Hydrafacial: de ideale behandeling voor deze zomer

hydrafacial

Huidproblemen?

De HydraFacial behandeling is het antwoord op al uw zorgen.

Vakantie, vakantie, vakantie. Over enkele dagen wordt dit woord werkelijkheid, en om u daarop voor te bereiden, geven wij u een kleine tip. Dus, als u een van de weinigen bent die nog niet bekend zijn met de HydraFacial behandeling, is het tijd om op snelheid te komen! In de VS is de behandeling een rage, met alleen al in het afgelopen jaar meer dan 2 miljoen behandelingen.

Maar wat is het dan precies? Wij zijn hier om het u te vertellen.

HydraFacial is de wonderbehandeling die alle onvolkomenheden van uw huid geneest. Dat klopt. Zeg vaarwel tegen uw dagelijkse crèmes en behandelingen. Wij vertellen u waarom deze behandeling alle andere waard is.

Het werkt op alle kleine dingen die op ons gezicht verschijnen en waar we bang voor zijn… Ja, u weet wel: mee-eters, acne, rimpels, een vette huid of verwijde poriën.

Hydrafacial in de zomer

Waarom meer in de zomer dan in de winter? Om eerlijk te zijn, er is geen favoriet seizoen voor deze behandeling. Maar er zijn ook voordelen vóór blootstelling aan de zon: de zomer is een van de periodes waarin het wordt aanbevolen om zoveel mogelijk te hydrateren. Met de droogte veroorzaakt door de zon, het verschijnen van zonnevlekken (…), helpt de Hydrafacial om alles te geven wat nodig is om deze droogtezorgen tegen te gaan.

Houd er rekening mee dat het nog steeds raadzaam is om zonnebrandcrème en een goede after-sun crème aan te brengen na elke blootstelling.

Hoe werkt het?

De behandeling vindt plaats in dertig minuten en is verdeeld in drie fasen:

  1. Reinigen en scrubben: Een serum wordt gebruikt om de huid diep te reinigen en dode huidcellen van het gezicht te verwijderen, terwijl uw huid wordt voorbereid op de rest van de behandeling

2. Lichte peeling:

Wat is het volgende? We verwijderen onzuiverheden en vuil uit de poriën. Maak je geen zorgen, de peeling is zacht genoeg om onaangenaam prikken te voorkomen.

3. Onzuiverheden verwijderen :

Tot slot verwijderen we onzuiverheden en residu uit uw poriën voordat we uw huid hydrateren, zodat uw huid er stralend uitziet!

4. Onmiddellijke hydratatie

Daarna levert de HydraFacial MD® peptiden en antioxidanten voor onmiddellijke hydratatie. U kunt ook een anti-rimpel of anti-acne booster toevoegen.

5. Zuurstof- en lichttherapie

De Oxyface-bel wordt dan over het gezicht geplaatst, waardoor licht van verschillende golflengten wordt verspreid, afhankelijk van de te behandelen indicatie, en waardoor ook 90% zuivere zuurstof wordt geblazen.

Voor wie?

Het mooie van deze behandeling is dat ze zich aanpast aan alle huidtypes, ongeacht de huidskleur, en zelfs aan de meest gevoelige, dus niemand zal er jaloers op worden. Onder de veroverden in Frankrijk hebben we al: Caroline Receveur, Iris Mittenaere, Enjoyphoenix of Lena Situations….

Resultaten?

De resultaten zijn zichtbaar na één sessie. Uw huid is al stralender en steviger en wordt niet beschadigd door de behandeling. Uw huid is diep gehydrateerd. Het is raadzaam de behandeling eenmaal per maand te herhalen voor een optimaal resultaat.

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg