Lazeo Ukkel

Centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde

EEN AFSPRAAK MAKEN
Adres &
Openingstijden
Neem
contact op
Een afspraak
maken
Avis
patients

De teams van Lazeo Ukkel heten u welkom in een gezellige sfeer, op een zeer veilige manier en met inachtneming van de sanitaire maatregelen.

Het eerste consult is gratis bij Lazeo Ukkel!

EEN AFSPRAAK MAKEN

 • Waarom kiezen voor laserontharing bij Lazeo's centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Ukkel?

  Bij Lazeo bieden we effectieve en pijnloze laserontharing. Onze lasers zijn geschikt voor alle huidtypes en passen zich aan de melanine in uw huid aan om de haargroei te verminderen. Ze kunnen ook alle haartypes behandelen, van licht tot donker. Een laserontharingssessie duurt ongeveer 20 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied.
  Na een paar sessies zult u een aanzienlijke vermindering van het haar merken.
  Ons team bestaat uit gekwalificeerde en ervaren professionals die u begeleiden tijdens uw behandeling.
  Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 • Hoe verloopt een injectiesessie in het centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde Lazeo in Ukkel?

  Het centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde Lazeo in Ukkel biedt een aantal behandelingen in de vorm van injecties om verschillende problemen te behandelen: een neus die als bobbelig wordt beschouwd, te dunne lippen, zichtbare rimpels of te diepe donkere kringen. Botox- en hyaluronzuurinjecties worden uitgevoerd door ervaren artsen op het gebied van esthetische geneeskunde.
  Het is niet erg pijnlijk omdat de arts een plaatselijke verdoving aanbrengt alvorens het product te injecteren. Vóór elke sessie stelt de arts een diagnose van uw huid en stelt hij een behandeling voor die is aangepast aan uw huidtype en uw behoeften.
  Botox-injectie is een zeer doeltreffende techniek om expressielijntjes te bestrijden. Botox is een stof die het samentrekken van spieren afremt. Hyaluronzuur is een product dat van nature in ons lichaam aanwezig is. Het vult diepe rimpels en fijne lijntjes op.
  Botox- en hyaluronzuurinjecties zijn dus een niet-invasieve methode, in tegenstelling tot cosmetische chirurgie, waardoor ze geen herstelperiode vereisen en de effecten natuurlijk zijn.

 • Hoe bereikt u het centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde Lazeo in Ukkel?

  Het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Ukkel bevindt zich in het stadscentrum aan de Rue Xavier de Bue 13. Het ligt in een winkelstraat met restaurants en winkels. Om er met het openbaar vervoer te komen, zijn de dichtstbijzijnde bus/tramhaltes “”Héros”” met buslijnen 37, 38, 41, 70, 75 en tramlijnen 4 en 51, of “”Globe”” met buslijnen 38, 43, 70, 75 en tramlijnen 4, 51 en 92.
  Om het centrum met de auto te bereiken, kunt u in de buurt parkeren op de parkeerplaats van het EFP (opleidingscentrum), die gratis is, maar op 20 minuten loopafstand ligt. Anders zijn er betaalde parkeerplaatsen in de straat van het centrum.

Lazeo Ukkel

Adres
Rue Xavier de Bue 13
1180 Ukkel
Openingstijd
Maandag 08:00 tot 20:00
Dinsdag 08:00 tot 20:00
Woensdag 08:00 tot 20:00
Donderdag 08:00 tot 20:00
Vrijdag 08:00 tot 20:00
Zaterdag 09:00 tot 20:00

  Professionaliteit

  De Lazeo-klinieken voldoen aan de hoogste normen inzake veiligheid van de patiënt. Ze zijn ruim en modern en bieden maximaal comfort. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde artsen en professionals die door ons zijn opgeleid, met een ultrapersoonlijke aanpak voor elke patiënt. De klinieken zijn uitgerust met enkele van de meest geavanceerde en veilige apparatuur ter wereld.

  Mening van klanten

  4.9/5 135 verzamelde beoordelingen.
  • Beste behandeling, Yousra was ongelooflijk professioneel. Ze kon me op mijn gemak stellen omdat het de eerste keer was dat ik deze behandelingen deed, ze nam de tijd om me uit te leggen hoe ik al mijn vragen kon beantwoorden en voor me kon zorgen! - De beste service met de beste producten - Warm welkom - Topprofessionaliteit Ik ben erg blij en zou Yousra aanbevelen, +1 omdat ze drietalig is (Frans/Engels/Spaans)
  • Mijn tijd in het Lazeo-centrum was zeer bevredigend. Het team was professioneel en gastvrij, en de faciliteiten waren schoon en goed onderhouden. De resultaten van mijn zorg voldeden aan mijn verwachtingen, wat mijn vertrouwen in hun expertise versterkte. Ik moedig u aan om Lazeo Center te overwegen voor uw esthetische behoeften, aangezien zij kwaliteitsservice bieden. Bedankt aan het hele team voor hun uitstekende service
  • Ik raad het LAZEO-centrum in Ukkel ten zeerste aan. Een zeer warm welkom. Zorg van zeer hoge kwaliteit en veel aandacht van het personeel. En ik dank Ginger voor haar grote vriendelijkheid en professionaliteit. Het LAZEO-centrum bevindt zich: rue Xavier de Bue 13 in 1180 Ukkel Tel: +32 335 84 63
  • Zeer goede ervaring bij lazeo Ukkel voor het verwijderen van mijn oksels. Ik ben er blij mee Vraag naar Marie, ze is zeer attent, zeer professioneel en vriendelijk
  • Beste behandeling, Yousra was geweldig, ongelooflijk professioneel. Zeer vriendelijk en legde altijd alles uit over de behandeling die ik deed. De resultaten van de Hydrafacial+Oxyface waren ongelofelijk goed! Ik vind het echt leuk en raad het aan.

   Ze praten over ons

    Selecteer uw regio
    BelgiëBelgië
    NederlandsFrançais
    FrankrijkFrankrijk
    LuxembourgLuxembourg