4.79/5 sur 605 avis

Tattoo verwijderen kan je redden van een slechte (zeer slechte) stap

De tatoeage: een mode, een trend, een echte vorm van kunst en expressie voor sommigen… Wat zeker is, is dat het er meer dan één heeft overtuigd.  In Frankrijk zijn het 7 miljoen volgers, dat wil zeggen 10% van de bevolking die een tatouage hebben.

Zeer generatiegebonden, de tatoeage beïnvloedt vooral de 20-35 jaar, het is 1 persoon op 5 die de sprong heeft gewaagd. En we horen hem vaak zeggen: tatoeëren is als een drug! We kunnen dus heel snel eindigen met een duizende kleine tatoeages en er een paar jaar later spijt van krijgen.
Als we de tatoeage presenteren als een onomkeerbare daad, is het nu mogelijk om de kleine dolfijn of de ster die we op 18-jarige leeftijd maakten of de voornaam van de 3de ex die ons serieus begon te irriteren. Je krijgt te horen hoe je ze meteen kunt verwijderen.

Je hebt dus niets tegen je ex, maar zijn naam vindt zeker niet meer zijn plaats op je lichaam: gelukkig kan het verwijderen van tatoeages, een van de meest gevraagde esthetische behandelingen ter wereld, je redden van deze slechte (zeer slechte) stap. Blijkbaar ben je niet de enige die spijt heeft!

In ons Lazeo-centrum wordt het verwijderen van tatoeages gedaan dankzij de Discovery Pico-laser die het mogelijk maakt om uitstekende resultaten te verkrijgen door gedurende zeer korte perioden sterke pulsen af te leveren, wat resulteert in de vernietiging van huidpigmenten.
De Discovery Pico laser past zich aan uw huid, de diepte en het pigment van de tatoeage aan en kan complexe gevallen met succes behandelen (als de tatoeëerder bijvoorbeeld veel inkt gebruikt heeft).

Het mooie van tattoo verwijderen is dat als je tijdens je tattoo sessie(s) het martelaarschap zou moeten ondergaan, het hier pijnloos is: tattoo verwijdering gebeurt onder lokale verdoving die direct wordt geïnjecteerd zodat het effectiever is (normaal gesproken schrikken de prikjes je niet meer af, toch?). Natuurlijk, als u de voorkeur geeft aan een verdovende crème, kan deze op u worden aangebracht.
De sessie duurt ongeveer tien tot twintig minuten en het aantal sessies is afhankelijk van de tatoeage die je wilt wissen. Het duurt 6 tot 8 sessies voor een optimaal resultaat.

Natuurlijk word er niet gezegd om je te laten tatoeëren zonder erover na te denken, omdat je met de laser ze kunt verwijderen: de tatoeage is een belangrijke handeling die een onuitwisbare stempel op je huid achterlaat. Het is noodzakelijk om twee keer na te denken, juist om te voorkomen dat u door de fase van het verwijderen van tatoeages gaat.

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg