4.81/5 sur 507 avis

Hoe rimpels rond de mond te verwijderen?

U wilt uw jeugdige glimlach herwinnen en niet verdrietig kijken wanneer u glimlacht? Je bent op de juiste plek om het beste advies hierover te krijgen!

Wat zijn rimpels rond de mond?

De rimpels rond de mond, die je zeker weet als bitterheid rimpels, zijn schuine vouwen die het gezicht er bitter laten uitzien, vandaar hun naam. Ze hebben echt het negatieve effect van het omlaag trekken van de glimlach en het maken van uw gezicht kijken oud.

In dit geval kunnen we twee soorten rimpels onderscheiden:

  • De rimpels van de glimlach of uitdrukking, die zichtbaar zijn als je lacht. Ze variëren van groeven die lopen van de randen van de neus tot de punt van de mond.
  • Verticale rimpels boven de bovenlip, die des te meer zullen ontstaan door roken en ondervoeding.

Hoe vormen rimpels zich rond de mond?

Rimpels rond de mond zijn het resultaat van het natuurlijke verouderingsproces van de huid. Dit komt door het feit dat het lichaam met ouderdom zijn productie van collageen, hyaluronzuur en elastinevezels vertraagt, wat zal resulteren in een snellere verslechtering van de huid en een lagere bescherming. Maar maak je geen zorgen bij LAZEO, we hebben altijd DE oplossing voor je problemen!

Bovendien zullen ze de neiging hebben om in hun jaren dertig en ouder te verschijnen waar de spieren het meest actief zijn, of ze trekken het meest aan. Dat betekent niet dat we moeten stoppen met glimlachen! Geleidelijk aan zullen rimpels groter en groter worden, wat dermale scheuren veroorzaakt. Tot slot moeten verschillende factoren vermeden worden, omdat ze hun uiterlijk accentueren, zoals tabak, zon, stress of een slechte levensstijl.

Hoe kan ik rimpels rond de mond voorkomen?

Om bitterheid te bestrijden is het essentieel om dagelijks te handelen.

  • Het wordt aanbevolen om uw huid te beschermen wanneer deze aan de zon wordt blootgesteld, maar vooral om de blootstelling ervan te beperken.
  • Het is ook heel belangrijk om een goed dieet te hebben. We raden daarom antioxidant voedsel aan in je strijd tegen rimpels.
  • Daarnaast is het belangrijk om slechte gewoonten uit uw dagelijks leven te elimineren, zoals roken/alcohol, die zeer schadelijk kunnen zijn voor uw huid.

Hoe rimpels rond de mond te verwijderen?

Wanneer rimpels worden geïnstalleerd en natuurlijke methoden niet langer effectief zijn, grijpt de esthetische geneeskunde in om ze te wissen. Er zijn verschillende oplossingen voor u beschikbaar, afhankelijk van uw behoeften. Een eerste consultatie met de arts is noodzakelijk.

  • Hyaluronzuurinjecties: Met deze oplossing zullen rimpels worden gevuld en zullen barsten verdwijnen. Het gebied herwint zijn natuurlijke elasticiteit, en het gezicht zal een verjongd effect hebben voor 12 maanden. Hyaluronzuur is een molecuul dat van nature aanwezig is in de huid en speelt op hydratie en dus op de elasticiteit van de huid.
  • Botox injecties: Een ander type injectie kan worden gedaan in de kalmerende spier van de hoek van de mond, gelegen net achter de bitterloze vouw. Het resultaat is een reductie van de bitterloze vouw, waardoor het geïnjecteerde gebied glad wordt. De spier is bevroren, waardoor de spiersamentrekking kan worden verminderd en de vorming en verergering van de rimpels kan worden verminderd.
  • Anti-aging peeling: Voor fijne lijntjes en rimpels kan een peeling worden uitgevoerd. Het zal helpen om hen te verzachten terwijl het hebben van een actie op huidregeneratie en celvernieuwing. Door de huid te irriteren, wordt deze gedwongen zichzelf weer aan te vullen en te vernieuwen. Voor dit type indicatie wordt een vrij sterke peeling aanbevolen om het geïnjecteerde gebied glad te maken.
  • Hydrafaciale zorg: Om huidveroudering, en dus van het bovenste deel van de lip, te voorkomen, is Hydrafacial de aanbevolen zorg. Het helpt om fijne lijntjes te wissen en zo een verjongd effect aan de huid te geven. Inderdaad, deze behandeling heeft een hydraterend effect en brengt een onmiddellijke uitstraling naar de huid. Het vindt plaats in 4 fasen, met verschillende producten om de huidtextuur te verzachten en volledig glad te maken. Voor een optimaal resultaat raden we je aan om het elke maand te herhalen.
Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg