4.79/5 sur 605 avis

Lazeo Hasselt

Centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde

EEN AFSPRAAK MAKEN
Adres &
Openingstijden
Neem
contact op
Een afspraak
maken

De teams van LAZEO Hasselt heten u welkom in een gezellige sfeer, op een zeer veilige manier en met inachtneming van de sanitaire maatregelen.

Het eerste consult is gratis bij LAZEO Hasselt!

EEN AFSPRAAK MAKEN

Behandelingen aangeboden door Lazeo Hasselt

 • Waarom kiezen voor laserontharing in het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Hasselt?

  Laserontharing in het Lazeo centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Hasselt is een verstandige keuze voor wie op zoek is naar een effectieve en langdurige ontharingsoplossing. Het centrum onderscheidt zich door zijn team van ervaren professionals en het gebruik van de nieuwste generatie lasertechnologieën, waardoor optimale resultaten worden gegarandeerd met respect voor de gezondheid van de huid. Het Lazeo-centrum in Hasselt biedt een gepersonaliseerde aanpak, waarbij elke behandeling wordt afgestemd op de individuele behoeften van de patiënt, wat zorgt voor een ervaring op maat en zichtbare resultaten vanaf de eerste sessies. Bovendien zorgt de moderne, gastvrije omgeving van het centrum voor een rustgevende, comfortabele sfeer, waardoor elk bezoek een aangename ervaring wordt. Door te kiezen voor het Lazeo-centrum in Hasselt, kies je voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie.

 • Hoe werkt een laserontharingssessie in het Lazeo-centrum in Hasselt?

  Een laserontharingssessie in het Lazeo-centrum in Hasselt wordt uitgevoerd op een methodische en gepersonaliseerde manier om optimale resultaten te garanderen. Zodra je aankomt, wordt een eerste consultatie uitgevoerd door een expert om je huid- en haartype te beoordelen en de parameters van de behandeling te bepalen. Tijdens de sessie wordt de laser aangepast aan je huidtype en toegepast op het doelgebied. Je kunt een lichte warmte of tinteling voelen, maar dankzij het ingebouwde koelsysteem blijft de behandeling comfortabel. Na de sessie wordt een kalmerende crème aangebracht om de huid te kalmeren en eventuele roodheid te verminderen. Er worden ook instructies voor na de behandeling gegeven voor een optimaal herstel en om de voordelen van de behandeling te verlengen. Elke sessie is ontworpen om snel en effectief te zijn, zodat je snel je dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

 • Hoe bereik ik het centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde van Lazeo in Hasselt?

  Het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Hasselt bevindt zich in de Demerstraat 58, in het centrum van Hasselt. Er zijn tal van winkels, bars en restaurants in de buurt. Niet ver van het centrum, op slechts een paar minuten lopen, ligt de Sint-Quentijnskathedraal van Hasselt. Het station van Hasselt ligt op ongeveer 15 minuten lopen van het centrum.
  De dichtstbijzijnde bushalte is “”Hasselt Molenpoort””, met lijn 2.

Lazeo Hasselt

Adres
Demerstraat 58
3500 Hasselt
Openingstijd
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 10:00 tot 19:00
Vrijdag 10:00 tot 19:00
Zaterdag 10:00 tot 19:00

  Professionaliteit

  De Lazeo-klinieken voldoen aan de hoogste normen inzake veiligheid van de patiënt. Ze zijn ruim en modern en bieden maximaal comfort. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde artsen en professionals die door ons zijn opgeleid, met een ultrapersoonlijke aanpak voor elke patiënt. De klinieken zijn uitgerust met enkele van de meest geavanceerde en veilige apparatuur ter wereld.

  Ze praten over ons

   Selecteer uw regio
   BelgiëBelgië
   NederlandsFrançais
   FrankrijkFrankrijk
   LuxembourgLuxembourg