“Ik wil mijn lippen opnieuw doen”: welke technieken moet ik kiezen?

lazeo

Je wilt symmetrische, weelderige, goed getraceerde lippen… Ja, tips met chilipepers, plumping glosses en “lip pumps” werken een tijdje. Maar het zal nooit hetzelfde resultaat geven als de wonderen van de esthetische geneeskunde. Eindelijk! Je hebt besloten om de sprong in injecties te wagen, maar je weet niet waar je moet beginnen. Het Lazeo-team is er om u te begeleiden bij het vinden van de juiste techniek om mooie natuurlijke lippen te krijgen. 

Stap 1: Weet wat je wilt

Weten wat u wilt is essentieel voordat u aan het “lip injecties” avontuur begint. Nog voor u een afspraak maakt voor het eerste consult, kunt u gewoon in een spiegel naar uw lippen kijken en u het gewenste resultaat voorstellen. Je kunt ook foto’s van beroemdheden, of persoonlijkheden die je via foto’s hebt leren kennen, als inspiratiebron gebruiken. 

Dan komt het eerste consultatie met de arts. Tijdens het consultatie bespreken de arts en de patiënt samen de te verrichten werkzaamheden en de verschillende mogelijkheden voor lipinjecties. Hij zal u begeleiden en adviseren op basis van uw verzoek. Het type hyaluronzuur dat moet worden geïnjecteerd, evenals de techniek worden vervolgens gekozen volgens de wensen van de patiënt. 

Inderdaad, bij Lazeo zijn er twee verschillende technieken voor het injecteren en dus voor het verkregen resultaat. Hier zijn ze:

Stap 2: Kies de juiste techniek

Deze techniek van lipvergroting is de meest klassieke. Het is de ideale manier om volume en vulling te geven aan lippen die dat soms ontberen. Inderdaad, de dokter zal de gaten opvullen. 

De sessie: de arts zal samen met de patiënt de tijd nemen om het verzoek te definiëren. Wanneer beide partijen het eens zijn over het toekomstige verkregen resultaat. De procedure duurt doorgaans tien tot vijftien minuten. 

De arts zal de injecties starten op specifieke punten die de natuurlijke lijn zullen volgen, rondom de lippen. De sessie duurt tussen de 10 en 15 minuten.

Wat is russische lippen? Dit is een techniek die de lippen hervormt om een hartvormige mond te verkrijgen, zoals de “Russische poppen”.

De bekwame arts zal de lip verbeteren (door de hoogte) en niet door de voorwaartse projectie zoals bij de injecties in de zogenaamde “klassieke” lippen. Er is dus geen angst voor de “eendenbek” die vaak wordt veroorzaakt door lipvergrotende injecties. 

De sessie: om dit effect te bereiken injecteert de arts microdoses hyaluronzuur verticaal, beginnend aan de basis van de lip en het product naar buiten trekkend.

De contouren van de lip, met name de cupido’s boog, worden geaccentueerd. Het is een behandeling op maat: de verhoudingen tussen lippen, neus en kin worden geharmoniseerd om de structuur van het gezicht in evenwicht te brengen.  

Stap 3: De resultaten

Voor beide injectietechnieken geldt dat de resultaten onmiddellijk na de sessie zichtbaar zijn. De lippen zullen de volgende dagen wat gezwollen zijn, maar het is voldoende om er ijs op te leggen, vooral in de uren na de sessie. Inderdaad, u zult even moeten wachten om het eindresultaat te kunnen waarderen.

Het is aan te raden de lippen te bevochtigen en te masseren om ongewenste bolletjes hyaluronzuur te voorkomen.  Na de injecties wordt de geïnjecteerde zone door de arts zelf gemasseerd, zodat het product zijn plaats kan innemen. Het kan nuttig zijn het product te homogeniseren, om kleine onregelmatigheden in het reliëf te vermijden, zoals het trapvormige effect dat vrij typisch is.

Ten slotte wordt hyaluronzuur na 8 tot 12 maanden geresorbeerd. Het is mogelijk om touch-ups te doen net na de sessie.

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg