4.81/5 sur 507 avis

Hoe kan ik een mooie huid krijgen?

Op zoek naar een stralende, heldere huid? Van een gezonde levensstijl tot een huidverzorgingsroutine, ontdek al onze adviezen om je te helpen je mooiste huid te onthullen, in een oogwenk!

Het is belangrijk om je huidtype te bepalen zodat je het zo goed mogelijk kunt verzorgen.

 • Een normale huid is gewoon een evenwichtige huid zonder bijzondere problemen. De wetenschappelijke term hiervoor is “eudermisch”. Kortom, ze is niet te vet en niet te droog.
 • Een vette huid wordt gekenmerkt door verwijde poriën, mee-eters, onzuiverheden en talgproductie. Het is meestal een huid die vatbaar is voor acne. Ze is meestal dik en heeft de neiging om te glimmen aan het einde van de dag. De talgproductie op de huid kan groter zijn aan het begin van de menstruatiecyclus, door vervuiling, stress en ook door producten die op de huid worden aangebracht.
 • Een droge huid herken je aan het feit dat ze ruw is en trekkerig aanvoelt.
 • Een gecombineerde huid is een combinatie van een vette en een droge huid. Ze wordt gekenmerkt door een vette T-zone (voorhoofd, neus, kin) met mee-eters en droge of normale wangen. Dit huidtype verdient speciale aandacht en producten die zijn afgestemd op zowel de T-zone als de rest van het gezicht.
 • Een gevoelige huid reageert des te meer op externe agressoren zoals wind, kou, vochtigheid, enz. Ze kan gepaard gaan met een droge, vette of zelfs gemengde huid. Ze heeft de neiging om rood te worden, vooral rond de wangen. Het is essentieel om producten te gebruiken die geschikt zijn voor dit huidtype.
 • Een rijpe huid wordt gekenmerkt door een losse opperhuid, met rimpels en fijne lijntjes en haar toon verloren. Het is noodzakelijk om de zorg op zijn best aan te passen zodat hij een glans, een jeugd, kan vinden.

Hier zijn een paar dagelijkse tips die je huid echt kunnen helpen er stralend en gezond uit te zien:

 • Zorg voor je binnenkant : het is van vitaal belang om elke dag drink voldoende water om je huid te verzorgen, d.w.z. minstens 1,5 liter. Voeding is ook een belangrijk aspect om rekening mee te houden. Daarom moet je gezond en evenwichtig eten, met 5 stuks fruit en groenten per dag.
 • Bescherm jezelf tegen de zon : ondanks haar aangename uiterlijk is de zon geen vriend voor de huid. Ze veroorzaakt vroegtijdige veroudering van de huid, zelfs in de winter, omdat je huid nog steeds wordt blootgesteld aan UV-stralen. Je huid beschermen tegen de zon is daarom essentieel, dus kies voor een zonnecrème met SPF 50.
 • Reinig je huid: de gouden regel is om je gezicht ’s ochtends en ’s avonds te reinigen met geschikte huidverzorgingsproducten. s Ochtends verwijder je zo alle restjes die zich ’s nachts hebben opgehoopt. s Avonds verwijder je alle sporen van make-up en bereid je de huid voor op de huidverzorgingsproducten die ze nodig heeft.
 • Slaap goed : het geheim van een mooie huid is ook slaap. s Nachts herstellen onze organen zich en de huid is het grootste orgaan van je lichaam! Een gebrek aan slaap kan donkere kringen, een doffe teint en zelfs puistjes veroorzaken.

Een gladde huid en een perfecte teint worden vooral verkregen dankzij een effectieve schoonheidsroutine. Gezichtsbehandelingen zijn essentieel voor een stralende gloed en een gezonde huid zonder onvolkomenheden. Daarom is het belangrijk om je huid deze stappen aan je routine toevoegt: 

 • Make-up remover: dit is de eerste stap in de avond en mag niet worden verwaarloosd. Het verwijdert alle sporen van make-up en laat de huid ademen. Zonder make-upverwijdering verstikt de huid en kan ze niet langer andere huidverzorgingsproducten opnemen en ervan profiteren.
 • Exfoliëren: het is aan te raden om je huid één of twee keer per week te exfoliëren, afhankelijk van het huidtype. Dit verwijdert dode huidcellen, bevordert de celvernieuwing en zorgt ervoor dat de huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen.
 • Gezichtsreiniger: het is essentieel om twee keer te reinigen, eerst met een vet product en daarna met een waterig product. Dit reinigt de huid grondig en verwijdert alle onzuiverheden. Deze eerste stap in je routine moet je ’s ochtends en ’s avonds uitvoeren.
 • Tonifiëren: deze stap rondt de reiniging af, bereidt de huid voor op de verzorgingsproducten die ze nodig heeft en versterkt de werking van het serum. Verwaarloos deze stap dus niet.
 • Het serum: altijd gebruikt vóór de moisturizer om de voordelen ervan te versterken. Het zorgt voor een diep herstel van de huid en wordt vaak gebruikt om te verjongen, rimpels weg te werken en de huid stevigheid, hydratatie en glans te geven.
 • Vochtinbrengende crème: dagelijks gebruiken om de lipidenbarrière weer in balans te brengen, te onderhouden en te herstellen. Vergeet niet om ’s avonds een nachtcrème aan te brengen, omdat de huid tijdens de slaap regenereert en actieve ingrediënten beter opneemt.

Als je resultaten op de lange termijn wilt, kun je het beste specifieke behandelingen uitvoeren:

 • Babyface : deze behandeling, geïnspireerd op de zachtheid en zuiverheid van de babyhuid, belooft een radicale transformatie voor een stralende, gladde en jonger uitziende huid. Het geheim schuilt in een holistische benadering, waarbij zowel hoogwaardige huidverzorgingsproducten als bewezen technieken worden gecombineerd om de jeugdige uitstraling van de huid te herstellen en te doen herleven.
 • Hydrafacial : deze behandeling zal je huid laten stralen is een echte openbaring voor een stralende en onberispelijke huid.Deze innovatieve behandeling is ontworpen om vanaf de eerste sessie zichtbare resultaten te leveren en combineert de effectiviteit van verschillende belangrijke stappen om de huid te verjongen, te zuiveren en diep te hydrateren. De Hydrafacial is populair bij beroemdheden en schoonheidsexperts over de hele wereld en is veel meer dan alleen een huidverzorgingsbehandeling – het is een ervaring, een moment van genot.
 • Hollywood Spectra Peel : Ontdek het geheim van de perfecte celebrityhuid met deze behandeling. Met behulp van Spectra lasertechnologie en zachte peelings verwijdert deze behandeling onvolkomenheden en onthult een stralende teint. Geniet van een stralende, rode loper-waardige huid in slechts één afspraak.
 • Oxyface : Ontdek Oxyface, de revolutie in gezichtsverzorging. Trakteer je huid op ultieme luxe met deze behandeling. Dankzij de unieke zuurstofrijke formule verwijdert deze revitaliserende behandeling onzuiverheden, verkleint ze de poriën en doet ze je huid weer stralen. Het resultaat? Een stralende huid vanaf de eerste sessie. Kies voor uitmuntendheid met Oxyface, jouw geheim voor stralende schoonheid.
Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg