4.81/5 sur 507 avis

Lazeo Ixelles

Centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde

EEN AFSPRAAK MAKEN
Adres &
Openingstijden
Neem
contact op
Een afspraak
maken

De teams van LAZEO Ixelles heten u welkom in een gezellige sfeer, op een zeer veilige manier en met inachtneming van de sanitaire maatregelen.

Het eerste consult is gratis bij LAZEO Ixelles!

EEN AFSPRAAK MAKEN

Behandelingen aangeboden door Lazeo Ixelles

 • Waarom kiezen voor laserontharing in het Lazeo laser ontharing en esthetisch geneeskundecentrum in Ixelles?

  Kiezen voor laserontharing in het Elsene Lazeo laser ontharing en esthetisch geneeskundecentrum heeft veel belangrijke voordelen. Allereerst geniet Lazeo een solide reputatie en een hooggekwalificeerd medisch team, waardoor een professionele en veilige behandeling wordt gegarandeerd. Daarnaast maakt het Lazeo-centrum gebruik van geavanceerde technologieën die blijvende en effectieve resultaten garanderen, geschikt voor alle huidtypes en alle delen van het lichaam. Patiënten profiteren ook van gepersonaliseerde follow-up, met advies aangepast aan hun specifieke behoeften, wat zorgt voor een prettige en bevredigende ervaring bij elk bezoek. Door voor Lazeo d’Ixelles te kiezen, kiezen klanten voor een duurzame, veilige en comfortabele ontharingsoplossing, geleverd door vertrouwde professionals op het gebied van esthetische geneeskunde.

 • Hoe verloopt een injectiesessie in het Lazeo laserontharings- en esthetische geneeskundecentrum in Ixelles ?

  Een laser ontharingssessie in het Lazeo-centrum in Ixelles vindt op een professionele en veilige manier plaats en biedt patiënten een optimale ervaring. Ten eerste worden patiënten begroet door een team van bekwame professionals die de loop van de sessie in detail uitleggen en al hun vragen beantwoorden. Voordat met de behandeling wordt begonnen, is de huid voorbereid om maximale effectiviteit te garanderen. Vervolgens gebruikt een ervaren professional een geavanceerd laserapparaat om haarzakjes te richten en nauwkeurige lichtpulsen uit te zenden om de cellen die verantwoordelijk zijn voor haargroei te vernietigen. Het gevoel tijdens de sessie kan variëren afhankelijk van de individuele gevoeligheid, maar wordt over het algemeen goed verdragen dankzij de koelsystemen die in het apparaat zijn geïntegreerd. Zodra de sessie voorbij is, wordt nabehandelingsadvies gegeven om het proces comfortabel en efficiënt te maken, waardoor een prettige ervaring en bevredigende resultaten op lange termijn worden gegarandeerd.

 • Hoe bereik ik het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Ixelles ?

  Het centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde van Ixelles bevindt zich aan de Louizalaan 50, in het winkelcentrum van Ixelles, op de eerste verdieping en aan de linkerkant.
  De dichtstbijzijnde bushalte is “Louise”, met de lijnen N06, N08, N09, N10 en N11.
  Het is ook bereikbaar met de metro bij het station Louise op lijnen 2 en 6, of met de tram bij de halte Stéphanie op lijnen 92 en 97.

Lazeo Ixelles

Adres
Avenue Louise 50
Eerste verdieping links
1050 Ixelles
Openingstijd
Maandag 10:00 tot 19:00
Dinsdag 10:00 tot 19:00
Woensdag 10:00 tot 19:00
Donderdag 10:00 tot 19:00
Vrijdag 10:00 tot 19:00
Zaterdag 10:00 tot 19:00

  Professionaliteit

  De Lazeo-klinieken voldoen aan de hoogste normen inzake veiligheid van de patiënt. Ze zijn ruim en modern en bieden maximaal comfort. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde artsen en professionals die door ons zijn opgeleid, met een ultrapersoonlijke aanpak voor elke patiënt. De klinieken zijn uitgerust met enkele van de meest geavanceerde en veilige apparatuur ter wereld.

  Ze praten over ons

   Selecteer uw regio
   BelgiëBelgië
   NederlandsFrançais
   FrankrijkFrankrijk
   LuxembourgLuxembourg