4.79/5 sur 601 avis

Hoe krijg ik een platte buik?

Er zijn nog maar een paar dagen te wachten op het eindresultaat van de zomerbody. Omdat je dit jaar hebt besloten je comfortabel te voelen in je bikini! Een platte buik hebben is jouw doel en je zult er alles aan doen om te slagen: voedsel opnieuw in evenwicht brengen, joggen en krachttraining in afwachting. Psssht, over twee maanden zal het ingewikkeld zijn. We hebben dus een oplossing! Lees dit artikel en ontdek onze snelle en effectieve tip.

Is het mogelijk om een platte buik te hebben?

Het is voor iedereen mogelijk om een platte buik te hebben, mannen of vrouwen. Aan de andere kant kunnen veel factoren ervoor zorgen dat u dit doel niet bereikt. We kunnen praten over leeftijd, hormonale cycli of zelfs dieet. Het is dus niet onmogelijk om er een te hebben, we moeten onszelf de middelen geven als het geen deel uitmaakt van onze basisgenetica.

Het is ook aan jou om te bepalen of je een platte buik wilt hebben die goed is uitgelijnd met buikspieren of gewoon een platte buik stevig en zonder hobbels. Het proces en de inspanningen zullen niet hetzelfde zijn volgens uw wensen, maar wat volgt, kan van toepassing zijn op deze twee doelstellingen!

Waarom is mijn buik niet plat?

Zoals eerder gezegd, spelen verschillende factoren een rol om de oorsprong van een gezwollen maag te begrijpen.

Sommige factoren komen nog steeds meer terug dan andere en komen vaker voor.

 • Voeding: het speelt een zeer belangrijke rol in je leven, zowel wat betreft je fysieke conditie als je gezondheid. Een gezond en uitgebalanceerd dieet verdient de voorkeur om de vetophoping in het lichaam in bepaalde gebieden te beperken. Het ideale dieet is hypocalorisch, rijk aan onoplosbare vezels, oplosbaar en probiotisch. Dranken op basis van suiker, zoals frisdrank en bewerkte voedingsmiddelen, moeten ook tot een minimum worden beperkt. Kies gezonde snacks in geval van kleine honger gedurende uw dag.
 • Stress: hoewel men niet zou denken dat het de oorzaak zou kunnen zijn van een gezwollen of ronde maag, draagt het er sterk aan bij. Wanneer u gestrest bent, produceert uw lichaam inderdaad cortisol en als stress terugkeert, veroorzaakt overproductie een toename en ophoping van buikvet.
 • Slaap: negeer het niet. Te weinig slaap zal er inderdaad voor zorgen dat u gedurende uw dag meer voedsel consumeert om dit gebrek aan slaap goed te maken. Het is daarom noodzakelijk om minimaal 7 uur / nacht te slapen, 8 uur is het ideaal.
 • Opgeblazen gevoel : Bloeiend: kan worden veroorzaakt door het feit dat uw maag te veel spijsverteringsgas vasthoudt en niet kan evacueren. Dit kan worden gekoppeld aan uw dieet, vooral als het bestaat uit kool, peulvruchten, volkorenbrood of granen. Dit kan ook zijn omdat je te snel eet. Als je maag ’s ochtends plat is en’ s avonds je bijna zwanger voelt, denk er dan niet meer over na! Als dit aanhoudt, kan het het prikkelbare darmsyndroom zijn.
 • Ontspanning: we kunnen praten over ontspanning van de huid of spierafgifte na bijvoorbeeld een zwangerschap. Spierverliezen veroorzaken spierafzetting, wat de oorsprong is van de ronde buik. Huidontspanning maakt uw huid veel minder stevig. Met de leeftijd zal de huid ook minder stevig zijn en daardoor ontspannen.

Welke oplossingen om een platte buik te hebben dankzij esthetische geneeskunde?

Als je deze zomer een platte buik wilt hebben om comfortabeler te zijn op het strand, maak dan een afspraak bij LAZEO met een van deze methoden!

Deze keer kun je de bodycontouring-methode bedanken die 3 behandelingen met zich meebrengt die zijn aangepast om een platte buik te hebben! Deze methode is het beste alternatief voor cosmetische chirurgie, die tot doel heeft uw lichaam gemakkelijk niet-invasief maar ook zonder sociale uitzetting opnieuw te tekenen en / of vorm te geven.

 • Legend pro: Als je een buik wilt hebben zonder onvolkomenheden en een paar dikke stapels wilt verwijderen, dan is dit de behandeling waar je naar toe moet. Hiermee kunt u een dynamisch en glad lichaam herwinnen terwijl u uw huid verstevigt in 6 tot 8 sessies!
 • EMSCULPT NEO: is de enige behandeling ter wereld die de spieren van de buik en billen effectief ontwikkelt, terwijl de gelokaliseerde en viscerale vetmassa wordt verminderd. In slechts 4 sessies wordt je lichaam hervormd zonder zware tussenkomst, of het nu voor atleten is of niet. Na deze 4 sessies neemt de spieren met 25% toe en neemt het vet met 30% af.
 • Cryolipolyse: is de behandeling van vet door de kou die perfect geschikt is voor de vetmassa op de bodem van de buik. Het is een niet-invasieve techniek waarmee u vetkralen zonder operatie kunt verwijderen. De cellen die bevroren zullen zijn, zullen kristalliseren en geleidelijk door het lichaam worden verwijderd.

Hoe heb je een platte buik dankzij sport?

Opgemerkt moet worden dat u door geen enkele oefening echt op een specifiek gebied kunt mikken, maar de volgende lijst kan u helpen overtollig vet te verwijderen en uw buikriem te trekken. Ook met dit sportprogramma moet goede voeding worden gekoppeld.

 • Cardio: met schuin lopen, te voet rennen of zelfs ( 1 minuut splitsen bij lage snelheid en 1 minuut bij hoge snelheid om 10 keer te herhalen ), klimtrappen of springtouw. Merk op dat 10 minuten springtouw gelijk is aan 30 minuten hardlopen. Met deze oefeningen kun je maximale calorieën verbranden. Voor een zachtere methode kun je kiezen voor pilate, wat helpt om de figuur te verfijnen.
 • Als je naast je buik ook je buik wilt trekken, kun je kiezen voor oefeningen die de buikspieren werken. We raden je aan om je bij voorrang te concentreren op de dwarse buikspieren, omdat ze het mogelijk maken om je maag te omgorden omdat ze de diepe spieren vertegenwoordigen die de hele buik ondersteunen.
 • Elk type krachttraining dat goed is gedaan, maakt het mogelijk om min of meer de buikband te bewerken. Dus onthoud dit en wat de gekozen activiteit ook is, het belangrijkste is om de oefeningen goed te doen en regelmatig te zijn met minimaal 2 tot 3 sessies per week.
Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg