Lazeo Wavre

Centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde

EEN AFSPRAAK MAKEN
Adres &
Openingstijden
Neem
contact op
Een afspraak
maken
Avis
patients

De teams van LAZEO Wavre heten u welkom in een gezellige sfeer, op een zeer veilige manier en met inachtneming van de sanitaire maatregelen.

Het eerste consult is gratis bij LAZEO Wavre!

EEN AFSPRAAK MAKEN

Lazeo Wavre

Adres
7 place Bosch
1300 Wavre
Openingstijd
Dinsdag13:00 tot 19:00
Woensdag10:00 tot 19:00
Donderdag10:00 tot 19:00
Vrijdag10:00 tot 19:00
Zaterdag09:00 tot 19:00

  Professionaliteit

  De Lazeo-klinieken voldoen aan de hoogste normen inzake veiligheid van de patiënt. Ze zijn ruim en modern en bieden maximaal comfort. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde artsen en professionals die door ons zijn opgeleid, met een ultrapersoonlijke aanpak voor elke patiënt. De klinieken zijn uitgerust met enkele van de meest geavanceerde en veilige apparatuur ter wereld.

  Mening van klanten

  5/5 50 verzamelde beoordelingen.
  • Geweldige ervaring! Zeer hartelijke ontvangst, duidelijke uitleg en zichtbaar resultaat vanaf de eerste sessie. De vriendelijkheid van het personeel is een ander pluspunt Ik raad het zonder aarzeling aan!
  • Erg blij met de dienstverlening! Zeer mooi huis. De schoonheidsspecialisten zijn erg aardig en nemen de tijd om je dingen uit te leggen en je op je gemak te stellen. Ik raad je ten zeerste aan!! Ik kijk er naar uit om de sessies voort te zetten!
  • Zeer tevreden over de permanente ontharing! Ik twijfelde eerst nogal over de effectiviteit, maar na 4 sessies ben ik absoluut overtuigd. Heel aardig personeel!
  • Super welkom, methode die bij mij heel erg goed werkt! Ben nu al benieuwd naar het eindresultaat! ik raad 100% aan
  • Zeer professioneel centrum, het personeel is aardig en stelt je meteen op je gemak. Ik ben al na een week aangenaam verrast met het resultaat. Ik kan niet wachten om terug te gaan

   Ze praten over ons

    Selecteer uw regio
    BelgiëBelgië
    FrankrijkFrankrijk