4.79/5 sur 605 avis

Foxy eyes: Met of zonder esthetische geneeskunde

Wilt u een katachtige kant aan uw ogen geven terwijl u een nieuwe trend volgt? Je hebt op de juiste deur geklopt! We leggen alles uit over de foxy-ogen, deze methode die veel sterren gebruiken om te rekken en zo hun look te maximaliseren voor een lifteffect zonder chirurgie.

Wat is foxy eyes?

Deze techniek, ook wel bekend als het oog van katten, wordt vossen en katten genoemd, die dieren zijn die naar buiten kijken vanuit het oog. Het doel is om de hoek van het ooglid op te tillen om een mogelijk recht of dalend effect te breken.

Voor wie zijn foxy-ogen gemaakt?

Hoewel deze methode bekender is onder Hollywoodsterren, begint het steeds meer te worden bij patiënten uit alle lagen van de bevolking.

  • Mensen tussen de 20 en 40 jaar die hetzelfde effect willen hebben als deze verschillende sterren, zonder uren in make-up te hoeven doorbrengen.
  • Oudere mensen met de verschijning van het verouderen rond de ogen die een anti-veroudering facelift zonder de behoefte aan kosmetische chirurgie willen.
  • Mensen met een natuurlijk droevige en dalende blik, die een meer katachtige blik willen krijgen en hun ogen meer openen.

Wat zijn de methoden in de esthetische geneeskunde voor foxy-ogen?

Deze methode van esthetische geneeskunde is vrij onlangs aangekomen en maakt het mogelijk om geen beroep meer te doen op cosmetische chirurgie om de vorm van zijn ogen te veranderen. Het bestaat uit het uitbreiden van de buitenrand van de ogen om ze een amandelvorm te geven. Het voordeel van de foxy-ogen is dat de resultaten direct zichtbaar zijn aan het einde van de procedure en dat er verschillende methoden bestaan om ze te bereiken. Bovendien zijn de technieken in de esthetische geneeskunde niet-invasief en vereisen ze daarom geen incisie of algemene anesthesie.

Het voordeel van het maken van foxy-ogen met esthetische geneeskunde is ook dat de resultaten het uiterlijk niet permanent veranderen. Hierdoor kunt u het proces herhalen, afhankelijk van uw tevredenheid over het resultaat. LASEO is wederom je bondgenoot om dit kattenoogeffect te laten zien.

  1. Draadlift met regenererende werking

Deze techniek laat toe om in te grijpen om het doorzakken van de huid tegen te gaan, wat onvermijdelijk is, omdat het een van de belangrijkste symptomen van natuurlijke veroudering is. In de loop der tijd zal de huid elasticiteit verliezen en daardoor meer flaccid zijn.

Deze methode maakt het mogelijk om een uitgerekt aspect aan het uiterlijk te geven zonder de vorm van de ogen te veranderen of zelfs dit gebied aan te raken. De huid wordt van binnenuit gespannen zonder een bevroren of getrokken effect te geven. Materialen worden uiteindelijk binnen een paar maanden (9 maanden tot 2 jaar, afhankelijk van de materialen) afgevoerd.

  1. Botox-injecties

Deze methode omvat het injecteren van botox in de staart van de wenkbrauw om de orbiculaire spier van het oog los te laten en de staart van de wenkbrauw te laten stijgen. De look wordt verhoogd en een paar millimeter geopend.

Er zal een echt tensor-effect worden gegeven om deze amandellook sensatie te geven.

Het duurt enkele dagen om het resultaat te stabiliseren en duurt tussen de 4 en 6 maanden.

  1. Injecties met hyaluronzuur

De injectie van botulinetoxine (botox) kan worden aangevuld met hyaluronzuur in het bovenste deel van de wenkbrauw, om deze meer houvast te geven en zo een iets meer liftend effect te hebben.

Wat zijn de methoden zonder esthetische geneeskunde om een foxy-oog te krijgen?

Als u niet durft verder te gaan dan de esthetische geneeskunde en wilt zien hoe de resultaten van een foxy-oog eruit kunnen zien, zullen we u enkele tips geven om dit te bereiken.

  • Make-up: Het is bekend dat make-up wonderen kan doen en de vorm van bepaalde delen van het gezicht totaal kan veranderen. De foxy-oogtrend wordt ook weerspiegeld in make-upmethoden. U kunt een eyeliner gebruiken. Als u niet op uw gemak bent met dit product, kunt u oogschaduwen gebruiken. Als u geen sterke make-up wilt gebruiken, kunt u de vorm van uw wenkbrauwen eenvoudig wijzigen. Voor een optimale rendering kunt u alle drie de methoden combineren.
  • Ponytail lift: Deze methode bestaat uit het maken van een ponytail door eerst twee kleine strengen boven de oren te nemen om ze aan de achterkant van het hoofd te bevestigen, en vervolgens alles aan elkaar te bevestigen. Veel sterren gebruiken deze techniek om hun ogen op een zeer tijdelijke manier subtiel op te tillen. Het resultaat zal niet zo merkbaar zijn als bij de esthetische geneeskunde, maar het heeft weinig effect.
Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg