen recht op. Elke afspraak een nieuwe specialist die mij behandelt. Elk met een ander techniek. Afspraken zijn meerdere keren last minute afgezegd! Receptioniste helpt niet verder. DIKKE TELEURSTELLING!!!
  • Mijn vriendin is al een paar bedrogen . Door een hogere prijs aan te rekenen. En op de koop toe. De laser Maschine niet inwerking te zetten . Meer dan 300€ uitgegeven voor niets .
  • Ik heb 6 sessie bij Lazeo gevolgd Ik heb wel 90% ongewenste haar verlies 😍 Personeel wel Vriendelijk maar ik ben vandaag mijn laatste sessie bij een meisje , (Yossra ), heel zorgzaam en lief vriendelijk 🤗 Ik raad jullie aan dat zeker bij haar gaan afspraken.

   Ze praten over ons

    Selecteer uw regio
    BelgiëBelgië
    NederlandsFrançais
    FrankrijkFrankrijk
    LuxembourgLuxembourg