4.79/5 sur 605 avis

In welke volgorde moet ik mijn huidverzorging doen?

Wanneer moet u uw oogcontour gebruiken? En je serum? De exfoliant wordt voor of na de toner toegepast?  Het kennen van de juiste producten en de volgorde waarin u ze kunt toepassen, is een echte hoofdpijn … Volg dit artikel dat u alle nodige tips geeft!

Huidverzorging adopteren is DE trend van het moment om voor onszelf te zorgen door onze huid gezond en aantrekkelijk te houden. Het is aanpasbaar aan elk huidtype en probleem, zodat iedereen zijn eigen huidverzorgingsroutine kan hebben.

Er moet dagelijks voor de huid worden gezorgd om alle onvolkomenheden te elimineren en gezond te zijn. Het wordt inderdaad geconfronteerd met veel externe agressies, zoals vervuiling, UV-stralen, stress of voedsel. Daarom is het belangrijk om een echte huidverzorgingsroutine te hebben om het beste voor je huid te zorgen.

 • Huidverzorging helpt de huidbarrière te versterken die onze interne systemen beschermt.
 • Het vermindert ook de esthetische problemen die we op ons gezicht vinden. Dan vinden we fijne lijntjes, ongelijke teint of doffe teint.
 • Daarnaast helpt het ook huidveroudering te voorkomen, wat een onvermijdelijke stap is met betrekking tot de evolutie van de huid.
 • Ten slotte is het de stap waarmee je echt voor jezelf kunt zorgen voordat je met minder natuurlijke producten naar de make-up stap gaat dan voor huidverzorging.

Een goede huidverzorgingsroutine hebben is goed, maar je moet ervoor zorgen dat je deze uitvoert volgens de regels van de kunst en de volgorde respecteert, om je zorg toe te passen, wat net zo belangrijk is. Daarom geven we je de beste huidverzorgingsroutine om te hebben!

 • Reinigingsmiddel = alle huidverzorging begint met een schone, schone huid. Daarom moet het altijd beginnen met het reinigen van je gezicht. Soms is het nodig om een dubbele reiniging uit te voeren om geaccumuleerde onzuiverheden op de juiste manier te verwijderen. Het is belangrijk om je gezichtsreiniger te kiezen op basis van je huidtype. Zo kan een reinigingsolie worden gebruikt.
 • De tonic = de tonic lotion wordt heel vaak vergeten, terwijl het een zeer belangrijke stap is om niet te negeren. Het is deze stap die de laatste resten elimineert, zoals zeep, make-up of onzuiverheden. Het kalmeert de opperhuid, verstevigt de poriën terwijl de huid wordt voorbereid op de volgende stappen huidverzorging.
 • De exfoliant = deze stap is degene waarvan de effectiviteit het meest merkbaar is, de effecten zijn onmiddellijk. De exfoliant verwijdert vervolgens de dode cellen die zich op het huidoppervlak bevinden, terwijl roodheid wordt verminderd en verstopte poriën vrijkomen. De mee-eters verdwijnen dan geleidelijk. Merk op dat het niet elke dag gerealiseerd moet worden.
 • Serum = helpt precies te richten op wat de huid nodig heeft. Als het hydratatie nodig heeft, wordt een serum op basis van hyaluronzuur gebruikt. Er bestaan andere serums om alle bestaande huidproblemen te behandelen. Slechts 3 druppels zijn voldoende voordat u doorgaat naar de volgende stap.
 • De oogcontour = is nog steeds een stap die te vaak wordt vergeten, terwijl de oogcontour de plaats is waar de huid het dunst is en het meest gevoelig voor de zichtbare effecten van tijd. Deze stap vermindert donkere kringen, wallen onder de ogen en fijne lijntjes. Bij het aanbrengen van de crème is het belangrijk om het ooggebied te aaien om de bloedcirculatie te stimuleren.
 • Vochtinbrengende crème = ondanks wat je zou denken, moet alle huid gehydrateerd zijn, zelfs een vette huid. Daarom staat de vochtinbrengende stap voorop. Voor een droge huid kunt u het beste een zeer rijke crème gebruiken. Draai ten slotte voor een acnepgevoelige huid een lichte crème.
 • Zonbescherming = deze stap is te lang verwaarloosd, terwijl goede zonbescherming het belangrijkste geheim is voor een jonge en gezonde huid. Ongeacht de tijd van het jaar moet de opperhuid worden beschermd tegen UV-stralen, wat de belangrijkste reden is voor huidveroudering.

Naast deze verschillende stappen adviseren wij u om 1 tot 2 keer per week een masker te maken.

Je weet dat je huid, afhankelijk van je leeftijd, niet dezelfde behoeften zal hebben. Daarom moet u deze factor ook in overweging nemen bij het kiezen van producten voor uw huidverzorgingsroutine.

 • Jonge huid heeft crèmes en serums nodig met lichte texturen. Te rijke of te voedende producten kunnen huiduitslag veroorzaken.
 • Vanaf de leeftijd van 40 begint de huid uit te drogen. De behoefte aan hydratatie neemt toe en de combinatie van meerdere producten is noodzakelijk. Hyaluronzuur lijkt dan een heel goed ingrediënt te zijn.
 • Naarmate we ouder worden, vertraagt celvernieuwing ook. Dat is wanneer peeling een rol speelt. Door afschilfering kunnen onze andere producten efficiënter worden opgenomen.

Naast de verschillende hierboven gepresenteerde producten, kunt u ook een of meer LAZEO-behandelingen aan uw routine toevoegen. Hierdoor zet je alle kansen aan je zijde om de perfecte routine en mooie huid te hebben.

 • Hydrafacial = de hydrafaciale behandeling heeft tot doel onzuiverheden te reinigen en de huid van het gezicht diep te hydrateren. Het biedt peeling en oppervlakkige peeling waardoor de huid de verschillende voedingsstoffen goed kan opnemen.
 • Oxyface = deze behandeling onthult een stralende huid dankzij het feit dat deze zuurstofrijk, gezuiverd en verlicht is. Dit resultaat is mogelijk met behulp van zuurstof die onder een bel wordt geprojecteerd, waardoor de cellen kunnen regenereren en de tekenen van huidveroudering kunnen worden bestreden.
 • Babyface = de babyface, ook wel LaseMD Ultra genoemd, maakt het mogelijk om een gladde babyhuid te vinden zonder onvolkomenheden. Het is geschikt voor verschillende huidproblemen zoals. Er worden verschillende elementen gebruikt, zoals ascorbinezuur (vitamine C) dat wordt gebruikt als preventief middel tegen veroudering. Tranexaminezuur blijkt melasma, hyperpigmentatie en roodheid te behandelen. Retinol (vitamine A) werkt als een anti-aging en acnebehandeling. Ten slotte behandelt resveratrol een vette huid en overtollig talg.
 • Kobido = deze behandeling is de nieuwigheid bij LAZEO. C ‘is een anti-aging massage die glad en strakker wordt voor het gezicht. Het heeft tot doel de gezondheid en schoonheid van de huid te bevorderen met behulp van specifieke bewegingen om de bloedcirculatie te stimuleren, gezichtsspieren te ontspannen en de elasticiteit van de huid te verbeteren.
Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg