Wat is Russian Lips?

Je hebt zeker al gehoord van de Russian Lips, deze injectietechniek komt rechtstreeks uit Rusland?  

De techniek van “Russian Lips” is een toename van de lippen volgens een Russische methode door injectie van hyaluronzuur. Het is een techniek die het mogelijk maakt om de lippen opnieuw vorm te geven om een hartvormige mond te verkrijgen, zoals de “Russische poppen”. 

De contouren van de lip, zoals de boog van de cupido, worden geaccentueerd. Het is een behandeling op maat: de verhoudingen tussen de lippen, neus en kin worden geharmoniseerd om de structuur van het gezicht in balans te brengen.

De Russian Lips is een toename van de lip door de hoogte en niet door de projectie naar voren zoals bij de injecties in de zogenaamde “klassieke” lippen. Deze techniek geeft de mond een “plat” profiel, waardoor het “eendenmond” -effect wordt vermeden dat vaak wordt toegeschreven aan volumineuze injecties van de lippen.

Het is een ideale behandeling voor patiënten die nieuw zijn in de esthetische geneeskunde, omdat de esthetische arts micro-injecties van hyaluronzuur in de lippen wordt uitgevoerd door middel van een kleine, zeer dunne naald.

Voor wie zou deze behandeling voordelig zijn?

Alle lippen kunnen de Russian Lips-techniek uitvoeren. Voor een zeer fijne mond van nature zal het echter meer tijd en meer sessies kosten om het gewenste resultaat te krijgen dan een van nature weelderigere mond.

Bovendien, als u al klassieke injecties aan de lippen hebt uitgevoerd, moet u wachten tot het volumineuze hyaluronzuur een beetje resorbeert voordat u de injecties met de Russian Lips methode uitvoert.

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg