4.79/5 sur 601 avis

Het lichaam verstevigen: waarom en hoe?

“Dit jaar neem ik een abonnement bij de fitness”.   We geloven altijd onze eigen leugens nadat we lekker gegourmet hebben tijdens de feestdagen. 

Want regelmatig (2-3 keer per week) naar de fitness gaan of aan de buikspieren werken om ons droomlichaam te bekomen, dat is veel gevraagd. 

In dit artikel vertellen we je alles over de voordelen van het lichaam en de huid te verstevigen én vertellen we je over een van onze nieuwste trucjes om dit aan te pakken. 

Wat verstaan we onder ‘het lichaam verstevigen’?

Verstevigen, dat betekent strakker maken. We willen de spieren sterker maken/meer spanning geven en ze dus niet doen toenemen in volume. 

Waarom het lichaam verstevigen?

Eenvoudigweg omdat een strak lichaam een teken van een goede gezondheid is. 

  • Het lichaam verstevigen, betekent een betere cardiovasculaire en respiratoire tonus, sterkere botten, betere psychologische toestand (slaap), enz.
  • Een strakke huid heeft ook verschillende functies: het is een beschermende barrière, een uitscheidingsorgaan en ze staat in voor onze immuniteit.

Hoe het lichaam verstevigen met LAZEO? 

  • Douchen met afwisselend koud en warm water: een techniek om het lichaam te verstevigen omdat ze de tonus van de aders bevordert en zo de weefsels versterkt. 
  • De knijp- en roltechniek: dit is een soort massage die speciaal gericht is op het verwijderen van cellulitis om komaf te maken met die slappe huid en om ervoor te zorgen dat je lichaam en huid strak en fit zijn.

Het vraagt echter tijd, motivatie en geduld om goede resultaten te krijgen. Bij LAZEO helpen we je elke dag om je eigen schoonheidsideaal te bereiken. Daarom hebben we een afslankingsafdeling waar we de gloednieuwe EMSCULPT NEO-behandeling aanbieden (beschikbaar in verschillende centra), een opvolger van het EMSCULPT-apparaat dat je al kent. 

Wat is EMSCULPT NEO?

De EMSCULPT NEO is de nieuwe manier om hetzelfde resultaat van een lifting en squatlessen te krijgen, maar dan zonder operatie. Maar nu even serieus, het is de enige behandeling ter wereld die effectief je buik- en bilspieren versterkt en tegelijk plaatselijk en diepliggend vet vermindert. 

Hoe helpt de EMSCULPT NEO om het lichaam te verstevigen?

We maken het eenvoudig voor je. Het EMSCULPT NEO-apparaat heeft twee applicators die tegelijkertijd twee energieën uitzenden: elektromagnetische golven met hoge intensiteit (HIFEM+) en radiofrequentie (selectieve RF). Terwijl het lichaam wordt blootgesteld aan die sterke contracties, wordt het spierweefsel gestimuleerd om zich aan die extreme omstandigheden aan te passen. Als reactie daarop ondergaat de interne structuur een grondige reorganisatie, met spiertoename en vetverwijdering als gevolg.

Over het algemeen komen de uitgezonden energieën overeen met contracties tijdens het sporten, maar dan veel intenser. Een EMSCULPT NEO-behandeling van 30 minuten bijvoorbeeld komt overeen met 2.000 squats of crunches!

  • De belangrijkste cijfers: + 25% spieren/- 30% vet

Een lichaam heeft onderhoud nodig en het is dan ook erg belangrijk om naast te behandeling een gezond, evenwichtig dieet aan te houden. Een sport beoefenen waardoor je spieren sterker worden, helpt ook om de resultaten positief te beïnvloeden. 

Een EMSCULPT NEO-sportsessie voor twee. 

Dit kan je misschien helpen de knoop door te hakken. Als je met een vriend(in) komt om alleen de buik te behandelen, betaalt ieder de helft van de behandelingsprijs. Waarom net dit gebied en niet een ander? Eenvoudigweg omdat er voor de buik (verplichte voorafgaande consultatie) maar één applicator nodig is. De tweede kan dan gebruikt worden voor je vriend(in) in plaats van gewoon te blijven liggen. 

 Dus, wat zeg je van een sportsessie voor twee?

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg