Lazeo Ukkel

Centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde

EEN AFSPRAAK MAKEN
Adres &
Openingstijden
Neem
contact op
Een afspraak
maken
Avis
patients

De teams van Lazeo Ukkel heten u welkom in een gezellige sfeer, op een zeer veilige manier en met inachtneming van de sanitaire maatregelen.

Het eerste consult is gratis bij Lazeo Ukkel!

EEN AFSPRAAK MAKEN

Lazeo Ukkel

Adres
Rue Xavier de Bue 13
1180 Ukkel
Openingstijd
Maandag08:00 tot 20:00
Dinsdag08:00 tot 20:00
Woensdag08:00 tot 20:00
Donderdag08:00 tot 20:00
Vrijdag08:00 tot 20:00
Zaterdag09:00 tot 20:00

  Professionaliteit

  De Lazeo-klinieken voldoen aan de hoogste normen inzake veiligheid van de patiënt. Ze zijn ruim en modern en bieden maximaal comfort. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde artsen en professionals die door ons zijn opgeleid, met een ultrapersoonlijke aanpak voor elke patiënt. De klinieken zijn uitgerust met enkele van de meest geavanceerde en veilige apparatuur ter wereld.

  Mening van klanten

  5/5 79 verzamelde beoordelingen.
  • Ik beveel het LAZEO-centrum in Ukkel ten zeerste aan. Een zeer warm welkom. Zorg van zeer hoge kwaliteit en veel aandacht van het personeel. En ik dank Ginger voor haar grote vriendelijkheid en professionaliteit. Het LAZEO-centrum bevindt zich: rue Xavier de Bue te 1180 Ukkel Tel: +32 335 84 63
  • Zeer professionele ontvangst, we nemen de tijd om je alles uit te leggen: de behandeling, het proces, etc. De laserbehandeling is vrijwel pijnloos en het resultaat is verbluffend. Het kostte me een sessie om verbluffende resultaten te zien. Ik had al eerder een ander instituut getest en zelfs na 10 sessies groeide mijn haar terug. Na een sessie bij Lazeo, niets! Ik ben blij.
  • Ik ben 4 maanden geleden begonnen met permanente ontharing en ik ben verheugd, de resultaten zijn nu al zichtbaar. Het centrum is schoon en het personeel gekwalificeerd en aangenaam. De schoonheidsspecialiste is top, altijd attent en stelt ons op ons gemak!
  • Ik ben heel blij met laserontharing, de resultaten beginnen pas echt zichtbaar te worden vanaf de vierde sessie. Het personeel in het centrum is erg gastvrij, vriendelijk en attent. Ik raad aan !
  • Eerste laser tattoo verwijdering sessie vandaag voor mij, ik ben opgetogen. Ik had wat twijfels en we namen de tijd om me het proces uit te leggen voordat we begonnen: Pijnniveau.. voelde niets :-) Tot snel voor de 2e sessie. Ook bedankt voor het welkom, erg leuk

   Ze praten over ons

    Selecteer uw regio
    BelgiëBelgië
    FrankrijkFrankrijk