4.79/5 sur 605 avis

Vet op heupen verliezen 

Ben je het zat om vet in je heupen te zien? Je wilt van dit complex af en afvallen heupen, maar weet je waarom het zich daar ophoopt? We geven je alle geheimen van je heupen en hoe je lichaamsvet kunt elimineren op de plaatsen waar het is opgeslagen!

We kennen allemaal de beroemde love handles waar we graag vanaf willen. Dit is HET beroemde herkenningspunt om te weten waar je heupen zijn. Inderdaad, deze dikke stapels worden direct bij de heupen geplaatst om op te slaan. 

Om wetenschappelijker te spreken, is de heup gewoon een gewricht dat de dij met het bekken verbindt! 

De heupen zijn een gebied waar vet zich gemakkelijker ophoopt en de beroemde liefdeshandvatten vormt. De in vet aanwezige cellen, adipocyten genaamd, zijn verantwoordelijk voor het opslaan van vet. Ze zullen de neiging hebben om toe te nemen met de opeenhoping van slechte voeding, gebrek aan fysieke activiteit en waterretentie. 

Bovendien is de kans groter dat het gebied van de billen, heupen en dijen van nature groeit bij vrouwen, meer dan bij mannen.

Er zijn verschillende manieren om opgehoopt vet aan de heupen te verwijderen en ook om af te vallen. Houd er rekening mee dat het essentieel is om deze verschillende methoden te combineren om alle kansen aan uw kant te geven.

 • De sport om het silhouet te verfijnen

Een van de beste methoden om u te helpen heupen kwijtraken, is door te bewegen, dat wil zeggen sporten en vooral spieropbouw. De sleutel in de sport is om consistent te zijn. Het heeft verschillende voordelen: 

 • toon het lichaam
 • wis het uiterlijk van de sinaasappelschil
 • beeldhouw het silhouet
 • moreel welzijn ontwikkelen en stress verminderen

Het is belangrijk om sporten te kiezen die veel moeite vergen en waarmee je een groot aantal calorieën kunt verbranden.

Er kunnen gerichte oefeningen worden gedaan. Naast het oefenen van je uithoudingsvermogen, moet je je heupspieren oefenen. Dit omvat squats, aquabiking, trappen op en neer lopen en rennen. Om de resultaten te maximaliseren, oefen deze oefeningen minstens twee keer per week. Je kunt je ook wenden tot een sportcoach die je beter in staat zal stellen om de juiste oefeningen te doen om de heupen te verfijnen.

 • Dieet om vet te verliezen

Fysieke inspanning zonder een goed volgdieet is niet optimaal. Daarom moeten we een gezond en uitgebalanceerd voeding aanpassen. Merk op dat er geen voedingsmiddelen zijn waardoor u aankomt of afvalt. Het draait allemaal om het eten van eenvoudig voedsel, geen bereide maaltijden of bewerkte voedingsmiddelen genaamd “ slecht vet ”. Je kunt ook niet echt een bepaald gebied targeten.

Er zijn nog steeds voedingsmiddelen die als “ vetverbranding ” worden beschouwd en om aan uw routine toe te voegen: 

 • de ananas
 • de grapefruit
 • de groenten
 • wit vlees: gevogelte, witte ham
 • de eieren
 • de vis

Ook het koken van voedsel speelt een rol. Het is raadzaam om naar een stoom of braadpan te gaan om de vitamines en voedingsstoffen van elk voedsel te behouden. Integendeel, barbecueën is volkomen verboden. 

Het is noodzakelijk om soepel te beginnen door hoeveelheden te verminderen zonder jezelf te ontnemen geen frustratie te veroorzaken. Het is daarom niet nodig om een dieet op te zetten. 

Naast het advies dat u vlak daarvoor heeft gegeven, raden we u aan te kiezen voor de volgende behandeling om de resultaten verder te optimaliseren zonder deze keer inspanningen te leveren.

 • Cryolipolyse: het is een niet-invasieve techniek om door de kou te verdunnen, waardoor vetuitpuilingen kunnen worden geëlimineerd. De kou helpt vetcellen te bevriezen die uiteindelijk kristalliseren en geleidelijk en natuurlijk door het lichaam verdwijnen. Deze methode kan worden gedaan met de Coolsculpting Elite-machine. 

Deze methode is perfect om de beroemde liefdeshandvatten te targeten en ze te laten verdwijnen! Over het algemeen is één sessie voldoende als overtollig vet matig is. Soms is een tweede sessie nodig om bepaalde gebieden effectiever te herontwerpen. Opgemerkt moet worden dat naast deze behandeling een goed dieet moet worden gevolgd om de resultaten te optimaliseren.

Daarnaast kunt u terecht bij EM Sculpt om uw rondingen te harmoniseren. Deze behandeling maakt het inderdaad mogelijk om de spieren van de buik en billen te versterken en tegelijkertijd gelokaliseerd vet te verminderen.

Selecteer uw regio
BelgiëBelgië
NederlandsFrançais
FrankrijkFrankrijk
LuxembourgLuxembourg