4.79/5 sur 605 avis

Je huid verzorgen met Oxyface en Hydrafacial

hydra et oxy

Ben je het beu van een doffe teint? Ben je op zoek naar een frisse, gehydrateerde, gevitaliseerde en onvolkomenheden om je teint terug te krijgen? Het kan. Klaar voor een revitaliserende cocooning middag voor je huid en jezelf. Lazeo biedt Hydrafacial en Oxyface behandelingen die aan uw verwachtingen voldoen. 

Hydrafacial: hydratatie 

Wil je een gladde, strakke en gehydrateerde huid terugkrijgen? Niets beter dan de Hydrafacial behandeling. 20 minuten ontspanning dankzij verschillende stappen: 

De eerste stap begint met het reinigen van de huid. De specialist brengt een reinigend serum aan terwijl de spiraalpunt van de machine dode huidcellen verwijdert. Plaats vervolgens in het stadium van “lichte peeling” om vervolgens de onzuiverheden en het vuil in de poriën te verwijderen. Ten slotte levert HydraFacial MD® peptiden en antioxidanten voor onmiddellijke hydratatie. Het is mogelijk om daarnaast boosters toe te voegen. 

Elke stap biedt specifiek botanische ingrediënten die voedingsstoffen bevatten zoals hyaluronzuur, extract van paardenkastanjezaad of zink en magnesium. Deze behandeling biedt ook krachtige antioxidanten om schade veroorzaakt door vervuiling, zon en stress te bestrijden, die de huid kunnen afbreken en het verouderingsproces kunnen versnellen. 

Naast de voordelen voor de huid, kan Hydrafacial ook helpen bij het vervagen van vlekken, verwijde poriën en andere tijdmarkeringen. 

Hierdoor is je huid fris en verlicht.  Om nog maar te zwijgen van de intense hydratatie die de behandeling gedurende meerdere dagen in je gezicht brengt. 

Oxyface: ademende huid 

Zoals de naam al doet vermoeden, maakt deze behandeling gebruik van zuurstof, die de hoofdrolspeler is geworden van veel schoonheidsbehandelingen. In combinatie met microneedling en mesotherapie is deze behandeling stimulerend en verstevigend. Oxyface regenereert en versterkt de huid met een hoge concentratie ultrazuivere zuurstof van 90% en bevat 3000x meer anionen dan in welke andere natuurlijke omgeving dan ook.     

Snelle feedback op de 5 stappen van deze behandeling: reiniging en microneedling om een goede opname van de volgende producten mogelijk te maken. Zuurstof spuiten onder hoge druk om de huid te voeden en te hydrateren. Toepassing van het biocellulosemasker op het gezicht. Het is nog niet voorbij, je wordt dan onder een zuurstofbel geplaatst waar anionen in overvloed worden verspreid om de cellen te regenereren. Tot slot word je even onder een lichttherapielamp geplaatst om het Oxyface-proces af te ronden. 

Als gevolg hiervan is de huid ontgift en klaar om vervuiling en andere externe agressies het hoofd te bieden. Het regenereert onmiddellijk en produceert collageen dat inwerkt op de tekenen van tijd: rimpels en fijne lijntjes. Een echte verademing voor de huid, om de drie weken te vernieuwen voor een optimaal resultaat. 

Oxyface x HydraFacial: perfecte huid 

Wat is er mooier dan je cocooningdag een beetje te verlengen om precies de perfecte huid te krijgen !!! 

Wat als je de voordelen van HydraFacial combineert met Oxyface? Twee “welzijnsbehandelingen” voor een nog frisser en helderder resultaat: hydratatie zal nog intenser en duurzamer zijn. En… je huid zal over de nodige middelen beschikken om de eerste zonnestralen aan te kunnen. 

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg