4.79/5 sur 605 avis

Huid detox: waarom en hoe?

Heb je het gevoel dat je huid om hulp schreeuwt na bepaalde excessen en negatieve temperaturen? Zoek niet verder, de oplossing wordt “ detox skin ” genoemd! Dit is je uitdrukkelijke ticket om in een mum van tijd een stralende teint en een stralende huid te vinden.

De huidontgifting kan worden gezien als een spa die de gezondheid van de huid stimuleert, een welverdiende pauze na de excessen van de vakantie of wanneer uw huid tekenen van vermoeidheid vertoont. Het is een specifieke huidverzorgingsroutine die is ontworpen om de huid te reinigen, onzuiverheden, gifstoffen te verwijderen en uw opperhuid nieuw leven in te blazen. Het werkt als een reset, waardoor uw huid de kans krijgt om haar natuurlijke uitstraling en frisheid terug te krijgen. Kortom, het is een verfrissende cocktail van diepe reiniging, zachte verzorging en hydratatie om de vitaliteit van je huid te herstellen.

Deze detox is geschikt voor alle huidtypes. Dus of je nu een droge huid, vettig, combinatie, normale huid of zelfs doffe teint hebt, het is belangrijk om de huid te zuiveren!

Om een goede huidontgifting te bereiken en uw huid maximaal te verwennen, moeten verschillende stappen worden toegevoegd aan uw huidverzorgingsroutine

 • Diepe reiniging: begin altijd met het reinigen van uw gezicht met geschikte producten om het niet aan te vallen. In deze fase worden onzuiverheden verwijderd, zoals dode cellen.
 • Hydrateren: om een detoxkuur te maken, is het absoluut noodzakelijk om je huid intense hydratatie te bieden. U kunt dan kiezen voor het hydrateren van crèmes of serums die rijk zijn aan voedingsstoffen om uw uitstraling nieuw leven in te blazen. Om uw huid diep te hydrateren, kunt u zich ook wenden tot de “ Hydrafacial ” -behandeling
 • Een goed dieet: het optimaliseren van je huiddetox gaat ook door je lichaam. Daarom moeten we de voorkeur geven aan een rijk, gezond en hydraterend dieet met groenten en fruit rijk aan vitamines en antioxidanten. De mogelijkheid om ook de extra kilo’s van de vakantie te verliezen.
 • Specifieke behandelingen: u kunt ook bepaalde maskers of detoxbehandelingen in uw routine integreren om uw huid diep te zuiveren en nieuw leven in te blazen. Verander in kleimaskers of natuurlijke ingrediënten zoals een etherische olie.

Het wordt ook aanbevolen om de resultaten van deze detox te optimaliseren om roken te voorkomen, om de « droge januari » uit te voeren om de hele maand januari een pauze in te lassen met betrekking tot alcohol. Maar vermijd ook het consumeren van voedingsmiddelen die cafeïne bevatten, drink minstens 2 liter water per dag en rust tenslotte goed uit.

Natuurlijke ingrediënten zijn echte edelstenen om je huid te verwennen. Hier zijn enkele parels om toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine:

 • Klei: het absorbeert overtollig talg en ontgift de huid diep.
 • Aloë Vera: bekend om zijn kalmerende en hydraterende eigenschappen, helpt het de balans van de huid te herstellen.
 • Groene thee: rijk aan antioxidanten, het helpt om een stralende huid terug te krijgen
 • Plantaardige oliën: perfect aangepast om de huid te voeden en de soepelheid en uitstraling te herstellen.
 • Komkommer: rijk aan water, dit ingrediënt helpt de huid te verfrissen, hydrateren en kalmeren.
 • Hydrafacial: Zoals eerder vermeld, is de Hydrafacial-behandeling uw bondgenoot in geval van droge huid, vooral in de winter en bij dalende temperaturen. Het is dan essentieel om je huid diep te hydrateren. Deze revolutionaire behandeling biedt peeling en een oppervlakkige schil waardoor de huid voedingsstoffen goed kan opnemen. Als gevolg hiervan is de huid volledig voller en vooral gehydrateerd met behulp van de antioxidant-serums die bij deze behandeling aanwezig zijn, die diep in de opperhuid zullen doordringen.
 • Oxyface: deze behandeling onthult een stralende huid dankzij het feit dat deze zuurstofrijk, gezuiverd en verlicht is. Dit resultaat is mogelijk met behulp van zuurstof die onder een bel wordt geprojecteerd, waardoor de cellen kunnen regenereren en de tekenen van huidveroudering kunnen worden bestreden.
 • Mesotherapie: door niet-gekruist hyaluronzuur, vitamines en mineralen te injecteren, brengt deze behandeling u een onmiddellijk “ boost ” effect! Micro-mesotherapie-injecties stimuleren de elasticiteit van de huid, verbeteren de hydratatie en verenigen de teint.
Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg