4.79/5 sur 605 avis

Hoe verzorg je je huid voor of na de zomer?

Je hebt maandenlang je ticket geboekt, je gaat met je beste vriendin naar de Camargue en je hebt een waanzinnig programma gepland!

Het enige nadeel? U hebt uw huid de afgelopen weken verwaarloosd vanwege het masker enerzijds en dronken feestjes anderzijds. 

In de zomer is het belangrijk om je huid te beschermen tegen de zonnestralen, maar ook tegen de hitte en veel water te drinken om de hele dag door te hydrateren.

We raden op elk moment een SPF50 aan: je huid zal bruin worden zonder zonnebrand en je zult over een paar jaar des te blijer zijn.

Sommige Lazeo-behandelingen de voorkeur geven

LaseMD voor een gladde, perfecte huid

De must voordat je op reis gaat is om de Lase MD te doen. Uw huid zal voller en goed gehydrateerd zijn. Bovendien zal deze behandeling pigmentvlekken en littekens verminderen en de textuur van uw huid verbeteren. 

Na de sessie

Geen paniek: 10 dagen na deze behandeling kunt u direct naar het vliegveld! Vergeet niet een goede vochtinbrengende crème mee te nemen om uw huid te voeden en uw SPF 50 voor bescherming tegen de zon.

Hydrafacial voor een glowy teint

De zomeraanbieding die u niet mag missen: 1 Hydrafacial voor 150 € in plaats van 180 €.

Voor degenen die een frisse teint willen of gewoon een goede reiniging van de huid voor of na de feestdagen, probeer de Hydrafacial!

Het is de favoriete behandeling van sterren! Op basis van hyaluronzuur, paardenkastanjezaadextract, koper-, zink- en magnesiumpeptiden: het is een cocktail voor de huid die perfect de kleine puistjes behandelt die na blootstelling aan de zon het puntje van hun neus zullen richten.

Met andere woorden, deze behandeling zal krachtige antioxidanten leveren om bepaalde dagelijkse beschadigingen te bestrijden, zoals vervuiling door auto’s, maar ook de zon van de Franse Rivièra, of de stress van het niet vinden van een ligstoel op uw favoriete strand!

Voor zachte benen de hele zomer lang

Profiteer ervan, van 1 tot 31 juli bieden wij: 1 gratis laserontharingssessie voor elk gestart laserpakket.

Bent u het beu om u tijdens de zomer zorgen te maken over uw ontharing? Laat u verleiden tot laserontharing, de meest doeltreffende en duurzame methode ter wereld. Je zult het meest zelfverzekerd zijn in je bikini!

Laserontharing kan tot 1 week voor het grote vertrek op vakantie, dus snel, maak er gebruik van en maak een afspraak door hier te klikken: Lijst van centra in België.

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg