4.79/5 sur 605 avis

Lazeo Kortrijk

Centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde

EEN AFSPRAAK MAKEN
Adres &
Openingstijden
Neem
contact op
Een afspraak
maken

De teams van LAZEO Kortrijk heten u welkom in een gezellige sfeer, op een zeer veilige manier en met inachtneming van de sanitaire maatregelen.

Het eerste consult is gratis bij LAZEO Kortrijk!

EEN AFSPRAAK MAKEN

Behandelingen aangeboden door Lazeo Kortrijk

 • Waarom kiezen voor laserontharing in het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Kortrijk?

  Kiezen voor laserontharing in het Lazeo centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Kortrijk biedt een aantal onmiskenbare voordelen. Het centrum onderscheidt zich door de uitmuntendheid van zijn gekwalificeerd medisch personeel en het gebruik van spitstechnologie om veilige en doeltreffende laserontharingsbehandelingen aan te bieden. Het Lazeo-centrum in Kortrijk maakt er een erezaak van om een gepersonaliseerde service te bieden, afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant, waardoor optimale en langdurige resultaten worden gegarandeerd. Bovendien zorgt de warme en professionele sfeer van het centrum voor een aangename en geruststellende ervaring. Als u voor Lazeo de Courtrai kiest, profiteert u niet alleen van zorg van topkwaliteit, maar ook van attente begeleiding om uw tevredenheid en welzijn te maximaliseren.

 • Hoe verloopt een laserontharingssessie in het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Kortrijk?

  De procedure voor een laserontharingssessie in het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Kortrijk is zo opgebouwd dat ze doeltreffendheid en comfort voor elke patiënt garandeert. De sessie begint met een individueel consult, waarbij een specialist je huid- en haartype beoordeelt om de behandeling af te stemmen op je specifieke behoeften. Je moet het te behandelen gebied scheren voordat je naar je afspraak komt. Tijdens de sessie stelt de laserist de laser in op de juiste parameters en past deze toe op het te behandelen gebied. Je kunt een lichte warmte of tinteling voelen, maar het ingebouwde koelsysteem zorgt voor maximaal comfort. Na de behandeling wordt een kalmerende crème aangebracht om de huid te kalmeren en eventuele roodheid te verminderen. Tot slot worden aanbevelingen voor na de behandeling gegeven om de resultaten te maximaliseren en een goed herstel te garanderen. Elke sessie is ontworpen om snel en effectief te zijn, zodat je direct daarna je dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

 • Hoe bereik ik het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Kortrijk?

  Het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Kortrijk ligt aan de Doorniksestraat 17, in het centrum van Kortrijk. Het ligt dicht bij tal van winkels, restaurants en bedrijven. Op een steenworp afstand van het centrum staat de Sint-Maartenskerk van Kortrijk, en op minder dan 10 minuten lopen liggen de middeleeuwse zandstenen en kalkstenen forten van Broeltorens bij een brug. Het centrum ligt op 5 minuten lopen van het station van Kortrijk.
  De dichtstbijzijnde bushalte is “”Kortrijk Grote Markt””, met lijnen 70 en 709.

Lazeo Kortrijk

Adres
Doornikstraat 17
8500 Kortrijk
Openingstijd
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 10:00 tot 19:00
Vrijdag 10:00 tot 19:00
Zaterdag 10:00 tot 19:00

  Professionaliteit

  De Lazeo-klinieken voldoen aan de hoogste normen inzake veiligheid van de patiënt. Ze zijn ruim en modern en bieden maximaal comfort. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde artsen en professionals die door ons zijn opgeleid, met een ultrapersoonlijke aanpak voor elke patiënt. De klinieken zijn uitgerust met enkele van de meest geavanceerde en veilige apparatuur ter wereld.

  Ze praten over ons

   Selecteer uw regio
   BelgiëBelgië
   NederlandsFrançais
   FrankrijkFrankrijk
   LuxembourgLuxembourg