4.81/5 sur 507 avis

Hydrafacial en acne: Is het effectief?

oxyface

De acne is een dermatologische ziekte die het vaakst in adolescentie voorkomt en in volwassenheid kan verdergaan. Hoe lang het ook duurt, het is nooit esthetisch comfortabel, veroorzaakt veel complexen en een verlies van zelfvertrouwen. Ondanks vele pogingen om het van de hand te doen, is het niet zo eenvoudig als dat. Hoe te om acne en littekens correct te begrijpen?

Wat veroorzaakt acne?

 • Hormonale wanorde: tijdens hormonale veranderingen zal acne meer aanwezig zijn. Dit is de reden dat het meestal wordt aangetroffen tijdens de puberteit, zwangerschap of tijdens de menopauze.
 • Excessieve vetafscheiding productie: Ook wel seborrheïsche retentie genoemd, wat de groei van huidcellen verhoogt, waardoor meer dode cellen ontstaan. Deze laatste botst samen met de vetafscheiding, wat verstopte poriën veroorzaakt.
 • Herfelijkheid: acne kan inderdaad een erfelijk karakter hebben.
 • Levensstijl: Sommige voedingsmiddelen accentueren het uiterlijk van pimples en geven de huid een “vettig” uiterlijk.

Wat is hydrafacial verzorging?

Hydrafacial is een behandeling die gericht is op het reinigen van onzuiverheden en het diep bevochtigen van de huid van het gezicht. Deze revolutionaire behandeling biedt exfoliatie en een oppervlakkige peeling die de huid in staat stelt om voedingsstoffen goed te absorberen: Hyaluronzuur, extract van paardenkastanjezaad, extract van rode zeewier, zink en magnesium peptiden… Resultaat: De huid is volledig geplumpt en vooral gehydrateerd met behulp van de anti-oxyderende serums die aanwezig zijn in deze behandeling, die diep in de epidermis zullen doordringen.

Het is een echte welzijnservaring, een echt moment van plezier dat het mogelijk maakt om de huidtextuur te verfijnen om deze opnieuw in balans te brengen en tot het maximum te hydrateren.

Wat zijn de contra-indicaties van Hydrafacial Care?

 • Allergie voor aspirine, glycolisch zuur en algen
 • Behandeling voor acne type Roaccutane
 • Huidaandoeningen zoals herpes, koorts blaren, eczeem, psoriasis…
 • Zwangerschap en borstvoeding
 • Auto-immuunziekte en epilepsie

Is de hydrafacial zorg efficiënt tegen acne?

Het is dankzij de verschillende hierboven beschreven stappen, dat de Hydrafacial behandeling een volledige behandeling is die een unieke en complementaire combinatie voor acne en littekenproblemen aanbiedt. Het is ook geïndiceerd voor vettige, overvolle huid, blackheads, verdunde poriën en huidonregelmatigheden.

Dankzij het proces wordt de oppervlaktelaag van de epidermis geëxfolieerd, worden onzuiverheden verwijderd, zoals overtollige vetafscheiding. Vervolgens worden diepe huiddefecten geëxtraheerd en wordt seporreïsche retentie voorkomen.

De huid die in al zijn aspecten wordt schoongemaakt en beschermd zal het minder naar voren gebogen aan acne zijn.

Deze behandeling is niet haalbaar als u acnebehandeling neemt. In geval van acne, gelieve een dermatoloog vooraf te raadplegen.

Welke andere behandelingen zijn beschikbaar bij LAZEO voor acne?

 • Baby face = deze behandeling is met name geschikt voor een ‘korrelige’ huid. Het verbetert beduidend de kwaliteit van de huid, haalt poriën aan en vermindert vlekken en littekens die door acne worden veroorzaakt.
 • Zachte peeling = de huid wordt geëxfolieerd met een chemische stof die op het gezicht wordt aangebracht. De huid peelt uiteindelijk en regenereert. De peeling is voor u als u last heeft van :
 • van acne begin of eind van evolutie met blijvende microcyst
 • late acne bij 40-jarige vrouwen in het maxillaire gebied
 • acne met gepigmenteerde littekens post inflammatoire
 • van licht met littekens bedekken
 • Hollywood Peel = met behulp van zijn belangrijkste ingrediënt, houtskool, deze behandeling is ideaal voor het verwijderen van acne littekens door het verwijderen van bacteriën op het gezicht die bijdragen aan acne. Steenkool werkt aanvankelijk op de oppervlakte en de actie in diepte wordt gemaakt dankzij de passage van de Hollywood Spectra laser. Diepe reiniging helpt de huid opnieuw in balans te brengen en onvolkomenheden effectief te verminderen.
Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg