4.79/5 sur 605 avis

Lazeo Waver

Centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde

EEN AFSPRAAK MAKEN
Adres &
Openingstijden
Neem
contact op
Een afspraak
maken
Meningen
patiënten

De teams van LAZEO Waver heten u welkom in een gezellige sfeer, op een zeer veilige manier en met inachtneming van de sanitaire maatregelen.

Het eerste consult is gratis bij LAZEO Waver!

EEN AFSPRAAK MAKEN

 • Waarom zou je laserhaar verwijderen in het Lazeo -centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Waver?

  Laser ontharing is een zeer effectieve permanente ontharingsmethode. Het helpt om ongewenst haar permanent van de hand te doen. Deze techniek bestaat uit het vernietigen van de haarfollikel met een laserstraal. Melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de haarkleur, wordt door de laser geabsorbeerd en omgezet in warmte. Deze hitte wordt overgebracht op de haarfollikel die wordt vernietigd. Het haar wordt daarom dunner en lichter.
  Aangezien de laser gepulseerd licht uitzendt, is het noodzakelijk om verschillende sessies te doen om permanente resultaten te verkrijgen. Het aantal vereiste sessies is afhankelijk van het type huid en het type haar.
  De verwijdering van het haar van de laser is een zachte, minimaal invasieve en hoogst efficiënte methode. Het is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de meest gevoelige. Onze gekwalificeerde professionals garanderen u bevredigende en veilige resultaten.
  Wacht niet langer om van onze diensten te profiteren! Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie.

 • Hoe verloopt een injectiesessie in het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Waver?

  Het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Waver biedt u een compleet gamma behandelingen om u te helpen weer een jeugdiger gezicht te krijgen en uw complexen en onvolkomenheden weg te werken. Botox- en hyaluronzuurinjecties zijn effectieve en niet-chirurgische manieren om de effecten van de tijd en sommige defecten te bestrijden.
  Botox is een natuurlijke stof die werkt door het ontspannen van de spieren die verantwoordelijk zijn voor rimpels. De injectie van hyaluronzuur helpt om de diepe rimpels en holten van het gezicht te vullen, terwijl het teruggeven aan de huid een pluim en natuurlijk effect.
  Voor elke sessie stelt de arts een diagnose om de best mogelijke behandeling voor uw huidtype en uw behoeften voor te stellen.
  Injecties zijn een uitstekend alternatief voor cosmetische chirurgie, die invasiever en veel duurder is. Ze stellen u in staat om weer een jeugdiger en rustiger gezicht te krijgen zonder dat een operatie nodig is.
  Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken met een van onze esthetische artsen.

 • Hoe bereik ik het centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde van Lazeo in Waver?

  Het Lazeo-centrum voor laserontharing en esthetische geneeskunde in Waver bevindt zich in het hart van de Place Alphonse Bosch in het centrum van de stad Waver, op nummer 7. Het centrum wordt bediend door bussen aan de haltes “”Waver Centre”” en “”Waver Place A. Bosch”” met de buslijnen 20, 23, 24, 32, 36, 38 en 543.
  Om er met de auto te komen, is er een betalende parkeerplaats voor het centrum (1,20€/uur) of verschillende gratis parkeerplaatsen in de buurt, zoals de parkeerplaats in de Rue du Moulin. Deze laatste liggen op minder dan 5 minuten lopen.
  Het treinstation van Waver ligt ook op 10 minuten lopen van het centrum.

Lazeo Waver

Adres
7 place Bosch
1300 Wavre
Openingstijd
Dinsdag 09:00 tot 19:00
Woensdag 09:00 tot 19:00
Donderdag 09:00 tot 19:00
Vrijdag 09:00 tot 19:00
Zaterdag 09:00 tot 19:00

  Professionaliteit

  De Lazeo-klinieken voldoen aan de hoogste normen inzake veiligheid van de patiënt. Ze zijn ruim en modern en bieden maximaal comfort. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde artsen en professionals die door ons zijn opgeleid, met een ultrapersoonlijke aanpak voor elke patiënt. De klinieken zijn uitgerust met enkele van de meest geavanceerde en veilige apparatuur ter wereld.

  Mening van klanten

  4.8/5 71 verzamelde beoordelingen.
  • Laserontharing benen + bikinilijn. Geweldige resultaten na slechts twee sessies. Top team. Discretie, vriendelijkheid, vriendelijkheid en duidelijke uitleg. Rekening houden met gezondheidsparameters. Natuurlijk heeft dit een prijs, maar wat een vrijheid. Zeer schone plaats, zeer goede hygiëne. Gemakkelijk parkeren recht voor de deur. Dank aan de meiden!
  • Het personeel is zeer attent en zorgzaam, ze nemen de tijd om u uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden! De plaatsen zijn altijd erg schoon en gastvrij!
  • Geweldige plek, zeer efficiënt. . . de meisjes zijn zonder uitzondering geweldig de plaats is superschoon....en de verrassende resultaten en promoties regelmatig Wat kan ik anders zeggen dan dat... Bel zonder aarzeling het centrum en maak een afspraak, u zult niet teleurgesteld worden 🤩🤩🤩🤩🤩 Julie D
  • Super blij met mijn sessies (6 oksels en bikinilijn). Het werkte heel goed zonder pijn en het personeel is supervriendelijk?
  • Erg blij met mijn sessies. Ik raad het aan met mijn ogen dicht!

   Ze praten over ons

    Selecteer uw regio
    BelgiëBelgië
    NederlandsFrançais
    FrankrijkFrankrijk
    LuxembourgLuxembourg