4.81/5 sur 507 avis

Hoe gewicht te verliezen ?

Het verliezen van gewicht maakt altijd deel uit van uw resoluties, maar ondanks uw inspanningen ziet u geen resultaten? Wij geven u ons beste advies om er te komen.

4 tips om gewicht te verliezen en af te vallen

We weten dat het niet altijd makkelijk is om effectief en duurzaam gewicht te verliezen. Het begint allemaal met een simpele wens om het te bereiken. Zonder een echte intentie om dit te doen, zult u meer moeite hebben om uw doelen te bereiken.

 • Stel doelen: Om te beginnen is het heel belangrijk om je gewicht in vorm te houden, wat je ideale gewicht is om doelen te stellen. Zonder een echte doelstelling zal er geen echte motivatie en dus weinig resultaten zijn. Het stelt je in staat om jezelf veel te geven om de verschillende niveaus te passeren die je van meet af aan hebt gedefinieerd. Omgekeerd moet je ook haalbare doelen stellen als je niet ontmoedigd wilt worden.
 • Sport: Als je gewicht wilt verliezen, moet je in je dagelijks leven niet vergeten dat je sport en alle fysieke activiteiten moet ondernemen. Sport optimaliseert het feit van het verliezen van gewicht en verder dan dat, heeft het deugden op de mening en helpt om spanning te verminderen.
 • Uitgebalanceerd eten: Als je gewicht verliest, is het eten van een uitgebalanceerd dieet essentieel en zelfs belangrijker dan alleen maar sporten. Eet gezond voedsel, maar in voldoende hoeveelheden om zoveel mogelijk snacks te vermijden. Verwerkt voedsel, of bereide maaltijden/fastfood moeten ook van uw dieet worden verboden voor een optimaal gewichtsverlies. Ondanks deze aanwijzingen moet je jezelf niet voor dat alles beroven en weten hoe je jezelf van tijd tot tijd kunt behagen. Hiervoor kun je calorieën tellen, waarbij je de dagelijkse calorieinname respecteert die nodig is voor je doel.
 • Drinkwater: Dit stelt je in staat om toxines te elimineren, waterretentie te bestrijden en effectief af te voeren. Bovendien moeten soda’s uiteraard worden vermeden, omdat ze zeer rijk zijn aan suikers. U kunt ook een groot glas water drinken voordat u gaat eten om sneller tevreden te zijn.

Hoe gewicht te verliezen met LAZEO?

Ondanks uw inspanningen en pogingen tot voeding passen de resultaten nog steeds niet bij u? Ga naar andere soorten oplossingen die bij LAZEO worden aangeboden in de vorm van niet-invasieve behandelingen om u te helpen gewicht te verliezen.

 1. Alles over cryolipolyse

Cryolipolyse staat u toe om gewicht te verliezen zonder door de chirurgie te moeten gaan die wij bijna allen willen vermijden. Het staat u toe om uw cijfer op bepaalde gebieden van uw lichaam opnieuw te trekken of een massa van vet zou worden gevestigd. De vulling kan daarom met 30 tot 40% worden verlaagd. Het werkt dankzij de kou, in feite, na een lange verkoudheid, de vetcellen zelf-destruct permanent en geleidelijk in de loop van de weken.

LAZEO is daarom uitgerust met het nieuwste cryolipolyse-verdunningsapparaat: De Coolsculpting Elite

Wat is de Coolsculpting Elite?

Deze oplossing is een gloednieuwe machine voor afslanken en bodycontouring door middel van cryolipolyse. Het bestaat uit het vernietigen van het plaatselijke vet door kou. Een koelsysteem bevindt zich in de machine en wordt door twee applicatoren tegelijk afgewezen. Er kunnen dus twee zones tegelijk worden verwerkt.

Afhankelijk van uw morfologie zal een behandelplan door de arts worden geëvalueerd, naast het beoordelen van uw geschiktheid voor behandeling.

Hoe werkt een Coolsculpting Elite sessie?

De arts begint met het aanbrengen van een koude pad op het te behandelen gebied om de huid te beschermen, waarna hij 1 of 2 Coolsculpting Elite-applicators plaatst. Tijdens de eerste minuten kan de patiënt een licht ongemak voelen dat wordt veroorzaakt door de aspiratie en ook wat tintelingen. Deze effecten duren niet, omdat het gebied vrij snel verdooft dankzij de kou. 

Wat zijn de kenmerken van de Coolsculpting Elite?

 • Permanente vernietiging van vetcellen zonder huidbeschadiging of schadelijke effecten. Dit is DE alternatieve methode voor liposuctie.
 • Zonder pijn en zonder anesthesie.
 • Streeft niet naar sociale uitzetting als gevolg van behandeling.
 • Het lichaam is gebeeldhouwd en herontworpen volgens uw wensen.
 • De behandeling kan meerdere malen worden uitgevoerd.
 • Er is een echte tijdsbesparing, dankzij het feit dat twee zones tegelijkertijd kunnen worden behandeld
 1. De EMSCULPT NEO om zijn curven te hertekenen

“Minder inspanning, meer resultaten” is het motto van deze behandeling, maar waarom?

Het is de enige behandeling in de wereld die effectief de spieren van de buik en billen ontwikkelt, terwijl het verminderen van gelokaliseerde en ingewanden vetmassa. Bovendien zijn echte resultaten snel waarneembaar. Na de 4e sessie zie je een toename van 25% in de spier en een afname van 30% in het vet. Bovendien wordt deze behandeling beschouwd als de enige buttock lift zonder chirurgie. Het is daarom een echte dubbele behandeling, die zowel toestaat om spier te ontwikkelen als om vette cellen te elimineren.

Maar hoe werkt de EMSCULPT NEO?

Er worden twee energieën uitgezonden: Elektromagnetische hoogintensiteiten (HIFEM+) en radiofrequenties (selectieve RF). Wanneer het lichaam wordt geconfronteerd met deze sterke contracties, moet het spierweefsel zich aanpassen aan deze extreme omstandigheden. Als gevolg hiervan kunnen spiergroei en vetverwijdering worden waargenomen. De vetcellen zullen in de loop van de weken in reactie op de hoge energieuitgaven van het lichaam worden geëlimineerd.

Een sessie duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens deze 30 minuten schikt de behandelaar de applicatoren op het te behandelen gebied en past hij de intensiteit van de contracties aan op basis van de wensen en het vermogen van de patiënt om de behandeling te ondersteunen. Lichte tintelingen kunnen gevoeld worden, die gelijkstaan aan een strakker effect, vergelijkbaar met wat je voelt tijdens een sessie met een omhulsel. Wees gerust, de EMSCULPT NEO is veilig en niet-invasief.

Als u zo veel mogelijk resultaten wilt hebben en uw lichaamsdoel voor deze zomer en op de lange termijn wilt bereiken, hebt u de mogelijkheid om de twee behandelingen te combineren.

Hoe stabiliseer je je gewicht en vermijd je het jojo-effect?

Als u ons advies hebt toegepast en bent overgestapt op LAZEO om uw resultaten te accentueren, is het belangrijk om uw inspanningen daarna niet te versoepelen, om op de lange termijn tevreden te zijn. In feite, voor succesvol gewichtsverlies, zou u in uw routine sommige belangrijke gewoonten moeten omvatten.

 • Handhaaf een evenwichtig dieet: Het heeft geen zin om overdag maaltijden over te slaan, je hoeft alleen maar de samenstelling van je dieet te veranderen en een lagere calorie aan te nemen. Het hebben van een eiwitrijk dieet zal daarom neigen om spiermassa eerder dan vet te nemen.
 • Fruit en groenten eten: Deze gewoonte is vergelijkbaar met de vorige. In feite is het beter om ze te eten in plaats van snacks en snoepjes.
 • Doe fysieke oefeningen: Een goed dieet gaat altijd vergezeld van fysieke oefeningen om je inspanningen te maximaliseren. Sport draagt bij aan het behoud van een stabiel gewicht.
Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg