4.79/5 sur 605 avis

Lazeo Mechelen

Centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde

EEN AFSPRAAK MAKEN
Adres &
Openingstijden
Neem
contact op
Een afspraak
maken

De teams van LAZEO Mechelen heten u welkom in een gezellige sfeer, op een zeer veilige manier en met inachtneming van de sanitaire maatregelen.

Het eerste consult is gratis bij LAZEO Mechelen!

EEN AFSPRAAK MAKEN

Behandelingen aangeboden door Lazeo Mechelen

 • Waarom laserontharing in het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Mechelen?

  Laserontharing in het Lazeo centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Mechelen biedt een aantal voordelen. Het centrum staat bekend om zijn expertise en ultramoderne apparatuur, waardoor veilige en effectieve behandelingen gegarandeerd zijn. De gekwalificeerde professionals van Lazeo maken gebruik van geavanceerde lasertechnologieën die de haarfollikels precies aanpakken en zorgen voor een langdurige haarreductie met minimale risico’s voor de huid. Bovendien zorgt de aangename, gastvrije omgeving van het centrum ervoor dat patiënten zich op hun gemak voelen en goed verzorgd worden. Als je kiest voor het Lazeo-centrum in Mechelen, geniet je van een persoonlijke service en een nauwgezette opvolging.

 • Hoe verloopt een laserontharingssessie in het Lazeo-centrum voor esthetische geneeskunde en laserontharing in Mechelen?

  De procedure voor een laserontharingssessie in het Lazeo-centrum voor esthetische geneeskunde en laserontharing in Mechelen is ontworpen om zowel effectief als comfortabel te zijn. Alles begint met een gepersonaliseerde consultatie waarbij een gekwalificeerde professional je huid- en haartype beoordeelt om te bepalen welk type laser je moet gebruiken en wat de meest geschikte parameters zijn. Tijdens de sessie wordt de laser ingesteld volgens de parameters die specifiek zijn voor jouw huid en haar, en vervolgens toegepast op het doelgebied. Je kunt een lichte tinteling voelen, maar het ingebouwde koelsysteem zorgt voor maximaal comfort. Na de sessie wordt een kalmerende crème aangebracht om de huid te kalmeren en eventuele roodheid te verminderen. Tot slot krijg je advies voor na de behandeling om de resultaten te optimaliseren en voor een snel herstel te zorgen. Elke sessie is snel en je kunt je dagelijkse activiteiten snel hervatten, waardoor het proces handig is en aan je schema kan worden aangepast.

 • Hoe bereik ik het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Mechelen?

  Het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Mechelen bevindt zich in de Guldenstraat 4/6. Het ligt vlakbij de Grote Brug en de rivier de Dijle. Er zijn een aantal restaurants en cafés in de buurt. Het Lazeo-centrum in Mechelen ligt halverwege tussen Antwerpen en Brussel. Het station van Mechelen ligt op ongeveer 15 minuten lopen van het centrum.
  De dichtstbijzijnde bushalte is “”Mechelen Korenmarkt””, met lijnen 1, 4 en 286.

Lazeo Mechelen

Adres
Guldenstraat 4/6
2800 Mechelen
Openingstijd
Dinsdag 10:00 tot 18:00
Woensdag 10:00 tot 18:00
Donderdag 10:00 tot 19:00
Vrijdag 10:00 tot 19:00
Zaterdag 10:00 tot 19:00

  Professionaliteit

  De Lazeo-klinieken voldoen aan de hoogste normen inzake veiligheid van de patiënt. Ze zijn ruim en modern en bieden maximaal comfort. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde artsen en professionals die door ons zijn opgeleid, met een ultrapersoonlijke aanpak voor elke patiënt. De klinieken zijn uitgerust met enkele van de meest geavanceerde en veilige apparatuur ter wereld.

  Ze praten over ons

   Selecteer uw regio
   BelgiëBelgië
   NederlandsFrançais
   FrankrijkFrankrijk
   LuxembourgLuxembourg