4.81/5 sur 507 avis

Hoe slanke dijen te hebben?

Ben je het beu om slappe dijen te hebben en wil je het voor de zomer repareren? U bent op de juiste plaats om het beste advies te krijgen om slankere bovenbenen te verliezen. Voordat je probeert dijen te verliezen, is het belangrijk om de factoren te kennen. Als je eenmaal de oorzaak van hun volume kent, kun je een bepaalde routine gebruiken om ze opnieuw te tekenen en te tinken.

Waarom worden mijn dijen groter?

Allereerst voordat je begrijpt waarom je dijen neemt, moet je weten hoe ze zijn samengesteld. De dijen bestaan dus uit 4 spieren: we vinden de quadriceps (aan de voorkant), de hamstrings (aan de achterkant), de adductor (de binnenkant van de dij) en tot slot de abductor (aan de buitenkant). Verschillende factoren zorgen ervoor dat je dijen lelijk neemt.

  • Een onevenwichtig dieet = overmatige consumptie van vet en suikerhoudend voedsel zorgt ervoor dat uw lichaam vetreserves opslaat. We moeten daarom zoveel mogelijk de consumptie van alcohol, suikerhoudende dranken, gebak of zelfs verwerkte producten vermijden. In plaats daarvan moeten we ons concentreren op het eten van voedsel dat rijk is aan vezels, eiwitten en essentiële vetzuren.
  • Een gebrek aan fysieke activiteit = het is raadzaam om regelmatig fysieke activiteit uit te voeren, zoals het op een matige of intense manier ten minste 30 minuten per dag verplaatsen om vet te verbranden, omdat de vetvorming op de dijen ook wordt gedaan wegens sedentaire levensstijl (die vele uren in dezelfde positie blijft).
  • Waterretentie = verwijst naar het feit dat het lichaam genoeg water opslaat en niet genoeg verwijdert. De belangrijkste reden voor waterretentie is een overmatig zoutverbruik.
  • Morfologie = herinner dat dit eenvoudig deel van uw morfologie kan zijn. In dit geval kunt u het niet geheel naar wens aanpassen.

Hoe krijg je slanke dijen bij LAZEO?

Wilt u niet naar een operatie gaan om dit complex op uw dijen te elimineren? De rest van dit artikel zou u zeker moeten interesseren! Vooral sinds de komst van de goede dagen hebben we slechts één obsessie, het is om je goed te voelen in ons lichaam.

Cryolipolyse, het alternatief voor liposuctie voor de binnenkant van de dijen!

Cryolipolyse is een niet-invasieve bodycontouringstechniek die uitstulpingen van vet elimineert. Deze techniek gebruikt koude. Wanneer de vetcellen bevroren zijn, kristalliseren ze en worden ze geleidelijk aan op natuurlijke wijze geëlimineerd door het lichaam in de weken die volgen. Deze behandeling gebruikt temperaturen tot -13 graden en kan tot 27% van de vetlaag verwijderen, afhankelijk van de doelgebieden.

Dankzij deze methode is uw figuur in recordtijd volledig opnieuw ontworpen (zichtbaar resultaat vanaf 3 maanden). Lokaal vet wordt op natuurlijke wijze getransformeerd en geëlimineerd. Verschillende gebieden kunnen met deze techniek worden behandeld: De paardenpanty’s en de binnenkant van de dijen.

Legend Pro voor cellulite en dijtoning

Deze anti-cellulitisbehandeling stelt u ook in staat om uw lichaam te stemmen door vetstapels te elimineren. Deze behandeling maakt gebruik van verschillende technologieën die op maat gemaakte behandelingen mogelijk maken, waaronder “DMA” (dynamische spieractivering).

Het draagt zijn naam omdat het toestaat om de spieren van het behandelde gebied te stemmen en te hervormen. De TriPollar RF-technologie is ook interessant omdat het de regeneratie van collageen- en elastinevezels stimuleert, wat zeer effectief is op het lichaam. De twee gecombineerde technologieën maken het mogelijk om een dynamische behandeling voor het lichaam aan te bieden die leidt tot een facelift en toning van de huid.

Vind al onze afslankbehandelingen in ons speciale centrum: Lazeo Body Care.

Hoe krijg je slanke dijen zonder esthetische geneeskunde?

U kunt deze volgende tips onafhankelijk volgen, maar voor meer resultaten kunt u ze combineren met de coolsculpting techniek. Deze methoden kunnen ook goede alternatieven zijn voordat ze overgaan op esthetische geneeskunde.

  • Duurzaamheid / lopen wordt sterk aanbevolen om vet te verliezen in de bovenbenen en dijen. We kunnen dus hardlopen, wandelen of achterover lopen voor een intensere inspanning, de fiets maar ook het overslaan touw. Het is aan u om de activiteit te kiezen die u het meest interesseert en u hoeft alleen maar ijverig te zijn!
  • Goed gerichte cardio- en spieropbouwende oefeningen kunnen u ook helpen om gelokaliseerd vet op uw dijen te elimineren. Dus je kunt sumo squats doen, wat een van de beste oefeningen is voor de binnenkant van de dijen. De spleten moeten naast de hurkzit worden gedaan om de hele dijen werkelijk te stemmen en vorm te geven. De grondlift, of de deadlift in het Engels, is zeer gunstig, omdat het een van de meest complete oefeningen in krachttraining is. Bij deze oefening moet een geladen stang op de vloer worden getild en vervolgens worden neergezet. De dijpers is ook zeer interessant, omdat afhankelijk van de plaatsing van uw voeten u niet de zelfde spier van de bodem van uw lichaam zult gebruiken, zodat bent u vrij om te werken wat u wilt.
  • In termen van dieet, is een evenwichtig dieet essentieel voor gewichtsverlies en is de grootste inspanning om te maken vermijden nemend vet in de dijen. Zoals in het begin gezegd, moeten we ons richten op goede en gezonde voeding voor ons lichaam, zoals bijvoorbeeld de consumptie van verse groenten en fruit.

Om effectievere resultaten te bereiken, is het essentieel om alle drie te combineren. In feite, zal dit u toestaan om gewicht te verliezen en specifiek uw dijen te richten gebruikend fysieke oefeningen.

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg