4.79/5 sur 601 avis

Lazeo Ukkel

Centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde

EEN AFSPRAAK MAKEN
Adres &
Openingstijden
Neem
contact op
Een afspraak
maken
Meningen
patiënten

De teams van Lazeo Ukkel heten u welkom in een gezellige sfeer, op een zeer veilige manier en met inachtneming van de sanitaire maatregelen.

Het eerste consult is gratis bij Lazeo Ukkel!

EEN AFSPRAAK MAKEN

 • Waarom kiezen voor laserontharing bij Lazeo's centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Ukkel?

  Bij Lazeo bieden we effectieve en pijnloze laserontharing. Onze lasers zijn geschikt voor alle huidtypes en passen zich aan de melanine in uw huid aan om de haargroei te verminderen. Ze kunnen ook alle haartypes behandelen, van licht tot donker. Een laserontharingssessie duurt ongeveer 20 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied.
  Na een paar sessies zult u een aanzienlijke vermindering van het haar merken.
  Ons team bestaat uit gekwalificeerde en ervaren professionals die u begeleiden tijdens uw behandeling.
  Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 • Hoe verloopt een injectiesessie in het centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde Lazeo in Ukkel?

  Het centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde Lazeo in Ukkel biedt een aantal behandelingen in de vorm van injecties om verschillende problemen te behandelen: een neus die als bobbelig wordt beschouwd, te dunne lippen, zichtbare rimpels of te diepe donkere kringen. Botox- en hyaluronzuurinjecties worden uitgevoerd door ervaren artsen op het gebied van esthetische geneeskunde.
  Het is niet erg pijnlijk omdat de arts een plaatselijke verdoving aanbrengt alvorens het product te injecteren. Vóór elke sessie stelt de arts een diagnose van uw huid en stelt hij een behandeling voor die is aangepast aan uw huidtype en uw behoeften.
  Botox-injectie is een zeer doeltreffende techniek om expressielijntjes te bestrijden. Botox is een stof die het samentrekken van spieren afremt. Hyaluronzuur is een product dat van nature in ons lichaam aanwezig is. Het vult diepe rimpels en fijne lijntjes op.
  Botox- en hyaluronzuurinjecties zijn dus een niet-invasieve methode, in tegenstelling tot cosmetische chirurgie, waardoor ze geen herstelperiode vereisen en de effecten natuurlijk zijn.

 • Hoe bereikt u het centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde Lazeo in Ukkel?

  Het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Ukkel bevindt zich in het stadscentrum aan de Rue Xavier de Bue 13. Het ligt in een winkelstraat met restaurants en winkels. Om er met het openbaar vervoer te komen, zijn de dichtstbijzijnde bus/tramhaltes “”Héros”” met buslijnen 37, 38, 41, 70, 75 en tramlijnen 4 en 51, of “”Globe”” met buslijnen 38, 43, 70, 75 en tramlijnen 4, 51 en 92.
  Om het centrum met de auto te bereiken, kunt u in de buurt parkeren op de parkeerplaats van het EFP (opleidingscentrum), die gratis is, maar op 20 minuten loopafstand ligt. Anders zijn er betaalde parkeerplaatsen in de straat van het centrum.

Lazeo Ukkel

Adres
Rue Xavier de Bue 13
1180 Ukkel
Openingstijd
Maandag 08:00 tot 20:00
Dinsdag 08:00 tot 20:00
Woensdag 08:00 tot 20:00
Donderdag 08:00 tot 20:00
Vrijdag 08:00 tot 20:00
Zaterdag 08:00 tot 20:00

  Professionaliteit

  De Lazeo-klinieken voldoen aan de hoogste normen inzake veiligheid van de patiënt. Ze zijn ruim en modern en bieden maximaal comfort. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde artsen en professionals die door ons zijn opgeleid, met een ultrapersoonlijke aanpak voor elke patiënt. De klinieken zijn uitgerust met enkele van de meest geavanceerde en veilige apparatuur ter wereld.

  Mening van klanten

  4.9/5 203 verzamelde beoordelingen.
  • Goed!
  • Ik ben blij dat ik voor Lazeo heb gekozen voor de ontharing van mijn dochter. Allereerst is de plek erg mooi, de kleuren zacht en rustgevend. Het personeel is gastvrij en vriendelijk. De zorg is zeer professioneel. En de behandeling is wonderbaarlijk, na één sessie groeit een grote hoeveelheid haar niet meer terug. Echt geweldig. Een kwalitatieve behandelsalon, aantrekkelijke aanbiedingen en toppersoneel. Ik raad 200% aan.🤗
  • Het is achteraf gezien dat ik mezelf toesta deze recensie te schrijven. Ik ben bezig met mijn tweede Ave Lazeo-pakket en ik kan ze alleen maar aanbevelen! Van het welkom tot de service, alles is onberispelijk! Julie is ongelooflijk, ga ervoor zonder aarzeling
  • Ik raad het LAZEO-centrum in Ukkel ten zeerste aan. Een zeer warm welkom. Zorg van zeer hoge kwaliteit en veel aandacht van het personeel. En ik dank Ginger voor haar grote vriendelijkheid en professionaliteit. Het LAZEO-centrum bevindt zich: rue Xavier de Bue 13 in 1180 Ukkel Tel: +32 335 84 63
  • De ontvangst is hartelijk, de uitleg is helder over de werkwijze van de laserontharingsessies en de zorg wordt met nauwgezetheid en voorzichtigheid verleend. Ik was ook zeer tevreden over de prestaties van hun machines. Dankzij het koelsysteem heb ik geen last gehad tijdens de behandeling. Hartelijk bedankt. Ik raad aan !

   Ze praten over ons

    Selecteer uw regio
    BelgiëBelgië
    NederlandsFrançais
    FrankrijkFrankrijk
    LuxembourgLuxembourg