Lazeo Luik

Centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde

EEN AFSPRAAK MAKEN
Adres &
Openingstijden
Neem
contact op
Een afspraak
maken
Avis
patients

De teams van LAZEO Luik heten u welkom in een gezellige sfeer, op een zeer veilige manier en met inachtneming van de sanitaire maatregelen.

Het eerste consult is gratis bij LAZEO Luik!

EEN AFSPRAAK MAKEN

 • Waarom zou je laserhaar verwijderen in het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Luik?

  Laserontharing is een doeltreffende en duurzame methode om van ongewenst haar af te komen. De laser richt zich namelijk op de melanine in het haar en vernietigt deze. Het haar valt uiteindelijk uit en groeit niet meer terug. Deze methode is zeer doeltreffend en niet pijnlijk.
  Bij Lazeo hebben we verschillende soorten lasers die het beste bij uw huidtype passen. We voeren ook meerdere sessies uit om de best mogelijke resultaten te krijgen.
  Als u meer wilt weten over laserontharing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of ons te bezoeken in ons centrum in Luik. Wij adviseren en begeleiden u graag tijdens uw behandeling.

 • Hoe verloopt een injectiesessie in het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Luik?

  Veel minder invasief dan cosmetische chirurgie, cosmetische geneeskunde is tegenwoordig zeer populair om een defect of zelfs een complex te corrigeren.
  Onze artsen begeleiden u in uw project door injecties van botox of hyaluronzuur voor te stellen, onder lokale anesthesie, voor een gegarandeerd natuurlijk effect. Er is een eerste afspraak met de arts om een diagnose te stellen op basis van wat u wilt en uw huidtype.
  Vervolgens zorgt de arts er tijdens de sessie van injecties voor dat een lokaal anestheticum op u wordt toegepast, zodat u geen ongemak en pijn voelt voordat u verdergaat met de injecties op het te behandelen gebied.
  Aarzel niet om vandaag een afspraak te maken voor een sessie van injecties in het Lazeo laser ontharings- en esthetisch geneeskundecentrum in Luik.

 • Hoe kan ik het centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde van Lazeo in Luik bereiken?

  Het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Luik ligt in het hart van het stadscentrum, aan de Rue du Mery 26, tussen de Place des Carmes en de Place du XX Août. Het is bereikbaar per bus bij de haltes “”Place du XX Août””, op de lijnen 1, 2, 3, 26, 29, 31, 33 en 35, “”Quai Roosevelt””, op de lijnen 5, 6, 7, 24, 78 en 134. Er is ook de bushalte “”Pont Kennedy”” die het centrum aandoet met de lijnen 26, 29, 31, 33 en 35.
  Voor toegang met de auto en parkeren is er de Uhoda parkeerplaats tegenover het centrum naast de benzinepomp. Er zijn ook enkele gratis parkeerplaatsen op loopafstand in de buurt van het Aquarium of op Churchill Quay.

Lazeo Luik

Adres
Rue du Mery 26
4000 Luik
Openingstijd
Dinsdag 09:00 tot 19:00
Woensdag 09:00 tot 19:00
Donderdag 09:00 tot 19:00
Vrijdag 09:00 tot 19:00
Zaterdag 09:00 tot 19:00

  Professionaliteit

  De Lazeo-klinieken voldoen aan de hoogste normen inzake veiligheid van de patiënt. Ze zijn ruim en modern en bieden maximaal comfort. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde artsen en professionals die door ons zijn opgeleid, met een ultrapersoonlijke aanpak voor elke patiënt. De klinieken zijn uitgerust met enkele van de meest geavanceerde en veilige apparatuur ter wereld.

  Mening van klanten

  4.9/5 78 verzamelde beoordelingen.
  • Ik heb onlangs geprofiteerd van permanente laserontharing in het Lazeo-centrum en ik ben uiterst tevreden met de resultaten. De service was ook uitstekend, met een zeer vriendelijk en professioneel team. Sterk aanbevolen
  • Geweldige laserervaring! Zeer professioneel, attent en punctueel! Ik raad het aan met mijn ogen dicht!
  • Zeer warme, gastvrije en begripvolle professionals. Ze stelden mij meteen op mijn gemak. Een warme omgeving en zeer democratische prijzen. Niet teleurgesteld!
  • Top esthetische arts! Draden spannen voor een onberispelijk gelaat en behandeling van huidvlekken in twee sessies! Ik kan dokter K. Boulanger van harte aanbevelen!
  • Een gastvrij centrum, vriendelijk en gekwalificeerd personeel dat altijd tot uw beschikking staat, kortom een ​​plek om nooit te vergeten. Ga daarheen, je zult overtuigd zijn.

   Ze praten over ons

    Selecteer uw regio
    BelgiëBelgië
    NederlandsFrançais
    FrankrijkFrankrijk
    LuxembourgLuxembourg