4.81/5 sur 507 avis

Lazeo Docks

Centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde

EEN AFSPRAAK MAKEN
Adres &
Openingstijden
Neem
contact op
Een afspraak
maken

De teams van LAZEO Docks heten u welkom in een gezellige sfeer, op een zeer veilige manier en met inachtneming van de sanitaire maatregelen.

Het eerste consult is gratis bij LAZEO Docks!

EEN AFSPRAAK MAKEN

Behandelingen aangeboden door Lazeo Docks

 • Waarom kiezen voor laserontharing bij Lazeo's centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Docks, Schaarbeek?

  Kiezen voor laserontharing in het laser ontharingscentrum en esthetische geneeskunde Lazeo van Schaarbeek biedt een veelvoud aan onmiskenbare voordelen. Allereerst geniet Lazeo een solide reputatie en een hooggekwalificeerd team, waardoor een professionele en veilige behandeling wordt gegarandeerd. Daarnaast zorgt het gebruik van geavanceerde technologieën voor langdurige en effectieve resultaten, geschikt voor alle huidtypes. Door voor Lazeo te kiezen, profiteren gasten ook van persoonlijke ondersteuning en advies op maat van hun specifieke behoeften, wat een aangename en bevredigende ervaring bij elk bezoek garandeert.
  Aarzel niet om ons al uw vragen te stellen of om een afspraak te maken in ons centrum.

 • Hoe verloopt een injectiesessie in het Lazeo laserontharings- en esthetische geneeskundecentrum in Docks, Schaerbeek ?

  Een laser ontharingssessie in het Lazeo-centrum in Schaarbeek vindt professioneel en veilig plaats. Ten eerste wordt de patiënt begroet door een ervaren team van professionals die het proces in detail uitleggen en al hun vragen beantwoorden. Voordat de sessie wordt gestart, wordt de huid gereinigd en voorbereid om een optimale effectiviteit van de behandeling te garanderen. Vervolgens gebruikt een gekwalificeerde professional een state-of-the-art laserapparaat om haarzakjes te richten en nauwkeurige lichtpulsen te leveren om de cellen die verantwoordelijk zijn voor haargroei te vernietigen. Het gevoel van de patiënt kan variëren afhankelijk van zijn persoonlijke gevoeligheid, maar is over het algemeen draaglijk dankzij de koelsystemen die in het apparaat zijn ingebouwd. Zodra de sessie voorbij is, wordt nabehandelingsadvies gegeven om het comfort en de efficiëntie van het proces te garanderen, waardoor een prettige ervaring en blijvende resultaten worden gegarandeerd.

 • Hoe bereik ik het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Docks?

  Het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Schaarbeek bevindt zich aan de Lambermontlaan 1, in het winkelcentrum Docks. Het ligt vlakbij het Eugène Verboekhovenplein en het Hamoirpark. Station Mont Valérien ligt op ongeveer tien minuten lopen van het centrum.
  De dichtstbijzijnde bushalte is Princesse Elisabeth, met lijnen 56, 58, 59 en T55.
  Het is ook bereikbaar met de tram bij de halte “Princesse Elisabeth” van de lijnen 7, 55 en 92.

Lazeo Docks

Adres
Boulevard Lambermont 1
Cellule 136
1000 Bruxelles
Openingstijd
Maandag 10:00 tot 19:00
Dinsdag 10:00 tot 19:00
Woensdag 10:00 tot 19:00
Donderdag 10:00 tot 19:00
Vrijdag 10:00 tot 20:00
Zaterdag 10:00 tot 19:00

  Professionaliteit

  De Lazeo-klinieken voldoen aan de hoogste normen inzake veiligheid van de patiënt. Ze zijn ruim en modern en bieden maximaal comfort. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde artsen en professionals die door ons zijn opgeleid, met een ultrapersoonlijke aanpak voor elke patiënt. De klinieken zijn uitgerust met enkele van de meest geavanceerde en veilige apparatuur ter wereld.

  Ze praten over ons

   Selecteer uw regio
   BelgiëBelgië
   NederlandsFrançais
   FrankrijkFrankrijk
   LuxembourgLuxembourg