4.79/5 sur 605 avis

Onze beoordelingen

 • Het personeel is zeer attent en warm. De sessies zijn snel en pijnloos! Ik raad dit centrum aan met mijn ogen dicht, het is een waar genoegen om de resultaten van de eerste sessie te zien!!
 • Eerste consult en zeer goede ervaring! De laserartiesten nemen de tijd om alles uit te leggen, luisteren als je vragen hebt en bieden betaaloplossingen aan (je kunt in meerdere termijnen betalen)!
 • Ongelooflijke eerste sessie bij Lazeo. Ik werd gevolgd door professionals en zeer vriendelijke meiden. Ik kan niet wachten om de resultaten te zien!
 • Geweldige ervaring. De schoonheidsspecialisten die er werken zijn schattig. Alles werd vooraf perfect uitgelegd…sessies met het volste vertrouwen. Ik ga er momenteel heen voor laserontharing, maar waarom laat ik me in de toekomst niet verleiden door andere behandelingen...
 • Onberispelijke ontvangst en verzorging. De ontharingssessies zijn effectief en kwalitatief. Er zijn altijd geweldige aanbiedingen op formules die laserontharing betaalbaar maken. Ik raad aan !
 • Ik was erg bang om te beginnen met laserontharen en vooral als transvrouw schaamde ik me erg. j'ai été super bien accueillis et surtout mise à l'aise grâce à leur gentillesse, leurs ouvertures d'esprit et leur bonne humeur très contagieuse : ) la possibilité de pouvoir parler de tout et de rien sans être juger et avoir des conversation très aangenaam. Het is ook mogelijk om niet te spreken, zij respecteren dit en hebben dan ook geen verplichtingen. Kortom, dit alles om te zeggen dat ik dit centrum heb leren kennen dankzij mijn vriendin en ik ben heel blij, ik raad je aan, je kunt er met je ogen dicht naartoe gaan.
 • Een eerste ontmoeting die goed verliep, maar het lijkt mij belangrijk om zowel de prijzen op de site als op de folder bij te werken!
 • Het personeel is buitengewoon deskundig en zeer attent, waardoor mijn lasersessies niet alleen effectief, maar ook plezierig zijn.
 • Laserontharing benen + bikinilijn. Geweldige resultaten na slechts twee sessies. Top team. Discretie, vriendelijkheid, vriendelijkheid en duidelijke uitleg. Rekening houden met gezondheidsparameters. Natuurlijk heeft dit een prijs, maar wat een vrijheid. Zeer schone plaats, zeer goede hygiëne. Gemakkelijk parkeren recht voor de deur. Dank aan de meiden!
 • Het personeel is zeer attent en zorgzaam, ze nemen de tijd om u uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden! De plaatsen zijn altijd erg schoon en gastvrij!
 • Geweldige plek, zeer efficiënt. . . de meisjes zijn zonder uitzondering geweldig de plaats is superschoon....en de verrassende resultaten en promoties regelmatig Wat kan ik anders zeggen dan dat... Bel zonder aarzeling het centrum en maak een afspraak, u zult niet teleurgesteld worden 🤩🤩🤩🤩🤩 Julie D
 • Super blij met mijn sessies (6 oksels en bikinilijn). Het werkte heel goed zonder pijn en het personeel is supervriendelijk?
 • Erg blij met mijn sessies. Ik raad het aan met mijn ogen dicht!
 • Goed!
 • Het is achteraf gezien dat ik mezelf toesta deze recensie te schrijven. Ik ben bezig met mijn tweede Ave Lazeo-pakket en ik kan ze alleen maar aanbevelen! Van het welkom tot de service, alles is onberispelijk! Julie is ongelooflijk, ga ervoor zonder aarzeling
 • Ik ben blij dat ik voor Lazeo heb gekozen voor de ontharing van mijn dochter. Allereerst is de plek erg mooi, de kleuren zacht en rustgevend. Het personeel is gastvrij en vriendelijk. De zorg is zeer professioneel. En de behandeling is wonderbaarlijk, na één sessie groeit een grote hoeveelheid haar niet meer terug. Echt geweldig. Een kwalitatieve behandelsalon, aantrekkelijke aanbiedingen en toppersoneel. Ik raad 200% aan.🤗
 • De ontvangst is hartelijk, de uitleg is helder over de werkwijze van de laserontharingsessies en de zorg wordt met nauwgezetheid en voorzichtigheid verleend. Ik was ook zeer tevreden over de prestaties van hun machines. Dankzij het koelsysteem heb ik geen last gehad tijdens de behandeling. Hartelijk bedankt. Ik raad aan !
 • Hoe moet ik het je vertellen? Ik kwam na 2 jaar terug voor een tweede ervaring en ik was nog tevredener dan de eerste keer! Ethel, die mij bij deze eerste sessie vergezelde, was ongelooflijk zachtaardig en aardig, afgezien van het feit dat ze zeer attent, zeer professioneel en grondig was. De perfecte combinatie om comfortabel te zijn! Bedankt Lazeo 🫶🏼
 • Vanaf het moment dat ik de kliniek binnenliep, voelde ik me op mijn gemak dankzij hun vriendelijke en professionele personeel. De behandeling zelf was snel, effectief en vrijwel pijnloos, wat me aangenaam verraste. Na slechts een paar sessies merkte ik al aanzienlijke vermindering van haargroei op, waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg. Ik kan Lazeo ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een langdurige oplossing voor ongewenst haar.
 • Altijd fijn ontvangen en goed advies gekregen omtrent laser. Ook vermelden ze waar je best niet lasert om haargroei te vermijden. Mijn laatste afspraak was bij Chantal en voelde mij heel erg op gemak 🌸
Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg