4.79/5 sur 601 avis

Lazeo Antwerpen

Centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde

EEN AFSPRAAK MAKEN
Adres &
Openingstijden
Neem
contact op
Een afspraak
maken
Meningen
patiënten

De teams van LAZEO Antwerpen heten u welkom in een gezellige sfeer, op een zeer veilige manier en met inachtneming van de sanitaire maatregelen.

Het eerste consult is gratis bij LAZEO Antwerpen!

EEN AFSPRAAK MAKEN

 • Waarom kiezen voor laserontharing in het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Antwerpen?

  De verwijdering van het haar van de laser is een zeer efficiënte techniek van de haarverwijdering die helpt om ongewenst haar permanent van de hand te doen. Laser ontharingssessies zijn snel en pijnloos, waardoor ze een ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar het verwijderen van ongewenst haar.
  Het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Antwerpen beschikt over de nieuwste generatie machines die geschikt zijn voor alle haartypes en huidtypes. Dankzij de meest geavanceerde technologie en de expertise van onze professionals kunnen wij u de best mogelijke resultaten bieden. Wij zetten ons in om u tijdens uw behandeling te begeleiden.
  Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact op met ons centrum.

 • Hoe verloopt een injectiesessie in het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Antwerpen?

  In het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Antwerpen bieden wij u een brede waaier van kwaliteitsbehandelingen om u beter in uw vel te voelen: lipvergroting, neuscorrectie zonder chirurgie, botulinum toxine-injecties tegen rimpels… De injecties worden uitgevoerd door een arts, die vóór de sessie met u samenwerkt om de diagnose te stellen die overeenkomt met uw huidtype en uw behoeften.
  Injecties zijn erg populair omdat ze je in staat stellen om direct probleemgebieden te benaderen en ze effectief en onmiddellijk te corrigeren. Onze ervaren cosmetische arts zal een fijne naald gebruiken om het gekozen product rechtstreeks in het te behandelen gebied te injecteren, onder lokale anesthesie om geen pijn te voelen. Na uw sessie kunt u uw dagelijkse activiteiten onmiddellijk hervatten zonder enige bijwerkingen, behalve een beetje kneuzing.
  De resultaten zijn meestal zichtbaar in de volgende dagen en kunnen tot zes maanden of langer duren, afhankelijk van het type geïnjecteerd product en het type huid.
  Als u meer wilt weten over onze injecties, neem dan contact met ons op. We zullen u graag alle informatie geven die u nodig hebt om de beste beslissing te nemen over uw schoonheid en welzijn.

 • Hoe bereikt u het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Antwerpen?

  Het Centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde Lazeo Antwerpen ligt aan de Frankrijklei 26 in het centrum van Antwerpen, tegenover de Opera.
  Het ligt dicht bij de Meir en op 10 minuten lopen van het centraal station van Antwerpen.
  De dichtstbijzijnde metrohalte bij het hotel is “”Metro Opera”” op de lijnen 3, 5, 9 en 15. De tramhalte Opera ligt recht tegenover het centrum op tramlijn 1. De dichtstbijzijnde bushaltes bevinden zich op het Franklin Rooseveltplein, op 3 minuten lopen van het centrum. De bushalte “”Antwerpen Roosevelt”” wordt bediend door de lijnen 20, 21, 32 en 191.
  U kunt parkeren in de parkeergarage Indigo Opera op 3 minuten van het centrum.

Lazeo Antwerpen

Adres
Frankrijklei 26
2000 Antwerpen
Openingstijd
Maandag 09:00 tot 19:00
Dinsdag 09:00 tot 19:00
Woensdag 09:00 tot 19:00
Donderdag 09:00 tot 19:00
Vrijdag 09:00 tot 19:00
Zaterdag 09:00 tot 19:00

  Professionaliteit

  De Lazeo-klinieken voldoen aan de hoogste normen inzake veiligheid van de patiënt. Ze zijn ruim en modern en bieden maximaal comfort. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde artsen en professionals die door ons zijn opgeleid, met een ultrapersoonlijke aanpak voor elke patiënt. De klinieken zijn uitgerust met enkele van de meest geavanceerde en veilige apparatuur ter wereld.

  Mening van klanten

  4.4/5 89 verzamelde beoordelingen.
  • Ik heb 6 sessies van dezelfde laser ontvangen. Plots de 7de sessie veranderen ze naar een laser die voor donkere huid is en niet voor mijn type en dus geen effect van de laser, omdat ze mij midden april ondervragen of ik heb gezonnebaad. Dit was niet het geval , wel buitengeweest zoals iedere normale mens met mijn dagelijkse factor aan. Ze chanteren mij een document te handtekenen om dan vervolgens zonder mijn weten een laser voor donkere huid te gebruiken, om mij vervolgens de sessie te laten betalen terwijl deze laser niets heeft gedaan en behandeld. Na 2 weken klaag ik hier over en is het voorstel ik de sessie opnieuw moet betalen want ik heb een document ondertekend ik in april buiten ben gekomen, terwijl ik in het jaar daarvoorheen midden mei ook dezelfde sessie heb gedaan met de juiste laser voor mijn huidtype met het juiste resultaat. Dit is pure dubbele winsten inboeken op kosten van de klant , zonder deze opvoorhand te bespreken met de klant. Dat is niet correct
  • Hoewel ik zeer goede ervaringen heb gehad bij Lazeo Antwerpen, wil ik zeggen dat ik nooit meer terugkom bij Lazeo Antwerpen vanwege een zeer slechte ervaring die ik heb gehad met een nieuwe medewerkster. Maar voordat ik het daarover heb, wil ik zeggen dat ik een geweldige ervaring heb gehad met Yousra van het filiaal in Antwerpen. Ze is altijd zeer professioneel, vriendelijk en zorgzaam geweest. Ze weet absoluut hoe ze haar klanten een welkom gevoel moet geven en ze weet hoe ze ervoor moet zorgen dat haar klanten terugkomen terwijl wij – omwille van haar - ook nieuwe klanten introduceren. Naar mijn mening zou Yousra de manager van het filiaal in Antwerpen moeten worden. Ik had ook een geweldige ervaring met Violet. Ook zij was erg aardig en werkte geweldig. Dus de reden dat ik en een paar van mijn vrienden ervoor hebben gekozen om niet meer terug te komen naar Lazeo is vanwege de nieuwe manager in Antwerpen, Santa. Ze is erg onbeleefd en erg arrogant. Ze verhief zelfs haar stem tegen me en onderbrak me steeds terwijl ik met haar probeerde te praten. Ze weet helemaal niet hoe ze met trouwe klanten moet praten. Ze is zeer onaangenaam. Ik heb al van een paar mensen gehoord dat ook zij niet meer terugkomen vanwege haar. Ik had een zeer onaangename ervaring met haar.
  • Zeer ontevreden van de nieuwe manager Santa. Zij jaagt haar vaste klanten weg, niet oplossingsgericht, ze schreeuwt en ze komt afspraken niet na. Ze verwelkomt je ook niet en zit steeds aan de telefoon. Ze houdt ervan om aan het woord te zijn zonder enige vorm van inlevingsvermogen tov haar klanten. Ze volgen je dossier niet op bij Lazeo waardoor elke sessie er geïmproviseerd wordt met de instellingen en lasertypes en dit op de kosten van de klant. De medewerkers blijven nooit lang waardoor je telkens andere mensen hebt die je behandelen. Over resultaten mag je blijkbaar ook niet klagen. Bij fouten neemt Santa geen verantwoordelijkheid op en steekt ze dit op het personeel of het beleid, terwijl zij de manager is. Het interesseert haar ook niet of je geholpen bent, geïnvesteerd hebt en nooit meer terugkomt. Mij zijn ze kwijt als vaste klant. Wat een onaangename ervaring.
  • Vanaf het moment dat ik de kliniek binnenliep, voelde ik me op mijn gemak dankzij hun vriendelijke en professionele personeel. De behandeling zelf was snel, effectief en vrijwel pijnloos, wat me aangenaam verraste. Na slechts een paar sessies merkte ik al aanzienlijke vermindering van haargroei op, waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg. Ik kan Lazeo ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een langdurige oplossing voor ongewenst haar.
  • Heel vriendelijk personeel, maar ik heb veel meer sessies nodig gehad dan ze eerst hadden gezegd.. jammer genoeg nog steeds niet haarloos

   Ze praten over ons

    Selecteer uw regio
    BelgiëBelgië
    NederlandsFrançais
    FrankrijkFrankrijk
    LuxembourgLuxembourg