4.79/5 sur 605 avis

Coolsculpting® Elite: bereid je zomerlichaam nu voor

Een mooi lichaam voor deze zomer? We beginnen nu. We hebben het niet over een lang en streng dieet. Het is niet nodig om met allerlei eetlustremmers te werken, wij hebben de oplossing om uw hardnekkige vetten te laten verdwijnen. Deze oplossing omvat geen chirurgie, laser of scalpel. Dit is de revolutionaire methode waarvan alle professionelen het over hebben: Coolsculpting®Elite.  

Coolsculpting® Elite, in een paar woorden

Coolsculpting® Elite is de gloednieuwe cryolipolyse afslank- en bodycontouring machine uit het Allergan® laboratorium.

Coolsculpting Elite is een koude afslanktechniek. Het is inderdaad gebaseerd op een principe van cryolipolyse dat het mogelijk maakt om gelokaliseerde vetafzettingen te atomiseren zonder de noodzaak van chirurgische interventie. Coolsculpting kan tot 30% van de gelokaliseerde vetmassa in een enkele sessie vernietigen. Het is een behandeling die perfect is aangepast aan gelokaliseerde vetgebieden.

Coolsculpting behandelt verschillende gebieden:

  • Zadeltassen,
  • Armen
  • Binnenste dijen,
  • Plooien onder bilspieren,
  • Back handles, gelegen onder de beha bij vrouwen,
  • Love handles,
  • Abdominale handles, boven of onder de navel,
  • De onderkin.

Waarom zou je het nu doen?

Het zomerlichaam begint meestal pas in april. Maar hier bieden we u een andere oplossing dan overmatig sporten en strikte diëten die nu beginnen.

Inderdaad, we raden degenen die cryolipolysesessies willen doen aan om het in de herfst te doen. De resultaten zijn inderdaad niet direct na de sessie zichtbaar. De afname van de vetlaag is geleidelijk en het lichaam blijft de behandelde vetcellen op natuurlijke wijze elimineren gedurende ongeveer twee tot drie maanden na de behandeling. Recente studies tonen aan dat de afname van de vetlaag zelfs tot zes maanden na de behandeling behouden kan worden.

Daarnaast signaleert de Coolsculpting interventie enkele tijdelijke bijwerkingen: blauwe plekken, roodheid, zwelling, huidgevoeligheid… Deze kunnen worden veroorzaakt door blootstelling aan koude temperaturen. Dit is waarom het aangeraden is om het op voorhand te doen omdat het risico op kleine blauwe plekken op de toekomstige gebruinde huid vermindert.

Dus om klaar te zijn voor zonnige dagen, badpak en korte broek, moet je je lichaam nu voorbereiden met Coolsculpting-sessies. De ideale periode is tussen oktober en januari. Februari voor laatkomers.

Voedsel herbalanceren

Ja, Coolsculpting helpt je af te slanken. Na de sessies is het belangrijk om een uitgebalanceerd en gezond dieet aan te houden, zodat de effecten na verloop van tijd aanhouden. Nogmaals, we hebben het niet over een dieet, maar gewoon elke dag fastfood vermijden!

We hanteren een gezonde voedingsstijl. We kiezen bijvoorbeeld voor zetmeelrijk voedsel bij elke maaltijd (granen, peulvruchten, aardappelen …) en vooral niet vergeten om fruit en groenten te eten. Last but not least drinken we veel (minstens 1,5 l water gedurende de dag).

Gedurende de periode van twee tot drie maanden moet u letten op wat u eet (vetten, suikers, enz.). Inderdaad, mensen die overdrijven met bepaalde voedingsmiddelen die rijk zijn aan vet of suiker zullen niet de verwachte resultaten krijgen met cryolipolyse, als de geëlimineerde cellen onmiddellijk worden vervangen.

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg