4.79/5 sur 605 avis

Uw lichaam een nieuwe vorm geven met niet-chirurgische behandelingen

Wat is body contouring? Hoe kan het helpen om uw figuur een nieuwe vorm te geven? Ondanks lichaamsbeweging en een evenwichtig dieet hebben veel mensen tegenwoordig moeite om hun overtollig vet kwijt te raken. Wat zijn de behandelingen om dit te bereiken? Wij geven u enkele antwoorden.

Wat houdt body contouring in?

Bodycontouring is een benadering om uw silhouet in de esthetische geneeskunde op een doelgerichte en harmonieuze manier te veranderen.

In de praktijk betekent dit dat je je figuur kunt vormgeven op basis van je wensen.

Houdt u van uw heupen maar niet van uw buik? Wilt u dat uw taille groter is? Of weg te gaan van je hobbels in de rug of je dubbele kin? Het is mogelijk!

Om uw bochten te hervormen zijn er chirurgische technieken zoals liposuctie, waarmee u vet selectief kunt verwijderen door middel van zuigkracht. Dit is een grote operatie die algemene anesthesie vereist.

Er zijn echter ook zogenaamde niet-invasieve technieken om kleine lichaamscomplexen te overwinnen: Het doorzakken van de huid, vette hobbels, het afzwakken van uw lichaam. Dit betekent dat deze niet-invasieve behandelingen geen sociale uitzetting veroorzaken en dat u uw activiteiten onmiddellijk na uw sessie kunt hervatten. Ongelooflijk? Het is waar.

We bieden verschillende effectieve technologieën om uw lichaam op uw gemak te hervormen, zonder chirurgie.

Hoe kunt u uw lichaam hervormen met cryolipolyse?

Coolsculpting® Elite is de nieuwste cryolipolyse afslankmachine en bodycontourmachine van het Allergan® Laboratorium. Cryolipolyse is een verdunningstechniek die bestaat uit het permanent vernietigen van het gelokaliseerde vet door middel van koude.

Coolsculpting® Elite is een nieuwigheid, maar vooral DE referentiemachine in termen van het verdunnen en het opnieuw vormen van het lichaam door de kou. Het heeft twee armen, waardoor je twee gebieden tegelijk kunt behandelen. Met de gloednieuwe CoolControl®- en FreezeDetect®-sensoren garandeert Coolsculpting® Elite optimale veiligheid en efficiëntie voor alle patiënten door de temperatuur van de applicator tijdens de behandeling te allen tijde te regelen.

Is het mogelijk om uw lichaam te modelleren met EMSCULPT NEO?

Het hervormen van je lichaam gaat niet alleen over het verliezen van je buik en het verscherpen van je figuur. Voor sommigen gaat het erom bepaalde delen van je lichaam sterker en toner te maken. Maar ook om nieuwe abs, of meer ronde billen, te hertekenen en waar te nemen. En als de sport niet bevredigend is, kan de esthetische geneeskunde effectief ingrijpen.

EMSCULPT NEO® is de enige behandeling ter wereld die effectief spieren ontwikkelt in bepaalde gebieden, terwijl de plaatselijke en ingewanden verteerde massa wordt verminderd. Het apparaat zendt op hoge intensiteit gerichte elektromagnetische golven uit (selectieve RF- en HIFEM+-technologie) voor uitstekende resultaten.

Hoe verwijder ik mijn cellulitis met Legend Pro?

Laten we nu een complex behandelen dat we allemaal hebben: Cellulite (maar niet dat). De Legend Pro biedt een verscheidenheid aan behandelingen die echte resultaten opleveren voor alle fototypen: Het is vooral geschikt voor de behandeling van cellulite en lichte vetclusters. Naast cryolipolyse kunt u hiermee het gelokaliseerde gebied verfijnen.

Deze behandeling is ook zeer effectief tegen huidontspanning. In de loop der tijd verliest de huid zijn elasticiteit en dit kan een echt complex creëren. Dankzij de verschillende technologieën die door de Legend Pro worden gebruikt, zal de huid van je lichaam en/of gezicht zijn elasticiteit herwinnen en steviger worden.

Hoe krijg u een platte buik met lymfedrainage?

U kent deze beroemde remedie voor het opzwellen en zware benen al. Lymfedrainage heeft een veelheid aan voordelen zoals het verbeteren van de slaap, het versterken van het immuunsysteem of het verbeteren van de verschijning van de huid.

Maar een van zijn gewilde kwaliteiten is het verfijnen van zijn silhouet en vooral de buik. Door de lymfecirculatie opnieuw te activeren zal lymfedrainage helpen het gebied leeg te laten lopen en de hoeveelheid cellulite in het gebied te verminderen. Wanneer de lymfatische drainage zich op de maag concentreert, helpt het om vet en het opzwellen te elimineren door congestie te verlichten en ontgiftend.

En nu heb je alle kaarten in de hand om je lichaam te hervormen zonder de operatie door te gaan.

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg