4.79/5 sur 601 avis

Lazeo Luik

Centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde

EEN AFSPRAAK MAKEN
Adres &
Openingstijden
Neem
contact op
Een afspraak
maken
Meningen
patiënten

De teams van LAZEO Luik heten u welkom in een gezellige sfeer, op een zeer veilige manier en met inachtneming van de sanitaire maatregelen.

Het eerste consult is gratis bij LAZEO Luik!

EEN AFSPRAAK MAKEN

 • Waarom zou je laserhaar verwijderen in het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Luik?

  Laserontharing is een doeltreffende en duurzame methode om van ongewenst haar af te komen. De laser richt zich namelijk op de melanine in het haar en vernietigt deze. Het haar valt uiteindelijk uit en groeit niet meer terug. Deze methode is zeer doeltreffend en niet pijnlijk.
  Bij Lazeo hebben we verschillende soorten lasers die het beste bij uw huidtype passen. We voeren ook meerdere sessies uit om de best mogelijke resultaten te krijgen.
  Als u meer wilt weten over laserontharing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of ons te bezoeken in ons centrum in Luik. Wij adviseren en begeleiden u graag tijdens uw behandeling.

 • Hoe verloopt een injectiesessie in het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Luik?

  Veel minder invasief dan cosmetische chirurgie, cosmetische geneeskunde is tegenwoordig zeer populair om een defect of zelfs een complex te corrigeren.
  Onze artsen begeleiden u in uw project door injecties van botox of hyaluronzuur voor te stellen, onder lokale anesthesie, voor een gegarandeerd natuurlijk effect. Er is een eerste afspraak met de arts om een diagnose te stellen op basis van wat u wilt en uw huidtype.
  Vervolgens zorgt de arts er tijdens de sessie van injecties voor dat een lokaal anestheticum op u wordt toegepast, zodat u geen ongemak en pijn voelt voordat u verdergaat met de injecties op het te behandelen gebied.
  Aarzel niet om vandaag een afspraak te maken voor een sessie van injecties in het Lazeo laser ontharings- en esthetisch geneeskundecentrum in Luik.

 • Hoe kan ik het centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde van Lazeo in Luik bereiken?

  Het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Luik ligt in het hart van het stadscentrum, aan de Rue du Mery 26, tussen de Place des Carmes en de Place du XX Août. Het is bereikbaar per bus bij de haltes “”Place du XX Août””, op de lijnen 1, 2, 3, 26, 29, 31, 33 en 35, “”Quai Roosevelt””, op de lijnen 5, 6, 7, 24, 78 en 134. Er is ook de bushalte “”Pont Kennedy”” die het centrum aandoet met de lijnen 26, 29, 31, 33 en 35.
  Voor toegang met de auto en parkeren is er de Uhoda parkeerplaats tegenover het centrum naast de benzinepomp. Er zijn ook enkele gratis parkeerplaatsen op loopafstand in de buurt van het Aquarium of op Churchill Quay.

Lazeo Luik

Adres
Rue du Mery 26
4000 Luik
Openingstijd
Dinsdag 13:00 tot 19:00
Woensdag 10:00 tot 19:00
Donderdag 10:00 tot 19:00
Vrijdag 10:00 tot 19:00
Zaterdag 09:00 tot 19:00

  Professionaliteit

  De Lazeo-klinieken voldoen aan de hoogste normen inzake veiligheid van de patiënt. Ze zijn ruim en modern en bieden maximaal comfort. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde artsen en professionals die door ons zijn opgeleid, met een ultrapersoonlijke aanpak voor elke patiënt. De klinieken zijn uitgerust met enkele van de meest geavanceerde en veilige apparatuur ter wereld.

  Mening van klanten

  4.9/5 88 verzamelde beoordelingen.
  • Geweldige ervaring. De schoonheidsspecialisten die er werken zijn schattig. Alles werd vooraf perfect uitgelegd…sessies met het volste vertrouwen. Ik ga er momenteel heen voor laserontharing, maar waarom laat ik me in de toekomst niet verleiden door andere behandelingen...
  • Onberispelijke ontvangst en verzorging. De ontharingssessies zijn effectief en kwalitatief. Er zijn altijd geweldige aanbiedingen op formules die laserontharing betaalbaar maken. Ik raad aan !
  • Ik was erg bang om te beginnen met laserontharen en vooral als transvrouw schaamde ik me erg. j'ai été super bien accueillis et surtout mise à l'aise grâce à leur gentillesse, leurs ouvertures d'esprit et leur bonne humeur très contagieuse : ) la possibilité de pouvoir parler de tout et de rien sans être juger et avoir des conversation très aangenaam. Het is ook mogelijk om niet te spreken, zij respecteren dit en hebben dan ook geen verplichtingen. Kortom, dit alles om te zeggen dat ik dit centrum heb leren kennen dankzij mijn vriendin en ik ben heel blij, ik raad je aan, je kunt er met je ogen dicht naartoe gaan.
  • Het personeel is buitengewoon deskundig en zeer attent, waardoor mijn lasersessies niet alleen effectief, maar ook plezierig zijn.
  • Ik heb onlangs geprofiteerd van permanente laserontharing in het Lazeo-centrum en ik ben uiterst tevreden met de resultaten. De service was ook uitstekend, met een zeer vriendelijk en professioneel team. Sterk aanbevolen

   Ze praten over ons

    Selecteer uw regio
    BelgiëBelgië
    NederlandsFrançais
    FrankrijkFrankrijk
    LuxembourgLuxembourg